Jeg er i syvsind

 • Dette emne har 22 svar og 4 stemmer, og blev senest opdateret for 5 år siden af Tintin.
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19720
  labrelarve
  Deltager

  Kære alle,

  Jeg er en 31 årig kvinde, uden børn og mand. Endnu, i hvert fald.
  I marts 2017 slog jeg op med min kæreste igennem knap to år, der ikke var nem at være i forhold med (!) Han trickede gevaldigt til en usikkerhed i mig, både ved at italesætte ting og via sin adfærd.
  Selve kærestesorgerne er jeg for længst ovre, men tvivlen på mig selv, er et levn fra forholdet. Den del sidder desværre nok stadig fast i mig.
  Ydermere har jeg haft uheldige oplevelser i mit arbejdsliv med dårlig ledelse, utroværdige kollegaer og usundt miljø, så valgte at opsige min seneste stilling ultimo september 2017, for at passe på mig selv.
  Under opsigelsen blev jeg deltidssygemeldt af lægen og havde nogen virkelig ærgerlige oplevelser til slut.

  Midt i processen med at løsrive mig fra arbejdspladsen og komme ovenpå igen, møder jeg en virkelig dejlig mand (30 år) på Happn.
  Vi havde matchet for tre år siden på Tinder, hvor vi boede i hver vores by. Ingen af os kunne huske, hvorfor det ej blev til mere end skriveri.
  Nu bor vi 270 meter fra hinanden. Skæbnen?!

  Den 26.10.17 havde vi første date, der varede fra 20.00 til 05.00 om morgenen, uden sex. Kun kys, megen snak og latter.
  Vi var begge ekstatiske og kemien mellem os må siges at være ret vild. Allerede på ovennævnte date, inviterede han mig på den næste som skulle være en overraskelse (31.10.17). Vi udvekslede telefonnumre og Snapchat, så jeg kunne følge med mens han var på weekendtur med sine gutter. Hele weekenden skrev vi sammen og snappede. Han havde fredag morgen sagt, at vi skulle ses når han kom retur søndag. Det samme skrev han i beskederne.
  Jeg var lidt mere tilbageholdende, men ville selvfølgelig gerne ses, så forslog kl.20.00 søndag. Svaret fra ham lød: senest 20.00.
  Endte med, at jeg var hos ham kl.15.00 om søndagen, for kunne ikke selv vente. Vi havde en vanvittig god anden date, igen fuld af latter, sjov og hygge. Han lavede mad til mig og vi endte med at have sex, selvom jeg faktisk havde tænkt, at den del skulle foregå senere.
  Vores kemi var forsat helt ubeskrivelig god. Flere gang italesatte han virkeligt godt at kunne lide mig og jokede med at have ændret status til ‘i forhold’ på Facebook. På de to dates nåede vi at være sammen i mange timer og have alvorlige snakke omkring fortidens bagage hver især, ønsker for frem- og nutid. Han spurgte til, hvad jeg egentlig søgte efter. Og vi blev klar over, at vi begge følte os klar til forhold.
  Vores humor passede perfekt sammen og vi kunne tage pis på hinanden.
  Mandag så vi også hinanden. Tirsdag var den store date, hvor jeg inviterede på treretters middag i byen og hans overraskelse var en fed koncert. Bagefter tog vi på vinbar til et enkelt glas eller to.
  Vi talte i sjov om vores fremtidige børn, og hvilket bryllup vi skulle have.
  Onsdag hentede han mig hos en veninde efter at have hygget med sin kammerat. Han havde fortalt om mig, og hvor meget vi sås.
  Torsdag-søndag var vi begge i andre byer, hvor kontakten forsatte ufortrødent konstant.
  Jeg var ikke et sekund i tvivl om hans interesse, men frygtede at miste ham, for begyndte at mærke følelser. Efter en uge?!?! Han skrev om at savne mig og han fortalte sine forældre om mig med billedfremvisning. Men det er vist ikke så unikt, kunne jeg forstå på ham, eftersom han fortæller sin mor alt (også ift modsatte køn).
  Søndag hentede han mig og vi fulgtes hjem til Kbh.
  Igen forsatte vi med at ses hver dag, også efter aftaler med andre.
  Om mandagen spurgte han om han skulle slette Happn. Jeg svarede, at det ikke var op til mig at bestemme det, for havde forsat min – dog uden at bruge det.
  Vi havde flere gange talt om, at ingen os ønsker at date flere på en gang og joket med, hvordan vi datede andre imens. Humoren mellem os var sarkastisk og ironisk, på den lækre måde.
  Den 8.-10. havde jeg familiebesøg, hvorfor vi ikke kunne ses.
  Følte, at hans besvarelser over SMS og Snapchat havde længere frekvens eller udeblev. Slet ikke markant, men noget ændrede sig – tror jeg. Min mavefornemmelse fortalte mig noget om mulig dalende interesse fra ham. Kunne ikke sove for tankerne. Torsdag aften kunne jeg se, at han havde været på Happn. Men det måtte vi jo også gerne, idet han havde spurgt om den skulle slettes og jeg sagde nej. Plus jeg selv i ny og næ tjekkede min egne profiler (+ Tinder).

