Jeg har dummet mig, men må have hende tilbage!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7483
  hvadgoerman
  Deltager

  Hej, jeg er en fyr på 20 år, og dem omtalte pige er 16.
  Min elskede er gået fra mig, for knapt en uge siden. Vi havde kun været sammen i ca. 4 månedern, men det var den skønneste tid, hun var den bedste i verden. Jeg har alrig oplevet en med så dejlig en personlighed som hende. Ved godt det lyder play, da vi er så unge. Men jeg er virkelig sikker på at hun er pigen i mit liv. Vi har haft det helt fantastisk sammen, og jeg ved hun har/stadig elsker mig helt vildt højt. Men je´g ved også at hun altid har været lidt bange for at jeg en dag ville begynde at skrive med andre piger, da hun ved jeg tidligere har været meget pigeglad og skrevet til rigtigt mange piger.
  Jeg troede selv jeg aldrig ville gøre det igen, da jeg elsker hende så højt. Men kom desværre til det en enkelt gang. Jeg ved desværre ikke engang selv hvorfor jeg gjorde det. For jeg ved at jeg ikke mente de ting jeg skrev, og jeg aldrig ville have gjort alvor ud af det. Jeg tror måske jeg skrev for at se, om jeg stadig kunne finde ud af at “score en pige” eller for at se om andre overhovedet stadig ville interesse sig for mig. Jeg skrev ting som at hun var sød, og om hun kunne forestille sig en lille affære ved siden af vores kærester, som kunne være vores hemmelighed.
  Jeg turde ikke fortælle min kæreste det, da jeg var så bange for at miste hende, men vidste jo godt jeg havde dummet mig. Hun fandt ud af det ved at pigens kæreste skrev det hele til hende.
  Hun tog med det samme hjem til mig og pakkede alle sine ting, og sagde alt var slut og hun aldrig ville se mig igen. Jeg ved at jeg har såret hende mere end nogensinde før, og det har jeg det helt ubeskriveligt dårligt med, da jeg elsker hende så højt!
  Jeg er helt vildt ked af det, og vil bare gøre alt for at få hende igen. Så vil jeg nemlig have lært af min fejl, og aldrig gøre noget igen + jeg vil være en meget bedre kæreste. Nu er det jo gået op for mig hvad jeg har mistet, og at jeg skulle sætte mere pris på at have det. Selvom jeg ved jeg var en god kæreste, kan jeg være bedre.
  Jeg har allerede gjort en del for at få hende tilbage. Jeg fik hende til at mødes og snakke i 1 times tid, men jeg fik ikke sagt noget der hjalp tror jeg. Måske var hun stadig for sur. Så har jeg fundet hende og givet hende blomster og slik, og sunget en kærlighedsang for hende, der beskriver vores fodhold, den stod jeg og sang offenltigt.. Det kunne jeg se rørte hende, men hun prøvede stadig at være kold bagefter, og ville ikke have mig. Jeg har også prøvet at tage hjem hvor hun bor, og hun lukkede mig ind, og der begyndte jeg at fik sagt nogle ting der rørte hende lidt mere. Men det var ikke nok. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg kan gøre for at hun bliver min igen. For det skal hun bare blive. Jeg kan ikke uden hende, og elsker hende for højt, til bare at lade hende gå.
  Jeg er sindsygt ked af at have dummet mig, og ved med mig selv, at jeg har lært af det – og det ikke vil ske igen.
  Men hvad kan jeg gøre?
  Det hun siger der gør hun ikke kan igen, er fordi hun aldrig vil kunne tilgive det, og hun aldrig vil kunne have den samme tillid til mig igen, hun siger det ikke vil blive det samme. Hun vil ikke se mig, da hun siger hun synes jeg er klam og hun får kvalme af mig. Men jeg ved også hun elsker mig og savner mig.

  Nogle der kan hjælpe?

  #7501
  Tintin
  Deltager

  @hvadgoerman

  Jep. Nogle mennesker ligger noget i det de gør. Det gør hun tydeligvis. Andre ligger mindre i de ting de gør. Deres tager let på tingene, og har et hav af undskyldninger.

  Ikke nok med at du ikke elsker hende, ved at filme bag hedes ryg. Du respekterer hende end ikke, ved at undlade at fortælle hende herom. Hun skal erfare det fra andre.
  Din forklaring om,at du ikke ville sige noget af frygt for at miste hende, er jo det rene sludder. Det er historieskrivning, fordi du er blevet taget med bukserne ned. Du havde jo let ved at gøre det forkerte. At det er svært at handle rigtigt, fritager dig ikke for at handle rigtigt, og fortælle hende sandhenden. Det er jo de, som definere din karakter. det definere hvem du er som menneske.

  Fuld respekt til din kæreste. Jeg ville ha gjort det samme. Det er superflot, af et så ungt menneske forstår alvoren. Hun har selvrespekt.

  Når det er sagt, så må du se frem og tage ved lære. Du kan lære, at respekterer andre mennesker og dig selv. Ikke fordi hun er særlig (du elsker hende), men fordi alle mennesker er særlige. Også de piger som du ikke elsker, skal du behandle med samme respekt.

  Dernæst må du blive ved med at kæmpe for hende. Det tager et øjeblik at ødelægge al tillid, men meget længe at genskab tillid. Derfor må du forvente en laaaang kamp. Men du kan se i pigens reaktion, om hun fortsat kan lide dig. Lytter hun til dig, så har du en rigtig god chance. Gider hun ikke bruge tid på dig, så er løbet kørt.
  Du må vurdere hendes reaktion.

  Vil hun ikke se dig fordi hun er sur på dig, så er der en chance. Vil hun ikke se dig fordi hun har mistet alt for dig, så har du ingen chance.

  Altså klø på, og se om hun vil bruge 5 min på dig en gang imellem. Vil hun dette, så har du fortsat en chance

  PS! Det er fint, at du undskylder og lover hendes bedring. Men det har du gjort nu. Undskyldningen er givet. Med mindre hun bringer emnet op, så vil jeg freomver fokusere på at få hende til at le og have en god tid samme med dig. Så hvis du giver hende blomster eller gaver, så skriv/sig hvor meget du elsker hende (ikke flere undskyldninger). Hun skal efterlades med en god følelse, og ikke mindes om det skete.

  #7504
  Tintin
  Deltager

  Held og lykke med det!

  #7529
  Aries
  Deltager

  Bla bla bla…Jeg får lyst til at brække mig over dig. ja det er hårdt sagt, men det er kærligt ment. Min eksmand, gjorde som du, fra han var 19 år gammel og frem til i dag hvor han er 48 år..har han aldrig lært, at det der bare er lidt sjov og spænding for ham, er et alvorligt brud og disrespekt for andre. Min eksmand har mistet ca 3. kærester OG en kone som han elskede højt, fordi han aldrig forstod, at der der hyggeplat, der ikke betød noget(han skulle også bare liiige se om han stadig kunne score)for ham, betød en verden til forskel for de kvinder han havde i sit liv. Jeg opdagede først efter 10 år sammen med ham, hvad der foregik bag kulissen og så røg han ud. Hold kæft hvor han pev.

  Det jeg vil sige til dig nu er, hvis du ikke tager dette store og alvorlige problem du har, seriøst fra så kan du se frem til et liv hvor du igen og igen vil svigte og dermed miste. Han var 19 da han startede, du er 20. hmnnn tænk over det. Måske evner du ikke at gå i dybden, opsøg en dygtig terapeut og få styr på det.

  I øvrigt er min exmand, det mest kærlige væsen i verden, men han kan bare ikke lade være…ingen vil elskes halvt.

  Aries

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.