Jeg kan bare ikke komme videre…

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8935
  Sara M.
  Deltager

  Hej!

  Jeg er helt og aldeles fuldstændig komplet forelsket. Håbløs forelsket.

  Det hele startede for et år siden hvor jeg pludselig vågnede op fra en drøm, jeg havde om en 20 år ældre mand fra min hjemby. Jeg drømte at vi var kærester. Jeg havde på dette tidspunkt en kæreste, som jeg boede med og som jeg var rigtig glad for.
  I de efterfølgende måneder drømte jeg ofte om denne mand, og hver gang var det om at vi var kærester. Jeg begyndte at tage drømmene mere og mere til mig, hvilket var ret underligt da jeg aldrig havde syntes at denne mand var noget særligt!

  I sommers var jeg efterhånden blevet så ”vild” med manden i mine drømme, at det gik udover min daværende kæreste. Jeg vidste med sikkerhed, at hvis muligheden bød sig ville jeg være sammen med denne mand. Og dette skete..
  I sommers var der byfest, og jeg var med det samme på jagt efter ham! Jeg havde derfor imellem tiden slået op med min daværende kæreste.

  Jeg endte med at være sammen med ham hele ugen til byfesten, det ville ingen ende tage. Jeg var faldet pladask for ham, og jeg kunne mærke at han også var helt vild efter mig. Alle i byen vidste det (som så også var inkl. vores familier) og dette havde han intet imod på trods af aldersforskellen.
  De efterfølgende par uger så vi stadig hinanden, og det virkede til at han havde det ligesom jeg. Han fortalte mig tit at jeg var sød og dejlig, og at han godt kunne lide mig.
  Efter de to uger fandt jeg så desværre ud af at jeg var gravid. Vi var begge 100% enige om at jeg skulle have en abort, og jeg forsikrede ham om at dette ikke skulle ændre noget, for jeg havde det helt ok med det. Men han vendte sig 180 grader, og jeg vidste han ville slutte vores ”sommerflirt” efter aborten.
  Hans undskyldning var, at han ikke havde tid til et forhold grundet uddannelse, og at jeg lige var kommet ud af et forhold.

  Efterfølgende var der et par enkelte gang, hvor jeg skrev til ham i en brandert. Hver gang svarede han mig dagen efter, og vi skrev sammen resten af dagen. Men da det igen blev hverdag, hørte jeg ikke fra ham.
  I december måned var der dog to episoder, hvor han var fuld og kontaktede mig. En af gangene sagde han, at han stadig var forelsket i mig, at jeg var den smukkeste pige i verden osv. Men jeg var sikker på at det var alkoholen der talte.
  Dagen efter konfronterede jeg ham derfor med vores samtale, og han sagde at det var lidt overdrevent sagt af ham, men at han synes jeg var sød og dejlig, og at han tit tænkte på mig. Men da det blev hverdag igen, hørte jeg endnu engang ikke fra ham..

  I januar måned mødte jeg ham for første gang siden i sommers. Vi var begge i byen og halvfulde, vi endte sammen.. Jeg kunne mærke på ham, at han stadig syntes jeg var virkelig sød. Vi hyggede os hele morgenen, og kyssede og krammede..
  Jeg skrev derfor til ham efter et par dage (vi havde ikke snakket sammen, siden jeg tog hjem fra ham om morgenen), og jeg fortalte ham, at den nat havde gjort at jeg nu igen syntes han var ret sød.
  Han svarede tilbage at han slet ikke kunne stå for mig, og at han virkelig bare synes jeg var sød og dejlig. Men han ville ikke såre mig, ligesom han havde gjort i sommers.
  Jeg har ikke hørt fra ham siden.

  Så han er bare ikke vild med mig… Men jeg er stadig så fandens forelsket i ham, og jeg kan slet ikke se en ende på det. Hvorfor vil han mig ikke, når han var så vild med mig inden aborten? Han siger jo selv at han ikke kan stå for mig.. Han siger det ikke har noget med alderen at gøre, at jeg er 24 og han er 42. Han har hverken børn eller er fraskilt, han er i gang med en uddannelse, så det er heller ikke fordi vi lever to vidt forskellige liv.

  Jeg kan ikke komme over ham, det kan jeg bare ikke! Jeg ved ikke om det er fordi jeg har sat ham op på en piedestal? At jeg tror han er så perfekt.. Jeg kan ikke finde ud af mine egne følelser, jeg ved bare at for hver dag der går, bliver jeg mere og mere overbevist om at det er ham jeg bare må have… Og der er intet jeg kan gøre ved det.

  Hvad skal jeg gøre? Skal jeg slette hans nummer og tæske mig selv til at komme videre? Eller skal jeg fortælle ham direkte hvordan jeg har det, selvom jeg udmærket godt ved hvad hans svar bliver?