  Fredag skulle vi fejre Mortens aften med hjemmelavet af det hele hos ham. Jeg var lidt nervøs, grundet min mavefornemmelse. Han ville mødes i supermarkedet, hvor han virkede glad for at se mig, kyssede og holdte om mig offentligt som hver gang. Da vi ankom i hans lejlighed, havde han gjort hovedrent, vasket op og dækket et fint bord. Så sød en overraskelse. Især fordi hans hjem de mange andre gange, ikke var super rent eller ryddeligt. Jeg havde mange gange taget opvasken om morgenen, når han var taget på job.
  Fredagen var hyggelig med lækker mad og vino. Igen mange dybe samtaler, hvor vi fortalte om os selv og vi jokede igen med vores fremtidige børn. Lagde flere planer om rejser, hvilket vi tidligere havde drøftet. Aftalte at lave resten af anden en aften, hvor vi vil holde minijul.
  Endte med at blive lidt fulde. Havde en alvorlig snak om, at jeg trak mig lidt. Som jeg havde forklaret ham, jeg kunne komme til, hvis jeg ikke følte mig sikker på ham.
  Jeg åbnede op for snakken om han vidste, hvor han havde mig, men det var for tidligt for ham. Spurgte lidt ind til om han egentlig var klar til commitment på sigt, efter at være blevet meget såret af sin eks for ca. et år siden. Han har ikke følt sig klar til noget seriøst før nu, omend han har datet flere piger over længere tid det seneste år.
  Vi jokede igen om “hans andre damer” og han afslørede, at han kun havde været på Happn torsdag aften af kedsomhed, og at han ikke havde kontakt med nogen derinde. De to dage jeg havde familiebesøg, havde han haft tid alene med afslapning og uden at være i kontakt med nogen af sine venner eller familie. Kun lidt med mig.
  Senere den aften fortalte jeg om forelskelse i ham. Den tog ikke godt og bi endte i en diskussion om, hvordan vi var enige om vores helt vilde kemi imellem os, men han ikke var forelsket. Det har han før sagt, at han tager lang tid om at blive.
  Jeg troede oprigtigt, at det var gengældt, så blev paf og måske såret.
  Ingen af os ville slutte det, men han tænkte det ville mærkeligt mellem os, nu jeg havde sagt det højt. Selvom han havde regnet ud, at hv havde det sådan. Fordi jeg grinede meget og kiggede forelsket på ham!? Newsflash, det samme gjorde han omvendt.
  Vi blev lidt uenige igen, hvor jeg græd meget lidt. Blev ked af, at en ellers sød nyhed eksklarede til en diskussion. Han kunne ikke, at jeg græd pga ham og sagde, at man kun græder til begravelser.
  Den nat lå jeg meget søvnløs og tog opvasken om natten for tankeadspredelse.
  Vi havde sex om morgenen, inden vi snakkede tingene igennem igen. Han åbnede sig og fortalte om at være bange for ikke at møde den helt rigtige eller at møde den helt rigtige, sætte børn i verden og det så giki stykker. Pres fra forældre og sig selv, qua alderen på 30.
  Jeg fortalte om livet, der ingen garantier giver, og at man ikke behøves være sikker efter to uger. Men jeg havde sagt det af positive årsager og uden hensigt om at ville presse ham eller diskutere.
  Mange ting blev vendt og drejet – han sagde, at der var noget komplekst i ham.
  Han ville tænke over om vi skulle forsætte, men endte med at afslutte det den lørdag morgen (11.11.17). Forklaringen var, at han ikke havde de rette følelser og ikke så en fremtid sammen, trods han understregede, at vi havde en vildt god kemi og det var en ligeså sjælden oplevelse for ham som mig. Han havde gjort en ekstra indsats, fordi han troede og håbede på det skulle være os.
  Han mente det var hans skyld, at jeg havde fået det sådan, grundet intensiviteten og hans manglende viljestyrke i at være tilbageholdende. Sagde, at forelskelse er en kemisk reaktion og det sker bare, hvortil jeg selv var overrasket over hvor hurtigt. Troede dog det var gengældt.

