Jeg har mistet mit livs kærlighed

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17703
  Karen29
  Deltager

  Efter at have læst lidt rundt i brevkassen, er det med stor forhåbning, at jeg selv søger gode råd!

  Sagen er den, at jeg i det sidste år har befundet mig i en livskrise. Jeg håber, at I vil leve jer ind i min situation uden at give mig dunk i hovedet – dem har jeg fået nok af.

  For snart 8 år siden mødte jeg mit liv kærlighed. Det var heldigvis gensidigt. Det føltes rigtig helt ind i maven. Jeg havde fundet mig en kæreste, som jeg delte værdier med, som kunne få mig til at skrige af grin og følte dyb dyb samhørighed med. Jeg har aldrig været så forelsket før! Gennem årene fik vi bygget en stor fælles vennekreds op og blev en stor del af hinandens familier. Jeg var stolt af mine kæreste, og når vi sad i forsamlinger med andre, sad jeg ofte og betragtede ham med sommerfugle i maven og tænkte “Dét der, der er min mand”. Jeg følte mig heldig, elsket og lykkelig.
  I løbet af årene udviklede tingene sig ligeså langsomt. Vi følte dyb kærlighed for hinanden, flyttede sammen og var bare glade. Selvom vi gensidigt følte dyb samhørighed, blev den fysiske kontakt mindre og mindre. Til slut ville min kæreste ikke holde mig i hånden, når vi gik ude (han synes det føltes lidt irriterende), vi puttede og kyssede sjældent. Sex var der heller ikke meget af. Jeg blev ofte afvist, hvilket resultere i, at det føltes mere og mere forkert, når vi endeligt dyrkede sex. Ofte kunne jeg ligge og tælle til ti og vente på, at han blev færdig. Jeg kunne næsten ikke blive våd. Jeg tænkte, at sex var overvurderet.
  Kærlighed mellem os var dog stadig stærk og dyb. Min kæreste viste på alle mulige andre måder, at han elskede mig og synes, jeg var den dejligste. Jeg var slet ikke i tvivl. At det fysiske ikke fungerede, fejede jeg ind under gulvtæppet. Det var tabu for os. Sommeren 2015 smed jeg mine p-piller, da jeg var helt sikker på, at jeg havde fundet min livsledsager.
  Jeg nåede ikke at blive gravid før det store vendepunkt. Et par måneder efter mødte jeg en anden mand. Min seksualitet, som i mange år har ligget i dvale, vågner nu op. Aldrig har jeg været så liderlig efter et andet menneske. Jeg bliver våd bare af at tænke på ham. Det store problem er, at det er en bekendt af min kæreste. Ikke en ven, men er nær bekendt. Jeg forsøger at rette min opmærksomhed mod min kæreste, men jeg kan ikke. Jeg befinder mig i en tåge. For at gøre en lang historie kort, ender jeg med at gå fra min kæreste og finder sammen med den nye. Det var meget brutalt. Min kæreste blev dybt chokeret, vred og meget ulykkelig. Hans reaktion var hurtigt at finde en ny, som han flyttede samme med.
  Nu står jeg i den situation, at jeg er vågnet op til virkeligheden. Jeg sidder alene i den lejlighed, der dannede rammen om mit lykkelige liv. Den nye mand var kun et symptom på dét, jeg manglede i mit parforhold. Det er jo min kæreste, jeg elsker og jeg mener, at vi kan finde ud af det fysiske, hvis vi arbejder på det. Sagen er jo bare den, at han nu har en ny kæreste, han bor med. Han siger, at han stadig elsker mig, og at jeg er den, han helst vil have. Han føler sig splittet. Han ved ikke, om han tør at gå tilbage, selvom jeg er hans livs kærlighed. Jeg sårede ham jo dybt. Særligt ved at være sammen med en af hans bekendte, hvilket han finder pinligt og ydmygende. Samtidig føler han jo også en form for forpligtelse overfor sin nye kæreste, som han jo er begyndt at holde af.

  Han fortæller mig tit, at han elsker mig og stadig drømmer om en familie med mig. Han har bare svært ved at træffe et valgt og få overblik over sine følelser. Det har han ikke haft de sidste 5 måneder. Jeg er dybt ulykkelig, men har samtidig lært en hel del af hele processen.

  Hvad gør jeg nu? Jeg befinder mig i en livskrise og har mistet mit livs kærlighed. Skal jeg give ham ro? Skal presse på?

  Mvh. Karen, 29 år

  #17707
  Kattemor
  Deltager

  Du skal videre..
  Jeg mistede også mit livs kærlighed, det var ham som fandt en anden.. Jeg var i mit livs sorteste hul og det varede flere år inden jeg blev mig selv igen..

  Han vil aldrig stole på dig mere. Måske elsker han dig stadig et lille sted inde i sit hjerte.. Jeg elsker stadig min x i en lille del af mit hjerte, jeg valgte ham jo ikke fra dengang, men jeg kunne aldrig være sammen med ham igen, jeg kan aldrig aldrig tro på at han ikke ville smutte igen..

  Han er i dag gift med en anden end hende han smuttede med, og der er gået 12 år, og stadig sender han mig kærlige sms en gang i mellem og jeg svarer kærligt.. Vi skal ikke være sammen, men kærligheden som vi engang havde, er ikke glemt..

  Du må i gang med at bearbejde den sorg som du har over tabet af din x.. Det ville være godt at stoppe alt kontakt.. Sig evt til ham at den dag han er klar til at komme tilbage til dig, kan han kontakte dig… Og regn ikke med at det sker…

  Det er dig selv du skal arbejde med og ikke ham..

