jeg er angst nu jeg har mødt en dejlig mand – hjælp

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2347
  Frida
  Deltager

  Kære Brevkasse

  Jeg har endelig mødt en dejlig mand, hvor jeg kan mærke jeg slet ikke kan lade være at føle meget, selvom vi kun har kendt hinanden en lille måned. Han er meget betænksom, … jeg har prøvet at miste meget gennem mit liv, så jeg er allergisk og har lidt svært ved at stole på en der kommer mit hjerte nær, jeg har arbejdet rigtig meget med det og er opmærksom, men nu er jeg ramt. Sidder lige her og mærker bare det der meget ubehagelige sus i maven, følelsen er lidt statisk, som uha pas på du ikke træder forkert, jeg ringede sammen med ham ham og så tog han for første gang ikke tlf ( det behøver han jo heller ikke det ved jeg godt men jeg bliver alligevel ramt fordi jeg ikke ved hvad vi er endnu) nu har han så skrevet nogle timer senere hvordan jeg har det og jeg svarede og spurgte til ham ( har jeg lige gjort) egentlig er der ikke noget dårligt tegn, men jeg er mistroisk…. det gør mig ked af det at jeg har det sådan, det bekymre mig jeg får det sådan og jeg har svært ved at se hvad der er sandhed når jeg rammes af den her usikkerhed, den er der ikke hele tiden men en del…. den er der meget mindre en før i tiden, tror det hænger sammen med at jeg på mange måder er begyndt at få det liv jeg elsker.

  han kan ikke lade være at røre mig, han spørger meget ind til mig, holder sine aftaler, kontakter mig tit, hvorfor er jeg så nervøs

  Jeg vil ham virkelig gerne, når vi er sammen bliver jeg så rolig indeni.

  kh

  #2348
  Frida
  Deltager

  og så har han lige ringet og er bare så dejlig… tror jeg trænger til at tale med en psykolog hihi

  #2352
  Beth
  Deltager

  Tillykke med din spirende kærlighed. Netop nu hvor intet er sikkert er der meget at miste og derfor er det helt naturligt at du bliver urolig og bekymret når I ikke er sammen. Kun tiden kan få din frygt for at det hele falder på gulvet til at forsvinde. Accepter din frygt og uro MEN lad være med at “dyrke” ved at gå i tankespind. Det er naturligt, uroen er der og den bekræfter at du er ramt og det er DEJLIGT. NYD NYD NYD det og se hvordan det udvikler sig.
  KNUS
  Beth

  #2354
  Henke
  Deltager

  Hej Frida

  Fantastisk du har mødt en ny spændende mand.

  Er du den Frida, der i tidernes morgen skrev et indlæg der hedder: “Jeg har lige sluttet det med et vigtigt menneske… og det gør ondt.”?

  I så fald, hvordan har du fået bearbejdet den gamle flirt? -Spøger han stadig i baggrunden eller er han et overstået kapitel?

  #2355
  Frida
  Deltager

  Mange tak for jeres svar 🙂

  Henke… jeg synes jeg kan huske den title så det er nok noget jeg har skrevet, jeg kan dog ikke palcere den, har haft et vildt år men jeg tror jeg ved hvem du tænker på… jeg er over ham, jeg lyttede efter indeni mig selv, og føler jeg har taget den rette beslutning, jeg tror meree det var ideen og ønsket om at blive elsket og trygheden der gjorde jeg havde det sådan, satte ham op som noget “særligt”.

  Jeg føler jeg er på rette vej, lytter mere ærligt i mit liv, tør også at træffe beslutninger for.eks vælge folk fra hvis jeg har en fornemmelse af at jeg ikke er det rigtige sted, jeg har aldrig turdet sige fra før på den måde, men har på kort tid erfaret at det styrkede mit eget selvværd og tro på mig selv at sige fra også selvom det er dejlige mennesker…

  Det er sjovt som der er forskel på mænd og kvinder, tænke jeg igår var helt ræd for om der var noget galt fordi han ikke varede og ikke smsede migtilbage, og så gruede jeg over det og så ringer han om aftenen helt glad 🙂 så har han så ik lige svaret på sms igen idag men hviler lidt bedre i det da jeg ved han har sagt han bedst kan lide at tale, så han ringer jeg smser :0)

  det er jo fint nok, det er jo bare to forskellige måder som udtrykker nogenlunde det samme og engetlig tiltaler det mig bedst at tale i tlf med ham, jeg tror bare jeg før i tiden har følt mig til besvær og nu jeg godt kan lide ham er der noget i mig der er bange for at blive afvist direkte hvis jeg ringer

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.