Jeg mærker hende ikke mere

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9356
  ipswich
  Deltager

  Kære Alle,
  jeg skrev her for par uger siden ca. hvor min kæreste havde brug for en tænke boks over hvor meget hun var forelsket i mig. Hun ringede samme dag og fortalte at hun indså hurtigt at hun elsker mig .

  3 uger efter er der ridser i forholdet . Jeg kan ikke mærke den samme energi som vi havde i starten . Hun har ikke lyst til at gå ud og spise sammen , biograf tur osv. De ting vi altid gjorder sammen og det er altid mig der spørger om vi kan være sammen. Når vi endelig er sammen , chiller vi på sofaen, putter , kysser og hygger. Men så snart hun har aftaler med sine venner, gøre hun rigtig meget ud af det , med fint tøj og ude længe .

  Jeg har prøvet at lade være med at spørge hende om hun kan være sammen, og venter på at hun ville tage intiativ og der er ikke sket noget som helst endnu . Og jeg kan mærke på hendes blikke at det ikke er det samme som bare for måneder siden.

  Hvad skal jeg gøre ? Jeg har det af helvedes til og jeg elsker hende enormt meget og mere til . Jeg kan bare mærke at det ikke er gengældt og jeg kan bare ikke leve sådan .

  Forleden dag var vi ude sammen for første gang i de uger der og hun fortalte mig at hun fik gnisten tilbage igen og jeg kunne også mærke det på hende, men igen kan jeg mærke at den er dalende .

  #9357
  ipswich
  Deltager

  Det med aftaler spørger hun mig aldrig og gider ikke tage intiativ , men det er stik modsatte når det gælder hendes veninder . Hun spørger ofte om de ikke skal lave noget hygge sammen osv osv . Ikke bare en gang , men flere gange på en uge .

  Beholder hun mig blot for tryghedens skyld pt?

  #9359
  hexia D trix
  Deltager

  Hvordan har du det når I er sammen? er du tryg, glad osv?

  #9361
  ipswich
  Deltager

  Jeg er både tryg og glad . Hun tager i hånden , kysser mig og vi hygger også .

  Jeg synes bare at det er noget af en omvæltning siden hun var tvivl om også to , har det hele forandret sig . Hun spørger mig ikke længere om vi kan være sammen , vi gøre ikke tingene sammen mere osv . Hun har jo massere af tid og de bruges rigtig meget på hendes veninder . De eneste tidspunkter hun spørger mig om vi kan være sammen på er om hun kan sove hos mig . Og det plejer som regel omkring 22 tiden . Jo det er enormt dejligt at have hende ved siden af mig, men det er jo ikke det jeg ville have . Jeg vil også gøre ting med hende ligesom før i tiden.

  #9365
  sissi
  Deltager

  Jeg tænker du skal trække dig lidt – sådan ganske naturligt, og se hvad der sker.
  Hvis hun foreslår hun skal komme/sove ect. kan du være lidt efter tænksom, og sige: Åh nej skat, nu har jeg lige andre planer for den aften…jeg vidste jo ikke hvad dine planer var… eller også tager du ikke telefonen – eller svare på sms lige med det samme.

  Bare så hun ikke ved du altid venter på hende, og at hun har fat i den lange ende. Det virker som om, hun er alt for sikker på dig.

  Hvis du ikke med ord, kan få ud af hende hvad hun tumler med, må du vise hende handling – at du er faktisk mere værd, og har andre ting der optager dig.

  Tro mig, hun kommer ind i kampen, hvis hun får opfattelsen af, at du altså ikke bare står til rådighed.

  #9368
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg bryder mig ikke om manipulation!! ingen kan forvente at andre skal stille op for dem, vi er kun ansvarlige for os selv!! ………har du et behov for at sove sammen med nogen, så er det dit behov …….. kan hun ikke tilfredsstille dit behov må du gøre det selv ……. og jeg mener at det er vigtigt at du er tro mod dig selv og ærligt fortæller om dine behov og din intention om at passe på dig selv og sørge for dig selv ………..

  #9376
  sissi
  Deltager

  Hvordan var det lige – stod I til at skulle flytte sammen i løbet af et par uger?

  #9384
  ipswich
  Deltager

  Det er korrekt – og jeg har efter jeres råd forslået at vi måske skal vente med at flytte sammen eftersom hun har haft det sådan . Men det er hende som insisterer på at alt er i orden og vi selvfølgelig skal flytte sammen

  #9385
  sissi
  Deltager

  Jeg syntes ikke du manipulere, hvis du viser du kan selv:) og ikke kun venter på hendes tiltag.

  I står for at flytte sammen, da vil tingene jo ændre sig, i det I har hinanden nat, morgen, mad – og andre fælles ting I foretager jer.

  Når det sker, så sørg for at have dine egne ting og interesser at gå op i. Selv om I er par, er I to forskellige mennesker med forskellige behov.

  Måske hun lige skal have en ordentlig omgang “venindeting” inden i flytter sammen.
  Måske du skal tvinge dig selv i første omgang, til at trække dig lidt, som jeg foreslog – når du har gjort det “tvungen” et par gange, tænker jeg det bliver naturligt for dig, da du flytter dit focus lidt fra hende.

  Har I talt om hændelsen, der førte til din usikkerhed – og hendes skift i sindsstemning?

  #9410
  ipswich
  Deltager

  Jeg kan ikke mere . Tre uger siden lavede vi en aftale om at være sammen i denne weekend da hun har alt for mange andre aftaler med sine veninder i weekenderne, kunne vi kun have denne weekend sammen . Hun solgte sin vagt sidste uge , så hun kunne være sammen med pigerne og igår fortæller hun mig at hun har været nød til at tage en vagt i dag da hun mangler penge ..

  Her bliver jeg ekstremt skuffet , vi har begge travlt i hverdagene , og vi har ikke haft en weekend sammen pga. hendes aftaler også vælger hun at tage en vagt i dag , hvorimod hun solgte sin vagt sidste uge for at være sammen med pigerne .

  Jeg føler mig enormt tilsidesat ..

  Hun fortæller mig at hun elsker mig overalt på jorden, men hun ville når det hele, men det hænger bare ikke sammen med hvordan hun disponere sin tid . Hvad skal jeg gøre ?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.