Jeg er så skuffet.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 40 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22547
  Anette87
  Deltager

  Kære jer

  For cirka 4 uger siden matchede jeg med en mand på Tinder. Vi bor sådan cirka i hver sin ende af landet, men vi begyndte alligevel at skrive sammen. Jeg var meget tiltrukket af ham på billederne af ham. Det er sjældent jeg føler tiltrækning. Da vi begyndte at skrive sammen, viste det sig, at vi også havde virkelig god kemi på skrift og mange ting til fælles. Vi begyndte at skrive mere og mere intensivt, og hans beskeder kunne både få mig til at skrive og blive varm i kroppen. Beskederne blev flere og flere, og samtalerne bevægede sig i alle mulige lag. Vi skriver hver dag og hele tiden. På et tidspunkt blev vi også venner på Facebook og begyndte at skrive på messenger i stedet. Det gav mig mulighed for at tjekke hans facebookprofil og flere billeder af ham ud. Wauw, en skøn fyr. Jeg blev endnu mere tiltrukket af ham på billederne, hvor han er i alle mulige forskellige situationer. Særligt synes jeg, at han var vildt sjovt og charmerende i de små videoklip, han er blevet filmet og tagget i. Jeg følte mig så tiltrukket af ham, og vores samtaler over beskeder gjorde mig helt vildt varm indeni og tændt. Jeg følte oprigtigt, at jeg var blevet forelsket i det her menneske.
  I fredags har vi endelig vores første møde. Han skal komme hjem til mig i et par timer. Jeg er meget nervøs og har knapt spist eller sovet i flere dage. Der er lagt op til det helt store eventyr og en stor forelskelse.
  Da han står i min stue, føler jeg mig en smule skuffet. Han ligner nogenlunde sig selv, men jeg føler ingen kemi eller tiltrækning. Heller ikke da vi begynder at snakke sammen. Jeg kan ikke genkende den charmerende fyr, som jeg har set billeder og videoer af – og ikke mindst skrevet intensivt med. Det er en smule akavet. Da han tager hjem, mærker jeg en flad fornemmelse.
  Jeg har dog virkelig investeret meget i ham – og han i mig – så da han alligevel er i byen hele weekenden, synes jeg, at vi skal give det en chance til. Vi aftaler, at vi skal spille spil, handle ind og lave mad hos mig søndag. Jeg håber, at det kan løsne lidt op. Om søndagen bliver jeg dog igen bekræftet i, at der ingen kemi er. Jeg laver ikke andet end at kigge på klokken og indgå kropskontakt. Vi er alligevel meget forskellige, selvom vi virkede som et perfekt match, da vi skrev sammen. Jeg forsøger virkelig at samtale med ham, men jeg føler intet. Jeg var lettet men også skuffet, da han tog hjem. Jeg synes, han virkede mærkelig. Fx betalte jeg mad fredag, og om søndagen lod han igen mig svinge dankortet.

  Jeg synes virkelig, det er mærkeligt. Jeg bliver stadig varm i kroppen, når jeg ser de små film af ham, hvor han er sammen med sine venner. Han ser så dejlig ud og helt perfekt! Ham vil jeg bare have! Det er bare frustrerende, at jeg ikke kunne få øje på den fyr i virkeligheden. Vi var jo sammen i mange timer både fredag og søndag, hvor jeg faktisk synes, han var en smule irriterende, kedelig og overhovedet ikke charmerende i sin personlighed. Jeg mærkede ingen kemi. Kan videoer og billeder virkelig snyde så meget?

  #22548
  Eva Marie
  Deltager

  Kunne det evt. være fordi han var meget nervøs – så kommer det hele let til at virke så krampagtig?

  Ellers vil jeg da mene at når kemien ikke er der – så drop ham igen og søg videre:)

  #22549
  Laerke
  Deltager

  Har du ikke talt med ham i telefonen inden i mødtes ? Det lyder som om du at fået opbygget en fantasi om hvem denne mand er, inden du overhovedet har mødt ham. En idé kan være at mødes hurtigt og ikke skrive så meget inden du rent faktisk har mødt manden irl.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 4 måneder siden af Laerke.
  #22552
  Anette87
  Deltager

  Vi var begge helt sikkert nervøse, men jeg mærkede ingen tiltrækning – udover at han havde flotte øjne. Han fik mig ikke til at smile.

  #22553
  Anette87
  Deltager

  Men hvad skal jeg gøre nu?

  #22554
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg synes du skal droppe ham – kemi er det vigtigste ( i mine øjne) Mærker du ingenting, så er det fordi der ingenting er.

  #22556
  Tintin
  Deltager

  Jeg er enig med Eva Maria

  Kemi kemi kemi.

  Den var der bare ikke i den virkelige verden. Alt det andet var oppe i dit hoved og har ikke noget med den virkelige verden at gøre. Det er en fantasi. Et glansbillede.

  Jeg har lige skrevet en tråd om at ikke kunne slippe et billede/en følelse/et begær selv om det ikke har noget med den virkelig verden at gøre.

  Du må give slip

  #22557
  lillehjerte
  Deltager

  Ikke for noget men hvad er problemet? Der er ikke kemi fra din side. Du har ingen følelser i klemme. Nemmere kan det jo ikke være. Du slipper den bare og kommer videre.

  #22581
  Aries
  Deltager

  Feromoner er nok svaret her. Jeg har prøvet nøjagtig det samme som dig. Alt var perfekt på papir, billeder og telefon. da vi så stod der foran hinanden, så skete der absolut intet som i INTET. Jeg var som du dybt forundret. Men jeg kunne intet stille op, jeg tændte på ingen måde på ham, selvom han var flot. Nature is wise 😀

  Aries

  #22583
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg har prøvet det samme og det er der en del, som har. Omvendt har jeg også prøvet at skrive med nogen, som jeg egenligt ikke tænkte var noget. Men når jeg så mødte dem så var de væsenligt mere tiltrækkende. Tror også at det er derfor netdating er så svært.. Det er i mødet, at man mærker folk..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 40 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.