Jeg kyssede med en fremmed – hvordan redder jeg forholdet?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18043
  Bowery
  Deltager

  Kære brevkasse

  Jeg har det elendigt. Jeg har haft en kæreste i snart 4 år, som jeg bor sammen med. Men på en ferie i efteråret blev jeg fuld og kyssede med en fremmed. Jeg fortrød med det samme. Imens gik min kæreste igennem familiekrise derhjemme og var for nyligt gået ned med stress. Jeg kunne ikke få mig selv til at fortælle ham det, i frygt for at han ville gå fra mig – jeg ved dette ikke er en god nok undskyldning. Jeg fortalte ham det så for en uge siden efter ikke at kunne have sovet i månedsvis.

  Han sagde han ikke vidste om han kunne tilgive mig, og har brug for en pause. Så jeg bor hos min søster nu. Jeg har det elendigt. Jeg kan ikke spise, ikke sove, ikke fungere som menneske. Jeg hader mig selv for det jeg har gjort. Jeg har lyst til at skrive og ringe til ham hele tiden, og jeg er bange for at stilheden skaber mere afstand mellem os.

  Jeg har tænkt meget over, hvorfor jeg har gjort, hvad jeg har gjort. Og jeg ved det egentlig godt. Pga hans stress, har jeg i lidt over et år før episoden været totalt afvist af ham både i tilstedeværelse og mht. sex. Det er først for nyligt at han selv erkendte at han havde stress, og jeg tog på den ferie totalt i underskud. Før ferien har jeg igennem lang tid italesat mine behov, men blev afvist. Så her var der en, der kyssede mig, og totalt uansvarligt tog jeg imod det jeg så inderlidt savnede fra min kæreste. Men de seneste par måneder var det gået bedre mellem os, og i takt med at jeg begyndte at få det som jeg havde savnet fra forholdet, fik jeg også dårligere samvittighed for hvad jeg havde gjort.

  Det er mit første forhold, så jeg har aldrig oplevet denne smerte. Og jeg er bange. Og jeg har det elendigt. Og jeg savner ham og vil gerne have det lykkes mellem os, starte på en frisk. Han er så stolt, og jeg tvivler på at han kan tilgive mig. Jeg ved ikke om jeg fortjener tilgivelse. Jeg ved dog at jeg har tilgivet ham ting, som mange ikke ville have fundet sig i. Så jeg ved ikke hvad mit konkrete spørgsmål er – men jeg har brug for råd. Hvad kan jeg gøre for at vinde ham tilbage? Kan jeg sige noget? Har lyst til hele tiden at skrive at jeg elsker ham og at jeg er ked af det, men han vil ikke have kontakt ¨så længe han tænker sig om. Hvordan får jeg det selv bedre – jeg har svært ved at komme igennem dagen.

  Og kære brevkasse, please be kind to my struggeling heart. Jeg ved jeg har dummet mig, og jeg angrer og fortryder og ved min handling var ond og sårende. Jeg har aldrig gjort noget lignende, og jeg ved slet ikke hvem jeg er lige nu, men jeg ved jeg aldrig vil gøre noget lignende igen.

  På forhånd tak for jeres hjælp.

  #18045
  sascha
  Deltager

  Kæreste du, det var bare et kys! Du er alt for hård ved dig selv. Og skulle aldrig ha fortalt ham det, men nu er det jo gjort.

  Du forklarer selv forbilledligt, hvorfor det skete – og hvor meget du ved det er forkert og har fortrudt.

  Jeg synes du skal sende ham en kopi af dit indlæg i brevkassen og skrive at du elsker og savner ham. Så er det op til ham at indse, at også han har et ansvar i det her. Måske i virkeligheden et større end dit!

  Og så må du tilgive dig selv. For herre Gud, så er det virkelig heller ikke en større forbrydelse. Det kommer han også til at se med tiden. Du er da en hjerte god pige at lide så slemt på grund af sådan et enkelt lille fejl trin. Din straf er vist afsonet nu.

  Ønsker for jer, at I begge indser at den slags tillidsbrud ikke sker uden grund og at i fremtiden passer endnu bedre på hinanden.

  #18049
  Eva Marie
  Deltager

  Fuldstændig enig med Sascha – du er alt for hård ved dig selv.
  Kan han ikke tilgive et enkelt kys, så vil jeg da sætte spørgsmålstegn ved en fremtid sammen med ham.
  Pas på dig selv 🙂

  #18053
  Bowery
  Deltager

  Tak for jeres respons. Han er utroligt stolt, så jeg tvivler helt oprigtigt på at han kan tilgive mig.