  I går (onsdag) kunne jeg ikke holde mig tilbage, selvom det måske havde været bedre. Spurgte om vi skulle drikke en kop the på nærliggende café. Han afslog, fordi han ikke mener det er en særlig god idé at mødes. Håbede, at jeg ville forstå.
  Svarede ham: “Nej. Det forstår jeg godt. I denne kontekst, er din tankegang mest rationel 😉 Jeg savner dig. Alt gik virkeligt stærkt i de to uger.” Intet svar.

  Jeg er i syvsind!
  Skal jeg lade ham gå?
  Håbe på, at han bare blev skræmt?
  Eller er det de manglende følelser, han italesatte?

  Han mødte mig et dumt sted i mit liv. Igang med en spændende proces ift fremtidige arbejdsliv, men er også fuldtidssygemeldt i en kort periode, for at få ro i hovedet (lægens ordre).
  Alt det ved han og har også fortalt om, hvordan forholdet med min eks udfordrede min selvtillid. Måske var timingen bare dårlig, i og med han virker til at have noget at rode med selv.
  Jeg kan have virket usikker, hvilket ikke er så flatterende.

  Mange tak på forhånd 🙂

  #19721
  Laerke
  Deltager

  I har da kørt fuld fart frem ud over stepperne … Det lyder (for) intenst. Og når man deler sååå meget på så kort tid kan det hurtigt brænde ud. Det tager tid at lære et andet menneske at kende. Måske i bare har spejlet hinanden i det i slås med hver især. Jeg kan godt forstå, at du blev revet med. Du må have oplevet det spm det vildeste sus! Det kan også være at du har været udsat for det der hedder love bombing. Jeg ville ikke kontakte ham igen. Få prof hjælp til at få styr på noget af det du har oplevet, så du ikke i fremtiden lader dig så hurtigt rive med. Jeg ville se det som et rødt flag hvis en mand gik så intenst til værks. Du har været et sårbart sted i dit liv. Pas godt på dig selv.

  #19723
  labrelarve
  Deltager

  Lærke: Tak for svar.
  Måske har du ret. Aner det ikke. Aldrig før prøvet det på den måde. Men behøves det være negativt eller rødt flag?
  Kan det ikke være panik?

  #19724
  Laerke
  Deltager

  Hvad mener du præcist, når du skriver panik ? At i begge vil dele så meget med hinanden så hurtigt eller det at han trækker sig ?
  Vi kan jo vende den rundt – hvis jeg var mand og mødte en kvinde som dig, der havde brug for at dele så mange personlige ting så hurtigt og som blev forelsket og blev usikker efter to uger og som ville have sikkerhed, ville det også være et rødt flag!

  #19725
  labrelarve
  Deltager

  Lærke: Panik ift. det med, at han trækker sig.
  Jeg kan godt se det med de røde flag, men åbnede mig kun, fordi det føltes rigtigt. Normalt er jeg slet ikke SÅ åben.

  #19726
  Laerke
  Deltager

  Det kan jo både være panik at han trækker sig. Han siger jo til dig, at han ikke bliver forelsket så hurtigt. Og at han farer sådan frem behøver jo ikke betyde, at han er forelsket i dig. Men han siger også at han er kompleks, at han er bange for ikke at møde den helt rigtige (hvordan ved man om en person er den rigtige?), at man kun græder til begravelser, at han viser sin mor billeder af dig efter EN UGE!!!! I har nok begge lidt at arbejde med. Måske han kommer tilbage efter en stund – hvem ved. Men hvorfor synes du, han er manden i dit liv – du kender ham jo ikke engang rigtigt endnu ?

  #19729
  Laerke
  Deltager

  Han kan være fyldt op, have fået et kick af intenst samvær og sex. Nu er du nedlagt og han søger nye jagtmarker (sidder og kigger på den datingsite fordi han keder sig).

  #19730
  lillehjerte
  Deltager

  Han lyder umoden. Du kan trøste dig med at du nu har muligheden for at møde en knap så forvirret og umoden mand.

  #19732
  labrelarve
  Deltager

  Lærke: Jeg er slet ikke sikker på, at han er manden i mit liv, idet vi i princippet er fremmede over for hinanden. Omend det ikke føles sådan.
  Synes bestemt selv, at det er hurtigt jeg er blevet forelsket.
  Ville bar ønske, at vi kunne ses igen – på en mere rolig måde.
  Mod dog, at han kommer retur?!
  Ville hegl ynke gøre noget for at få ham på andre tanker end, at det skal være slut.
  Lillehjerte: Jeg ved ikke om han er umoden. Måske. I hvert fald har jeg ikke følt sådan for en mand i meget lang tid og det skræmmer også mig selv lidt, at det gik så stærkt.

  #19733
  labrelarve
  Deltager

  Som jeg sagde til ham i lørdags, er følelser ikke statiske, og derfor kan mine jo ændre sig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.