Jeg har lige sluttet det med et vigtigt menneske… og det gør ondt.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1885
  Frida
  Deltager

  Jeg har lige sluttet det med et vigtigt menneske… og det gør ondt.

  Jeg sidder med underlig følelse indeni. Jeg føler mig lidt fyldt op af en blanding af ro og sorg og jeg er vel lidt bange..bange for om det var det rigtige valg.

  Kort forhistorie. I sommer mødte jeg det skønneste menneske og vi indledte et romantisk forhold, vi blev dog aldrig kærester fordi jeg ikke har været klar og mine følelser nok ikke har været helt så stærke, derfor har vores relation lidt under den ubalance og selvom vi begge har været ærlige og jeg har lagt kortene på bordet fra starten, at jeg ikke var klar og mine følelser svingede, så blev vi ved et stykke tid. Men jeg har trukket mig mere fordi jeg kan se at det ikke er godt nok. Jeg får dårlig samvittighed, jeg gir ikke det der skal til, der mangler det ekstra før jeg kan committe mig.

  Jeg har aldrig været den som afsluttede og det her møde har været så smuk og vedkommende betyder utroligt meget for mig, det smertede at se hvor såret han blev. Samtidig var afskeden smuk og han sagde han også kunne mærke en ro nu fordi han godt kunne mærke det på mig.

  Så nu sidder jeg her og ved ikke hvordan jeg har det, føler mig rolig, lettet og samtidig ondt i maven og jeg savner ham men hvis jeg så prøver igen nu er jeg ret sikker på at så snart vi er sammen bliver jeg mere irriteret over hans kys… det er som om det for mig, har været et berigende sjælemøde men jeg kan ik give mig helt hen fysisk..( personen er attraktiv det er ikke det som er problemet).

  hvordan ved man at det var det rigtige valg?

  kh Frida

  #1888
  Sanne2
  Deltager

  Ved at sove på det nogle dage, og ikke handle på panikken. Lige nu sidder du i følelserne og så tænker vi jo ikke klart. Du skal lidt på afstand før du kan se det i fugle perspektivet og mærke hvad der er rigtig og forkert.

  Tror du har gjort det rigtige , ellers havde du jo ikke sluppet ham.
  Havde du ikke været i tvivl, ville du nok aldrig have sluppet ham, så jeg tror det er det rigtige .

  #1889
  Frida
  Deltager

  tak sanne

  #1895
  Lillemy
  Deltager

  Jeg er fuldstændig enig med Sanne2 i, at du skal sove på det nogle dage eller måske i længere tid. Når du får lidt afstand til det hele, kan du nok bedre mærke, om du traf den rigtige beslutning.
  Men for alt i verden, Frida; sluk hans håb, hvis der ikke er et håb om, at det bliver jer to, når du er mere “klar”. Det kan måske lyde barsk, men hvis du holder en dør på klem overfor ham, bliver han udsat for meget mere smerte på den lange bane end hvis du slukker håbet NU.
  Skriv endelig her igen, når/hvis du har brug for det

  #1896
  Frida
  Deltager

  hej Lillemy tak for råd

  Jeg synes jeg har “slukket” håbet på den måde jeg mener det skal slukkes. dvs jeg har sagt at det ikke skal være på den måde længere, at mine følelser svinger meget, at jeg er et andet sted i mit liv.

  Jeg mener ikke jeg bør give ham en hård tone hvis det er det du antyder er det bedste.

  jeg har været og er så ærlig med det jeg føler.

  kh

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.