Jeg er enormt forvirret

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9080
  ipswich
  Deltager

  Kære Allesammen , først og fremmest god weekend til jer alle . Jeg har simpelthen noget som jeg går rundt med og er enormt forvirret over .

  Min kæreste og jeg har været sammen i lidt over 1 år og ligesom alle andre parforhold har vi haft lidt op-nedtur , men særdeleshed optur . Det er gået så godt at vi snart om 3 uger skal flytte sammen i Odense.

  MEN så skete der det her igår !!!!!!!

  En lille smule baggrundshistorien inden jeg skriver hvad der skete: Vi har haft hele weekenden sammen hvor en af dagene havde vi en heftig diskussion og blev ret uvenner. Men vi fik snakket det hele ud dagen efter og vi hyggede de efterfølgende dage sammen. Vi var forbi det sted vi skal flytte sammen og drømte hvor lækkert det hele ville blive. Den følgende uge har været presset for os da vi begge har lavet aftaler med vores venner og kunne derfor kun se hinanden 1 dag i løbet af ugen hvilket ikke er sket før . Vi ringede begge og prøvede at finde et hul og hun var ked af det over at hun blot kunne se sin kæreste 1 dag på en uge. Jeg lavede en overraskelse for hende igår og aflyste mine aftaler og arrangerede at vi skal hygge sammen. Hun blev enormt glad og positivt overrasket , men desværre kunne vi ikke tage ud da hun var igang med projekt og derfor skulle vi tilbringe tiden hos hende. Jeg er selv igang med eksamen og forslog at hun kunne bruge dagen på projektet alene , så vil jeg også tage i skole og vente til søndag og jeg smuttede igen. Hun blev ked af det over at jeg smuttede så hurtigt og ringede og spurgte om jeg ikke kom tilbage hvilket jeg gjorder og her faldt chocket:

  Hun græd og sagde at hun ikke føler det samme for mig som før og hun ville heller bruge sin tid på vennerne, derudover er der mange ting der irriterer hende ved mig som ikke har gjordt før. Jeg var tavs og hørte blot efter. Efterfølgende sagde hun at hun ville tænke over det til søndag om hendes følelser var helt forsvundet og vi enten skulle holde en pause eller vi skulle hver sit.

  Der gik 5 timer og hun ringede og sagde at hun ville have mig tilbage.
  Jeg har prøvet at snakke med hende om det , og det eneste hun fortæller mig er at: hendes følelser er stadigvæk det samme og hun elsker mig ligeså meget som før og selvfølgelig vil hun bruge sin tid mere på mig end vennerne og selvfølgelig skal vi flytte sammen… Vi har også en uges ferie bestil til Cuba om 2 måneder og selvfølgelig skulle tage afsted sagde hun

  Det hele virker bare meget underligt . Tester hun mig?

  #9082
  Kattemor
  Deltager

  Jeg tror bestemt ikke det er en test…
  Det lyder som om hun er i tvivl om hvad hun vil.. og det lyder som om i har meget stress på, hvilket jo kan udarte sig på mange måder.
  Jeg håber for dig at hun kommer tilbage på sporet.

  #9083
  ipswich
  Deltager

  Hej Kattemor,
  du har helt ret mht. stress, hun har nemlig haft meget stress på det seneste , men har det noget med mig at gøre ? Skal jeg frygte for at hendes følelser har ændret sig mht. mig ?

  #9084
  sissi
  Deltager

  Har I en mulighed for at vente lidt med at flytte sammen, til trods for lejligheden er klar?

  Jeg tror, hun har fået lidt “kolde fødder”, og ikke kan overskue at I skal bo sammen.

  Hendes hjerte siger “Vent… du er ikke helt sikker der er noget der ikke er helt rigtigt “.. hendes fornuft siger “Ej ta dig sammen – I har lejligheden og alle forventer det nu”.. derfor kaldte hun dig tilbage. Hun kan sagtens have de rigtige følelser for dig, men når det nu snart er alvor, rodes det hele sammen. Tvivl. stress, forventninger både hendes, dine og andres.

  Jeg ved ikke hvor gamle I er, og om I bor i lejlighed hver for sig – eller bor hjemme?

