Jeg gjorde det!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19337
  Bimbo
  Deltager

  Jeg tog mig sammen og inviterede ham på kaffe og kage, denne fyr som jeg har snakket lidt med, og som har vist lidt interesse.

  Først ansøgte jeg ham på facebook – der gik et par uger før han godkendte. Han har liket en del af mine ting, og nu tænkte jeg, at nu måtte det være nu. Så jeg sendte en sød, fin besked til ham, hvor i jeg spurgte om vi skulle tage en kaffe, og svaret kom hurtigt og var sødt og positivt.

  Det ville han rigtig gerne med efterfølgende udråbstegn og div. Han skrev dog også, at han lige nu havde travlt med nyt job og div. her sidst i august, men efter det ville han gerne. Han nævnte ikke nogen dag, hvilket jo også ville være lidt langt ude i fremtiden at planlægge – også for mig.

  Jeg skrev og spurgte lidt ind til jobbet – han svarer pænt og kort på min besked, og ellers kørte han den ikke meget videre. Jeg svarede, at det måtte jeg høre mere om over kaffen. Dernæst ikke mere skriv!. Skal også siges, at jeg tager en krig om at svare – så det er ikke fordi jeg har siddet limet op og ned af mobilen bare for at afvente svar, eller skrive.

  Jeg forlanger ikke at der skal skrives eller noget – jeg gider det egentlig ikke selv, men for mig er det nok lidt en ekstra bekræftelse i, at han er oprigtigt interesseret. Jeg blev jo glad over at han gerne ville med på kaffe. Jeg har taget ved lære, at fyre for det meste siger hvad de mener, – men jeg kan godt blive lidt forvirret over det søde svar, men den afsluttede samtale så hurtigt. Jeg tænkte nemlig, at en interesseret fyr måske ville skrive lidt mere – eller lige holde den lidt mere kørende eller hvad?

  Hvordan skal jeg tolke hans hurtige og positive svar, mod den meget hurtigt afsluttede samtale? Jeg tænker lidt, om han selv vender tilbage omkring en dag, når han får hul i kalenderen, eller om det er en venlig måde bare at afslutte eller skubbe det hele væk på, for ikke at ville “såre” mig.

  Hvordan ville i tolke dette? 😀 Jeg vil gerne glæde mig, men jeg tør næsten ikke :O

  #19341
  Tintin
  Deltager

  1). Han vil gerne 🙂

  2). Han har først tid senere pga. job. Dette sammenholdt med hans korte og koncise svar betyder, at du IKKE kontakter ham foreløbigt. Var jeg dig, så ville jeg smide en ny kaffe invitation medio september, hvis du ikke har hørt noget fra han inden. Har han ej tid medio september, så vil jeg afskrive ham. Det gør ham ikke til et dårligt menneske – det er jo helt reelt og meget naturligt, hvis interessen ikke er stor nok. Men lad os nu se. Indtil videre virker han interesseret i en kaffe ultimo august, så det er jo positivt.

  3). Du skriver, at man skal tro på hvad mænd siger. Nej!!! Det er ikke min erfaring – og mange tråde herinde synes at underbygge dette.
  Man skal respekterer, hvis en mand siger nej eller sætter en grænse. Det skal man tro på. Nogle mænd (ganske som nogle kvinder) er røvhuller, og vil lyve og bedrage. Derfor skal man IMO vurdere dem på deres handlinger (ikke alle de flotte ord).
  Mao. tro på de nej’er og afgræsninger mænd giver. Tro ikke på de positive ord, men vurder dem på deres handlinger. Når du kender deres karakter, er der måske belæg for at tro på deres ord.

  #19357
  Bimbo
  Deltager

  TinTin, tak for dit super perfekte svar.
  Jeg har ikke kontaktet ham siden, imellem tiden har vi matchet på en datingapp. Jeg overlader den stadig til ham, og ved faktisk ikke om jeg burde skrive til ham midt sep, selv om du siger det – mænd er jo mænd, og hvis de vil på date, gør de jo noget ved det.. Sådan har jeg lært det med tiden.

  Du har fuldstændig ret i det sidste, mht deres handlinger og deres ord. Det jeg egentlig mente var, at vil en mand en, så er man ikke i tvivl, og hvis de siger at de tvivler, så mener de det jo. Men ud fra alt andet, så har du ret – så siger de ikke altid det rigtige. 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.