Jeg har mødt en mand – skidt sted – dårlig timing!

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16857
  2222
  Deltager

  Jeg har mødt en mand, der er som ingen jeg før har mødt.
  Tidligere på året fik jeg et nyt job – til mine samtaler mødte jeg to mænd, den ene trykkede på alle mine job-mæssige kontakter og den anden ramte mig som et lyn personligt. I dag er de henholdsvis min chef og virksomheden CEO!
  De første måneder gik og jeg blev mere og mere betaget/begejstret for virksomhedens CEO. Hånden på hjertet havde jeg affundet mig med at gå og være lidt teenageforelsket i en sød mand og forventet at spændingen med tiden ville aftage.
  For nogle uger siden, er vi 8-10 fra virksomheden til et arrangement, hvor vi arbejdede hele weekenden, og om aftenen fik vi god mad og godt med vin. Aftenen bliver rigtig sjov og jeg tager videre i byen med mine mandlige kollegaer inkl. CEO. Vi starter på bar, ender på dansegulvet og jeg får danset godt – er jo eneste pige i selskabet. På et tidspunkt omkring dans, slipper CEOs og min hånd ikke igen, heller ikke i baren. Vi udveksler blikke og giver flere klem i hånden. Vi danser igen og han giver mig et hurtigt kys på kinden – jeg bliver helt paf!
  Natten går og vi går samlet tilbage til hotellet, folk står af på deres respektive etager og CEO og jeg forsætter op, det viser sig at vores værelser ligger på samme etage og (gudhjælpemig) lige ved siden af hinanden. Vi drikker endnu en øl på hans værelse. Der er ikke lagt op til noget intimt, men vi har en lang og dybt personlig samtale. Da vi siger godnat giver vi et lidt for langt kram og lidt efter endnu et.
  Næste dag er alt godt og der har det også været lige siden, men jeg er VILD med ham! Han søger mine øjne og vi har intens øjenkontakt de dage vi mødes på job. Vi griner sammen. Min chef joker med at jeg altid får ros fra CEO og at han er den største ambassadør for de opgaver vi løser. Det chush jeg fantaserede om, er blevet virkelighed og jeg har selv svært ved at forstå det.
  Desværre er virkeligheden kompliceret og min opfattelse af ham er, at han er meget korrekt, her til kommer at vi begge er i forhold. Jeg er gift og har 2 små børn. Han har 2 børn og en ny kæreste, efter han har mistet sin kone. Vi er begge midt i 30’erne.
  Jeg kan ikke gennemskue konsekvenserne ved at søge mod næste skridt, men jeg kan ikke slippe tankerne, jeg vil have mere, have mulighederne testet. Jeg har aldrig trådt udenfor mit ægteskab før, men det her er noget andet, han er anderledes.
  Nej tak til gode og velmende råd om ægteskab og utroskab – havde det her handlet om et hurtigt knald, så var det nok sket og så havde historien været en anden. Jeg har brug for hjælp/perspektiv til at klare mig hel igennem denne situaiton – på forhånd tak.

  #16859
  Zoe2
  Deltager

  Uha – det kan gå rent galt…..
  Find dig et andet job.
  Find ud af hvad du vil med dit ægteskab – det skylder du din familie.

  Hvis du er heldig, er det blot en betagelse. der går over igen.

  #16860
  AnneM
  Deltager

  ” Jeg har brug for hjælp/perspektiv til at klare mig hel igennem denne situaiton “. Hvad mener du mere præcist? Du ønsker ikke et ægteskabeligt råd. Hvad ønsker du så gode råd til?

  Umiddelbart tænker jeg dog, at det kan være et faresignal, at han ” er den bedste ambassadør” for dit arbejde. Det fortæller mig, at han måske har lidt svært ved at tøjle sine emotioner og forholde sig neutral i lederrollen, uagtet, hvad han personligt føler. Derfor kan det blive et problem, hvis han på et tidspunkt tager afstand fra dig. Her vil du sikkert mærke samme manglende evne til at være den neutrale leder. Men det er et gæt. Jeg kender jo ikke manden.

  Jeg er dog af den overbevisning, at vi selv bestemmer, hvad der skal ske. Hvad vil du gerne have der skal ske?
  Det lyder lidt som om du ikke ønsker en affære, men derimod et kæresteforhold til manden.