  Da jeg var ganske ung, kunne jeg og min kæreste få den lækreste nye lejlighed gennem noget familie… hvad gjorde jeg!? Jeg trak mig (boede hjemme og var 21 år og var under uddannelse) men kunne ikke. Der var 1000 ting i vejen med lejligheden lige pludselig – men sandheden var, at jeg ikke alligevel var klar. Min kæreste forstod (sagde han i hvert fald:))- andre forstod ikke hvad der var galt.
  Men ingen pressede mig – eller forsøgte at tale mig til fornuft – det var en befrielse at få den sammenflytning stoppet. Jeg elskede min kæreste, men kunne ikke overskue det.

  Der gik et halvt års tid, hvorefter vi fandt en lejlighed – mindre og ældre – men det blev vores første hjem sammen:)

  Inden jeg meldte ud, kunne jeg ikke sove, tænkte og tænkte, vendte og drejede alting i mit hoved. For jeg følte ikke det skete i mit tempo og at hjernen kunne følge med. At presset forsvandt, løsnede mig helt op – og alt endte som det skulle:)

  Tal med hende – sig det er Okay:)

  #9094
  lillehjerte
  Deltager

  Da jeg læste det var det første der faldt mig ind også at hun testede dig. Det lyder som om hun har villet have en reaktion fra dig. Hun fik den ikke rigtig og så kom hun til at tænke sig om og kom frem til at hun nok hellere måtte rette op på den.
  Har du oplevet andre situationer, hvor hun havde en tendens til at teste dig eller søge bekræftelse?

  #9100
  Zoe2
  Deltager

  De gange jeg har været meget presset og stresset, går min krop i “overlevelsesmode”.
  Og så kan jeg ikke længere føle noget som helst. Kan det være det, der er sket?

  #9111
  ipswich
  Deltager

  Godt spørgsmål . Jeg ved det virkelig ikke .

  Min reaktion siden har været at jeg er blevet usikker på hendes følelser og jeg overanalysere alt . Jeg er blevet virkelig sårbar og græd i hendes arme. Vi havde 2 gode dage efterfølgende , men hvor jeg bad hende om at være der hos mig da jeg er usikker og er bange for hendes følelser.

  Hun var til en fest til klokken 06 om morgenen , dagen før var jeg helt knust og jeg havde stadigvæk den følelse af at hun ikke elsker mig nok mere . Vi aftalte at hun skulle være der lidt ekstra for mig da jeg var i den svær periode og jeg igen fik den tryghed hos hende igen .

  Hendes telefon var løbet tør for strøm så jeg havde ikke hørt noget fra hende før klokken 6. det har medført til flere skænderier og lange diskussioner .

  Har I et godt råd på hvordan jeg skal håndterer det ? Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre

  #9116
  lillehjerte
  Deltager

  “Vi aftalte at hun skulle være der lidt ekstra for mig da jeg var i den svær periode og jeg igen fik den tryghed hos hende igen.”

  “Hendes telefon var løbet tør for strøm så jeg havde ikke hørt noget fra hende før klokken 6. det har medført til flere skænderier og lange diskussioner.”

  ———————————————————————————-
  Ovenstående skal du ikke gøre hvis du vil have det her forhold til at gro. Du skriver du er usikker. Men din usikkerhed indskrænker hende og kan virke kontrollerende på hende.
  Prøv at vende den om:
  Når man har et forhold er man nødt til at tænke at tingene udvikler sig stille og roligt og rigtigt med den rette kommunikation. Men man skaber afstand og splid ved at trænge sig på og eller kræve af den anden hele tiden. Hun har trængt til at komme lidt ud. Men det hun kommer hjem til efterfølgende er konflikter. Det kan da ikke være særlig rart. Det skubber hende væk. Så hvis du trækker dig lidt tilbage og forsøger at brænde al den overskudsenergi(vrede, frygt, frustrationer, usikkerhed) du får når I er adskilt, så får du et helt andet overskud. Du kan lave noget som optager dig meget både alene eller med dine venner. En mand som kan adsprede sig selv og er tilfreds mellem man ses er noget der holder i længden. Og helt ærligt- er det ikke det du helst vil være også?- Glad? Selvfølgelig skal I tale om følelserne, men prøv at gøre det i en rolig og kærlig tone mens I sidder overfor hinanden. Så jeg tænker- prøv at skubbe frustrationerne lidt væk mens I ikke ses og så tag samtalen kærligt med hende, når rammerne om jer er rolige og I har tid til at se hinanden i øjnene.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.