  #8940
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror at det der er gået galt er at han ikke har sat sig ned undervejs med dig og forventningsafstemt. For mig lyder det som om i sin helhed at han har haft den indstilling at I har haft en hyggevennerelation.

  Jeg synes det lyder rigtig trist det du har været igennem. Jeg har prøvet noget der minder om i mine yngre dage.

  Jeg tænker du fortjener en der vil det hele med dig. Vend dig til at spørge ind til hvad en fyr forventer og ønsker af relationen, så du kan finde ud af med dig selv om det er noget du vil være i og så du kender betingelserne fra hans side. Man kan desværre ikke forføre en fyr til at ville noget andet end det han har sat sig for for en relation.
  Det eneste man kan gøre er at sætte sig for at finde en helhjertet relation hvis det er det man virkelig vil.

  #8942
  sascha
  Deltager

  Jeg synes I skal sætte jer ned uden alkohol – face to face – og så synes jeg da at du skal melde helt klart ud – lyt til hvad han siger, forstå og accepter. Det fylder alt for meget at gå som dig. Og du er håbløst forelsket. Det lader sig ikke slukke uden videre. Spørg ham, om det er noget han kan og vil hjælpe dig med. Og lad så være at stil betingelser om hus, børn og hund fra dag 1. Lad det udvikle sig eller afvikle sig – se hvad tiden bringer.

  #8944
  alfine
  Deltager

  Hej
  Du skal glemme denne mand. Han synes du en ung lækker tøs, og bruger dig kun, når han er fuld og lystig. Slet hans nummer og sig STOP hver gang dine tanker kredser om ham.
  Få styrket din selvtillid og se så efter en mand, der gider dig her, men du opdager det først, når du i en periode har stoppet tvangstanken om ham den 42-årige.
  Han er bare ikke vild nok med dig.. Du skriver det jo selv – tro på dine følelser, de ægte og sandheden.
  Syndt du spilder dit unge liv med dårlig erfaring til en mand, der ikke vil dig nok.
  Find ham, der gider dig ordentligt
  Knus Alfine

  #8945
  Salamina
  Deltager

  Hej Tyr-inde 🙂
  Nogle hypno-terapeuter vægter det 3.die øje højt. Det 3.die øje er fx dine drømme samt andre “ud af kroppen oplevelser” samt at der ligger en sandhed gemt i det 3.die øje, som mange mennesker så at sige er “blinde” for. I de drømme du har haft om den mand, hvor du drømmer, at I er kærester, er du 100% sikker på, at I er både kærester og lykkelige kærester. Jeg tror du med fordel kan kigge på dine drømme før det tidspunkt, hvor du så er sammen med ham. Nu er det så ikke fordi jeg har overdreven tiltro til, at det 3.die øje fortæller hverken hele eller halve sandheder, jeg noterer bare, at det er dine drømme om ham, som kickstarter dig i retning af netop ham den mand. Og jeg er på den anden side ikke helt blind for det 3.die øje, som en slags ud af kroppen ting, der kører for os mennesker, og som vi kan være mere eller mindre imødekommende over for. Jeg er ikke særligt imødekommende herfor men dog muligvis alligevel for lidt, men det er min indre dialog. Nogle mennesker mener, at det 3.die øje er eller bør være styrende. Og det 3.die øje er i allerhøjeste grad dine drømme. Det kan også være (ud af kroppen seksuelle oplevelser) seksualitet. Det kan være alle former for “ud af kroppen” oplevelser. Der er visse tilstande, hvor krop og “sjæl” er helt adskilte, det kan blandt andet ske i drømme, hvor dine drømme flyver og din krop sover samt også under sex, hvor dine intense følelser kan flyve ud imens din fysiske krop er et andet sted eller i gang med noget andet. Den der adskillelse imellem det man betegner som krop og det man betegner “sjæl”/ – kan finde sted. Og det sted er dit 3.die øje agtigt, eller måske er det mest din sjæl agtigt. Tror jeg nok.
  Man hører fx om historier, hvor to soldater, som knapt nok kender hinanden, har haft fuldstændigt samme drøm om hinanden og i samme situation og under samme omstændigheder… på trods af at de har sovet i hver sin barak og stort set nærmest intet kender til hinanden, der taler man også om at det er “ud af kroppen” og to sjæle, der bimler rundt og “taler” sammen.

  Men jeg tænker, at det kan være vigtigt for dig, at gå tilbage og kigge på dine drømme om netop ham den 20 år ældre, for jeg tror du måske kan finde lidt svar ved at studere drømmene meget, MEGET nærmere, hvis du kan huske dem så forholdsvis præcist altså. Er du helt sikker på, at I er kærester OG lykkelige kærester agtigt… til døden os skiller agtigt…. i dine drømme? Det kan altså være ret godt for dig, at lige få vendt med dig selv, hvad du helt præcist drømte om jer to, for du har muligvis overfortolket på dine drømme. I’m just saying. Not knowing 🙂

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.