  Jeg kan godt mærke jeg er hård ved mig selv, men jeg ved ikke hvordan jeg kommer udover det, eller hvad man kan sige. Lige nu kan jeg knapt nok komme igennem dagen.

  #18058
  Eva Marie
  Deltager

  Hvis ikke han er villig til at tilgive et enkelt kys – en enkelt fejltagelse du har lavet, og som du oven i købet ikke holder skjult for ham – kald ham stolt, hvad ved jeg, så er han da et lille menneske.

  Du skal stoppe med at banke dig selv oven i hovedet – Han var der jo ikke for dig i den stress periode – ved godt han ikke kan gøre for det, men du blev svigtet, og hvis han ikke kan tilgive dig et kys ( vi snakker jo ikke sex her) så har han ikke fortjent dig. Jeg synes du lyder som en rigtig sød, ærlig og reel pige, og når han opfører sig så “barnligt” så har han ikke fortjent dig.

  Livet er fuld af fejltagelser – det er ofte dem vi lærer mest af – I livet hører der også tilgivelse til, og er man ikke i stand til at tilgive, så bliver det et samliv hvor I ikke er særlige lykkelige….

  Gør op med dig selv om han er det værd – er han dine bekymringer værd?
  Hvis du har brug for at vide, at man godt kan elske sig selv, så tilmeld dig Mette Holms nyhedsbrev – hun laver en selv booster hver dag – jeg bruger hendes boost i stor stil – Du er det vigtigste i dit liv….og du skal ikke være følelsesmæssig afhængig af om en mand kan tilgive – Du har lagt kortene på bordet – du har gjort dit – lev dit liv 🙂

  #18105
  Bowery
  Deltager

  Tak, jeg har tilmeldt mig hendes boost nu.
  Men mit hjerte gør fysisk ondt. Han har sagt han ikke vil have kontakt i nogle uger, men jeg er bare så bange for at det driver ham længere væk fra mig. Jeg vil ham, og vil kæmpe for ham, og forhåbentlig vinde ham tilbage. Men jeg føler mig så magtesløs. Jeg kan knapt nok komme igennem dagen. Hvad kan jeg gøre?

  #18106
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg ved alt om hvor ondt man kan have det i hjertet, og hvor magtesløs man kan føle sig….du hungre efter ham – det er der ikke noget at sige til…Men jeg synes altså, at du skal forsøge ( ved godt det er svært) at sige til dig selv, om han er det værd hvis der ikke skal mere til??

  Du kan jo ikke andet end at give ham ro….lad være med at kontakte ham….
  Hvis du kommer til at virke for omklamrende, så får du ham aldrig tilbage….ignorere ham,. og lad ham komme til dig, hvis han kan “tilgive” dig – ellers så kom videre…..
  Lev dit liv – har du ikke en veninde du kan gå ud med her i weekenden?
  Prøv at leve dit liv uden ham – det kan godt lade sig gøre;)

  #18114
  sascha
  Deltager

  Du skal tænke højt for dig selv at han er en mand – han tænker og føler ikke det samme som dig. Du higer efter nærheden, men han mærker først sig selv og sine følelser for dig ved afstanden. Vi fungerer stik modsat der. Så husk, at chancen for at han glemmer dig ikke er eksisterende. Tværtimod skal han savne dig for at få kontakt i tilgivelsen.
  Og ellers er jeg enig med EvaMarie. Lev dit eget liv. Planlæg 24 timer ad gangen. Prøv at lade være at panikke og find så meget ro som du kan. Det går alt sammen og jeg er helt sikker på, at hvis I har gensidige følelser fir hinanden, så kan et kys ikke ødelægge det. Men giv ham ro – også mere end 2 uger, hvis det er hvad han vil. I mellemtiden går du helt i hi for ham. Ingen SMS, ingen telefon, ingen updates på sociale medier der afslører hvad du laver. Lad ham undre sig og lad ham indse at han også er medskyldig i situationen.

  Stil dig ud i lyset som Mette ville sige

  #18140
  Bowery
  Deltager

  Tak for jeres forslag. Jeg skrev et brev til ham som Eva Marie foreslog, for et par dage siden. Skrev at jeg gerne ville respektere at han har brug for tid. Har ikke hørt noget, men det er forventeligt. Holder mig i gang, men dagene slæber sig afsted. Mit hjerte gør så ondt.

  #18141
  Eva Marie
  Deltager

  Selv om det er svært – men kan du ikke være sammen med en veninde her i weekenden, tage ud til frokost, cafe eller noget? Det er for at få fokus et andet sted hen…selv om dit hjerte gør så ondt…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.