Jeg ønsker kun sex.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16906
  nuttmeg
  Deltager

  Jeg beklager på forhånd mit meget forvirrende oplæg..

  Kort og godt er jeg en meget selvstændig pige på 24 år, som ikke ønsker et forhold til en fyr, dog ønsker jeg kun at blive domineret i sengen. Jeg går efter en rigtig “bad boy”, fordi jeg som sagt ikke ønsker at tale med ham igen og da jeg ved at den type nok heller ikke ønsker at tale med mig igen. ( Jeg taler ikke om skaldede pumpede tattoo guys, dog en rigtig player).
  Jeg får meget opmærksomhed fra fyrer og jeg vil ikke mene at jeg har problemer med at få hvad jeg vil have. Jeg har bare ikke fundet en fyr, som har kunnet give mig hvad jeg ville have, lige indtil for et par måneder siden…

  Sagen er den, at jeg har fundet denne her fyr på 26 år, som SLET ikke er min type. Vi er ovre i noget flipper og jeg er selv “poptøs” uden at det er for meget.
  Vi er bollevenner, men hver gang jeg skriver til ham at jeg vil ha ham, så kan han ikke lige den dag, eller hvis vi har en aftale så aflyser han oftest, eller også svarer han mig slet ikke. Hvis han derimod skriver til mig, hvilket er sjældent efterhånden, så står jeg klar lige med det samme!
  Det er altid mig som tager kontakt til ham, men han virker slet ikke interesseret i at have sex med mig og så taler han utroligt gammeldags. fx “Jeg tror ikke at jeg kan nå hjem indenfor den aftalte tidsgrænse, så vi bliver nød til at finde en anden dag. Sorry” og så siger han også hele tiden mit navn, hvilket normalt ville pisse mig gevaldigt af. Manden ophidser mig sexuelt og jeg higer efter at være sammen med ham.

  Jeg kan ikke lade være med at skrive til ham og svarer han mig ikke, bliver jeg sur på ham, bare for at få en reaktion, da jeg ved at ligemeget hvad jeg gør, så er han ligeglad. Jeg har sågar sendt ham et billede af min røv piger! Han ignorere mig alligvel. Jeg ved at han gerne vil, men han er bare ikke altid tilgængelig som jeg vil ha det. Jeg er som sagt vant til at få opmærsomhed, men jeg vil så gerne have hans og “blive set” af ham og det driver mig til vanvid, at jeg ikke kan kontrollere ham.

  Tilbage i maj måned valgte jeg at droppe det. “Jeg” tog overhånd og derfor fandt jeg nogle andre, som alligevel ikke interesserede mig det mindste. I sidste måned skrev han at vi skulle prøve igen og at det var fordi han havde haft en irriterende ekskæreste som forstyrrede hans sind, da vi før var sammen og at det var derfor han ikke svarede så ofte. Jeg havde rygrad i starten, men den knækkede mere og mere sammen og vi endte med at være sammen igen.
  ( Det skal siges at siden jeg mødte ham, har han været svær at komme i kontakt med).

  Jeg er frustreret og har lyst til at droppe det, men tanken om at vi ikke skal have sex mere hyler mig ud af den. Jeg har faktisk sagt det er slut flere gange, men jeg vender stærkt tilbage… Han sætter mig på plads og giver mig noget modspil og jeg elsker det! det værste er bare at han ved lige nøjagtig hvor han har mig og det udnytter han.
  Det skal understreges at jeg IKKE er forelsket i ham, jeg er bare så tiltrukket af ham i sengen…

  Hvad i alverden skal jeg gøre !? Jeg er BESAT og kan simpelthen ikke lade ham være!

  #16907
  2222
  Deltager

  Nogen mennesker skal ikke ‘tæmmes’😉
  Din besættelse falder til jorden omgående, hvis han begynder at makke ret – det er mit gæt.

  #16909
  lillehjerte
  Deltager

  Mit gæt er at han oplever at kommunikationen fra din side ikke er særlig behagelig. Men du har jo mulighed for at øve dig på at blive bedre fra nu af og styre din trang til at skælde ud og beklage dig. Du har også det valg at søge efter lignende andre steder. Det er ikke hans ansvar at tilfredsstille dig. Det må du selv lære og hvis du skal gøre det nemmere for dig selv må du også lære at behovs udsætte.

  #16910
  nuttmeg
  Deltager

  Jeg er helt enig med dig. For når han så endelig gider at ses, så er det pludselig ikke så vigtigt for mig. Men ligeså snart han er på tværs, så bliver jeg “besættende” igen… Det er en ond cirkel og den er frygtelig.

  #16930
  Maze
  Deltager

  Hvad er det præcist du spørger om hjælp/råd til?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.