Jeg keder mig i mit forhold

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25483
  Kiddl
  Deltager

  Hej

  Jeg har en kæreste som på mange måder er et godt og skønt menneske.
  Vi har været sammen i snart 4 år og boet sammen i 2 år.
  Han har en datter på 5 år fra et tidligere forhold

  Han er faktisk så godt et menneske, at han vil hjælpe alt og alle hele tiden. Og det kræver rigtig meget tid fra hans side. Tid som går fra vores kæreste tid.

  Han skal HELE tiden noget. Den ene weekend har vi hans datter. Den anden weekend går med arbejde + hans datter (nogen gange) eller også skal han liiiige hjælpe nogen med noget.
  Dvs. Vi har bare sjældent Weekend sammen. Måske lige 1 – 2 timer om aften.

  I hverdagene går han tidligt i seng fordi han står meget tidligt op. Og det er fuldt forståeligt at han gør det. Men alt i alt så er der bare ikke tid til OS. Og jeg føler ikke han prioritere det.

  Jeg har gjort ham opmærksom på det mange gange. Men der sker ikke noget. Og jeg orker ikke hele tiden at sku være den som planlægger og arrangerer.

  Jeg SAVNER at se at han har lyst til tid med mig.

  Det er jo ikke fordi jeg ikke under ham tid med sin datter. Og han er jo super glad for alt den tid han kan få med hende. Men det er ligeså meget fordi han ikke kan sige nej til moderen. Det må endelig ikke forstås som om jeg ikke vil have han ser sin datter. Fordi det ønsker jeg for ham. Jeg ville faktisk ønske vi så hende oftere end hver anden weekend.

  Men selvom man har børn så synes jeg det er vigtigt at prioritere kæreste tid. Og han passer det bare aldrig ind 😔

  Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre. Hvis jeg taler med ham om det, bliver han bare fornærmet fordi “nu brokker hun sige igen”
  Han hader at skændes, og tar generelt alt hvad jeg siger som “skæld ud”

  Jeg savner ham så meget😔

  #25492
  sissi
  Deltager

  Hejsa,
  Hvad sker der hvis du ikke er “på”?
  Jeg tænker lade ham komme ind i kampen?
  Hvis han vil dig, og du holder lav profil, vil jeg tro ham vil undre sig, og måske selv komme med forslag.
  Blot en tanke😉

  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af sissi.
  #25499
  teatralsk30
  Deltager

  Jeg kender typen. Jeg har engang været kæreste med en. De er typen der hopper og springer for andre, nogen gange fordi ikke kan lade være eller fordi de ikke kan sige fra. De er ofte alt for søde mennesker, og nogen af dem “lever” så at sige for at hjælpe andre. Nogen synes det er fedt og nogen forsøger måske at kompensere for noget indeni sig selv. Måske følelse af utilstrækkelighed eller måske behovet for at blive set som en der “kan”. Det kan også være en måde at distrahere sig selv fra at mærke sig selv og evt. ubehagelige følelser.
  Men uanset hvad så må din kæreste forstå at hvis han ikke “vander” sin kærlighed med dig, så dør den ud på et tidspunkt. Jeg synes ikke at du lyder needy, og det lyder ikke til at han tilbringer meget tid sammen med dig. Hvis han er bange for at konflikt, og du ikke kan komme ind til ham, kan det måske hjælpe at skrive et brev til ham. Skriv et kærligt brev til ham hvor du fortæller hvor meget du elsker og savner ham, og at du er bange for at kærligheden visner ud hvis du ikke mærker hans kærlighed. Sådan noget i den stil. Prøv ikke at være anklagende, men bare sig hvordan du har det.
  Han er nødt til at forstå at det ikke kan blive ved. Hvis han vil have dig i sit liv, må han investere lidt mere. Du fortjener det.

  #25500

  Hej Kiddl

  På mig lyder det lidt, som om han har valgt en fast holdning og attitude (hun brokker sig igen) til dit følelsesmæssige savn. Derfor har jeg en fornemmelse af, at du ikke når ham ved at tale om, hvad du føler, og hvad du savner… og desværre bliver det nok ikke bedre at skrive det, selv om det jo også er en mulighed. Jeg hælder nok mere til at bruge mande-logik på ham. Og det betyder, at du dropper samvær med ham ved at nedprioritere jeres samvær og dialog radikalt. Og med radikalt mener jeg, at du skærer det ned til måske 20%. Det vil fx sige, at du springer over den næste weekend, hvor han ikke har sin datter. Der ses du ikke med ham, fordi du skal noget andet, gerne noget der omfatter overnatning. Og find på noget andet, så det ikke bare bliver et spil. Og mange af de aftner, hvor I skal ses, dropper du at ses med ham. For mange er det svært at lave sådan om på prioriteterne, fordi man jo bor sammen, og fordi du jo dybest set savner ham. Jeg tror bare, at han instinktivt holder afstand til dig og dit behov for nærhed, fordi det ikke er hans behov. Og du kommer til endnu mere at signalere desperado, fordi han kan mærke, at du ikke er tilfreds, selv om du prøver at lade som om. Du skal nok beslutte dig for, om du kan være kæreste med ham fremadrettet, når jeres behov ikke passer bedre sammen. Og hvad kommer der fx til at ske, hvis I skal have barn sammen? For nogle par kan det være en løsning at rejse ofte på små og længere ture, fordi rejserne giver muligheden for samvær 24-7 og dermed max nærhed og sammenhæng. Mange mænd holder afstand til kvinder, fordi de føler sig slugt af kvindens behov for nærhed. Og i nogle forhold er det omvendt kvinden, der lægger afstand til en mand, hun føler sig omklamret af.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.