Jeg er i tvivl

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1257
  Frida
  Deltager

  Kære brevkasse, jeg har datet den skønneste person i snart to mdr, det har været så berigede fyldt med glæde omsorg nærhed oplevelser dybe samtaler sex og meget mere. Jeg har haft et hårdt år er kommet ud af et forhold hvor jeg stadig dealer med at bearbejde mit kærligheds tab og jeg har lagt alle kort på bordet fra starten, da jeg begyndte at date min nye ven. Vedkommende er meget glad for mig og jeg har godt kunne mærke at han måske er mere klar afklaret i forhold til hvad jeg er. Han har forleden da vi hyggede en aften og kom ind på sårbare emner, delt at han har følelser for mig og gerne vil et forhold.jrg blev rørt og jeg kan mærke jeg også nære følelser for ham men jeg taber fysisk vejret når han nævner forhold og selvom han siger det er ok jeg ikke erklær men han vil ikke date andre og venter, så føler jeg det pludselig meget stort, meget presset i forhold til den beslutning, jeg mister taget og føler mig i tvivl. Vi har taget nogle dage fra hinanden, for at mærke efter i os selv efter samtalen, jeg er ked af det, bange for det forkerte valg, jeg mangler lidt den der følelse af ja det gør vi,jeg forstår det ik selv, men kan heller ik byde at bygge videre på noget jeg ik kan stå inde for og det har jeg ikke samvittighed til. Hvordan takler jeg det her bedst? Jeg har altid været den som blev forladt nu står jeg og ved Kbh ad jeg skal gøre. Han er vidunderlig og jeg nyder ham fuldt ud men nogle gange når vi kysser bliver jeg irriteret indeni, som om noget er forkert. Jeg nyder nærheden mere end det sexuelle måske fordi mit forrige forhold mest var følelses mæssigt stormfuldt og kropslig. Efterårs hilsner fra Frida

  #1260
  sissi
  Deltager

  Hvis du er i tvivl – så lad være.
  2 måneder, er for mig, meget kort tid, til at tage en beslutning… måske der af din tvivl kommer. I kender ikke hinanden rigtigt endnu – men godt på vej.
  Kan det ikke blive derfra – og se hvad der sker?

  Måske er du slet ikke klar…måske er han ikke den rigtige – uanset hvor meget svigermors drøm han er

  Den tvivl du mærker – skal du lytte til. Noget holder dig tilbage – og det skal du tage alvorligt, og ikke lade dig presse.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.