  Jeg sender dig mange varme tanker..

  #17710
  Karen29
  Deltager

  Sidst jeg snakkede med ham var d. 25.12. Her sagde han, at han havde tilgivet mig. Altså forstået på den måde, at han sagtens kan se sin egen andel i det skete. Han fortryder, at han ikke var bedre til fysisk kontakt. Han siger, at han ved, at jeg er et dejligt menneske, og at jeg ikke vil gøre det igen. Jeg har altid været loyal! Han kan dog stadig ikke komme over, at jeg var sammen med en af hans bekendte. Hvis det havde været en anden, havde det været en anden snak. Han siger, han bruger de næste uger på at blive afklaret. Hvordan skal jeg forholde mig? Tror I slet ikke på os?

  #17712
  sascha
  Deltager

  Øv, øv, øv… og AV.
  Men der er en kæmpe stor læring til dig i det her. Tro på at det ikke gør ondt for ingenting. Ude på den anden side er du blevet så meget klogere på dig selv.

  I øvrigt helt enig med Kattemor. Du skal videre… så må tiden vise, hvad der sker.

  Og den mest effektive måde at få sat plaster på dit åbne blødende sår er at stoppe alt kontakt. Slet ham på telefon og sociale medier. Gem ham i dit hjerte. Så går det ret hurtigt med at få skabt ro.

  Tro på, at alting sker af en grund. Og man bliver ikke “lykkelig” som kvinde på den lange bane af at leve med sin bedste ven. Sensualiteten er DET, der adskiller bedste venner fra kærester. Det skal fungere. Ellers er det blot et spørgsmål om tid, før en af jer igen bliver tændt af en anden.

  Sender masser af trøste tanker.

  #17713
  Karen29
  Deltager

  Jeg tror jo bare på, at vi kan arbejde med det fysiske. Det er jo noget, vi slet ikke gjorde en aktiv indsats for at bevare. De første to år havde vi dejlig sex.

  Er der ikke noget, jeg kan gøre? Jeg VED, at jeg er hans nummer 1!

  #17714
  Mariaku
  Deltager

  Kære Karen

  Lige nu handler det ikke om det fysiske, men om han vil dig og ham igen.

  Brug noget tid sammen med nogle veninder, sov, se tudefilm, gå en tur….få tiden til at gå.
  Det er hårdt, det bliver hårdt….ikke liiiige at skrive et “jeg er her stadig”. Lad være.
  Jeg tror at du gør bedst i at passe på dig selv lige nu. Han ved jo at du vil ham!! Han skal nok komme, hvis han også vil dig og har tilgivet dig.

  Sender dig de varmeste tanker og håb.

  Hilsen Maria

  #17715
  Kattemor
  Deltager

  Min x sagde også alle mulige kærlige ting til mig selvom han var sammen med en anden..
  I dag kan jeg se hvorfor.. Han ville ikke såre mig alt for meget, og ikke sætte sig selv i alt for dårligt lys… Samtidig ville han liiiige holde bagdøren åben hvis han nu skulle få lyst til at prøve igen…

  Jeg tror din x er meget meget såret over at du var sammen med hans ven.. Han har nu mistet troen på to som stod ham nær.. Der er billeder inde i sit hoved man ikke kan glemme, så som du har vild sex med hans ven… Sorry men det går bare ikke.

  Du må arbejde dig videre udfra et liv uden ham. Du kommer jo videre på et tidspunkt, sådan du har det nu, varer jo ikke resten af livet..

  Det var meget slemt at komme gennem dengang min store kærlighed fandt en anden, men aldrig har jeg lært så meget om mig selv og i dag er jeg glad for at jeg har oplevet en krise som har udviklet mig som menneske..

  #17716
  Karen29
  Deltager

  Jeg har lyst til at skrive og spørge om, om tingene stadig er status que eller om han er kommet nærmere en beslutning. Jeg har brug for afklaring, men er det bedre at lade vær? Altså at give ham plads og ro? Hvornår kan jeg så skrive?

  #17717
  Kattemor
  Deltager

  Du kunne sætte dig og skrive det sidste brev til ham.. Skrive at du elsker ham og nu trækker du dig tilbage og så kan han kontakte dig når han vil prøve igen…
  Derefter er mit råd at trække stikket ud.. Tag dig af dig selv, forvent ingenting og se fremad..

  #17730
  sascha
  Deltager

  Ville du blive mere afklaret ved at blive presset?
  Ville du kunne glemme billederne af ham og din veninde, hvis det var tilfældet? Ville du stole på ham igen?
  Og der ER jo en grund til at I gik kolde på hinanden. At han ikke havde lyst til fysisk kontakt med dig INDEN du faldt fir vennen! Ikke at jeg vil undskylde din opførsel, men det kom jo ikke ud af det blå luft vel? Han havde ikke holdt sin kvinde varm og mæt og glad. Og hvorfor havde han ikke det? Måske var han heller ikke længere forelsket i dig?

  Fortiden står ikke til at ændre. Har du overvejet om han holder dig hen og giver dig håb for at få sin egen lille hævn? Nu kan du være den, der har det skidt. Så kan DU lære det.

  Jeg synes du skal droppe det! Han bor sammen med en anden. Tror du han bare glemmer alt om hende og kaster sig i dine arme? Prøv om du kan tænke rationelt og få styr på dig selv i stedet.

  Måske om nogle år, hvis han bliver single igen, men ikke nu. Det tror jeg ikke på, der kommer noget godt ud af.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.