Jeg forstår ingenting.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4032
  tutt
  Deltager

  Hej alle.

  Puha…jeg har behov for at komme ud med min smerte og frustration!
  Min dejlige kæreste igennem et år, har lige meddelt mig på sms at han kommer og henter sine ting om lidt. Det er slut….jeg er knust og dybt ulykkelig, da han mener det er fordi han ikke stoler på mig….jeg har aldrig givet ham grund til ikke at kunne stole på mig!!

  Han har haft en barndom fyldt med vold og psykisk terror…kan det være en af grundene til det her fuldstændig umotiverede brud? Han har lige fortalt mig hvor højt han elsker mig og hvor meget han stoler på mig…undskyld hvis jeg skriver usammenhængende, men jeg er dybt rystet og er i et følelsesmæssigt kaos lige nu…

  #4034
  Salamina
  Deltager

  Hej tutt

  Ja, det mest sandsynlige er, at der ligger et tillært mønster fra hans barndom. Han gør, som hans forældre har gjort, muligvis ubevidst, men langt de fleste mennesker gør som deres forældre gjorde eller de har de samme mønstre, meget ofte ubevidst. Typisk, hvis man har haft en barndom, som din kæreste har haft, så er der afvisning-forsoning-afvisning-forsoning og så er der en masse bebrejdelser og placering af skyld og skam.

  Det kan også være, at de kæreste har lyttet til noget ondsindet sladder om dig og hvad du går og laver. Men det betragter jeg som mindre sandsynligt. Og slutteligt kan det være, at han er påvirket af fx alkohol eller andet kemisk stof.

  Sikke noget. Det er trist for dig og jeg kan godt forstå du er i kaos.

  #4035
  tutt
  Deltager

  Tak for dit svar Salamina..der er hverken sladder eller alkohol/stoffer involveret…jeg fortalte ham at en ven havde spurgt om jeg vil med ud og drikke en kop kaffe, og så havde vi balladen…jeg troede vi havde talt det igennem (fortalte ham det i lørdags) for vi hyggede og havde det super dejligt søndag…og nu er han så vendt 180 grader og har gjort det forbi…

  #4040
  Aries
  Deltager

  Men du skal også spørge dig selv om det er et holdbart forhold. iht. dine behov. Du må have et behov for at gå ud med venner siden du navner det for ham. Det er ikke rart at leve i et forhold hvor man konstant skal være på vagt overfor sine egne behov. Om de evt. vil udløse så dramatisk et brud. Omvendt kan man sige han vælger at gøre det forbi. Dvs..han vælger det der har gjort ham usikker på dig. Angsten for at miste dig. Han vælge at miste dig på ubegrundet mistanke. Det virker ikke så sundt og vil være meget nedbrydende for dig i længden. Tænk på det.

  Aries

  #4044

  Hej tutt

  Kan du ikke fortælle lidt mere om jeres forhold? Det har varet et år, og der er sikkert et forløb, som giver lidt bedre mulighed for at forstå, hvorfor din kæreste vælger dette drastiske skridt, hvor han både stoler og ikke stoler på dig. Det giver jo ikke helt mening.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.