  #16861
  sascha
  Deltager

  Det kan kun gå galt. Uanset hvad. Jeg er helt enig med Anne – og kender flere der er faldet i “honningkrukken” på arbejdet. Dine kolleger opdager det, du har intet fristed, og uanset hvad så ender du uden job – uanset om han bliver din forever after eller du får en ordentlig en over næsen.

  Der er i mange virksomheder en kæreste politik som siger “no go”. Hvordan er det hos jer?

  Når man står der, hvor du står lige nu, så kan intet eller ingen stoppe det. Toget kører og jeg tror at du er villig til at tage chancen og betale prisen. Og sådan må det så være. Det bedste du derfor kan gøre – når du ikke vil have ægteskabelige råd – er at forberede dig. Hvad med økonomien hvis du skal bo alene? Kan I finde ud af at dele børnene? Kan du let finde et andet job?

  Mænd er meget mere konsekvente ved opdagelse af utroskab end kvinder. Og det er ikke spørgsmålet OM din mand mærker og opdager at du er “væk” for ham. Det er spørgsmålet om HVORNÅR. Så forbered dig. Og bliver det kun en affære må du tage smerten og lærdommen med fra den.

  Pas på dig. Og brug hovedet så langt du kan. Men nogen gange fører kærligheden os på afveje – kun tiden kan vise om det er et vildspor eller den helt store kærlighed.

  #16865
  Eva Marie
  Deltager

  Du mangler nok bekræftelse i dit ægteskab? Der er ikke noget mere vidunderligt end at blive bekræftet/set.
  Du vil ikke have velmenende råd omkring dit ægteskab – det er også ok, for det er kun dig selv der ved hvordan et er at være i det. Men I må mangle noget i det ægteskab, ellers vil du ikke kikke andet steds?

  Vi styrer ikke selv hvornår amors pil rammer. Jeg tror da oprigtig på at du er faldet pladask for denne skønne mand. Har du mærket efter inde i dig selv, om det er et crusch eller det er reelle følelser?
  Han lyder som en dejlig mand, da han for det første ikke har taget initiativ til utroskab, selv om han tydelig har følelser for dig.
  Måske du kan prikke lidt til ham, så du kan få klarhed om han har det på samme måde som dig?

  #16866
  Moniia
  Deltager

  Selv hvis det går godt, bliver det skidt – Det er jeg overbevist om.

  Omkring 70% af de sammenbragte familier opløses igen inden for 2 år. Er forholdet opstået af utroskab er vi vist oppe på noget det ligner noge der ligner 90%.
  Når man så smider en fælles arbejdsplads og en død ekskone ind i puljen, vil jeg vove at påstå det forhold er dødsdømt på forhånd.

  Det er i hvertfald ikke noget jeg personligt ville turde satse mit forhold og mine børns familie på.

  Jeg synes du skal tage en snak med din mand og fortælle ham hvordan situationen forholder sig – så I sammen kan finde ud af hvordan I finder tilbage til hinanden, inden det er for sent.

  #16868
  Eva Marie
  Deltager

  Det lyder meget højt – hvor ser du de tal?

  Jeg har nu også hørt om mange hvor det lykkes 🙂

  #16869
  AnneM
  Deltager

  @EM, de tal faldt jeg også over i en artikel i sidste uge – husker desværre ikke hvilken, men flere artikler har benyttet samme undersøgelse i deres reference. Tallene går igen, fordi de samme statistikker bliver genbrugt, fra Danmarks statistik – Gallup mv.
  Et eksempel på reference i artikler kan være http://www.gallup.dk/work/gaf/ugensgallup/tekst/59348_Utroskab.pdf

  #16870
  Moniia
  Deltager

  Det lyder meget højt – hvor ser du de tal?

  Jeg har nu også hørt om mange hvor det lykkes :)

  Da DR lavede temalørdag om emnet for et par måneder siden henviste de til 75%, det svinger nok lidt alt efter hvilken undersøgelse man benytter som kilde, men af de artikler jeg har læst svinger tallet mellem 70-80%.
  Forhold hvor kun kvinden har børn fra tidligere skulle vist have de bedste ods for overlevelse.

  Den sammenbragte familie ér bare mere dysfunktionel end kernefamilien – Men ja, det kan da heldigvis lykkes. 🙂 Jeg ville bare ikke satse min familie på det hvis jeg var TS.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.