Jeg er afhængig!!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11354
  MissB
  Deltager

  Han har gjort det forbi…efter 2 år sammen.. Han har fundet en anden men er i meget i tvivl..siger han..
  Nu sidder jeg så her.. Vil ikke være hans andet valg..
  Elsker ham højt… Trods hans dumheder..
  Mit hjerte er knust og jeg kan ikke komme at med et konstant hul i maven, her En mdr efter bruddet..
  Hungre efter mit næste fix .. At høre hans stemme i mobilen.. ( ved godt jeg skal stoppe mobil og FB)
  Hvordan kommer jeg ud af min zombie lignende tilstand.. .?
  Har læst og læst på alt.. Og kan nu tydeligt se at jeg er en af de der kvinder som elsker for meget..
  Hungre efter bekræftigelse fra dating sider.. Og gamle bollevenner..blot for at lukke hullet..
  Kan jeg få hjælp nogen steder fra inden jeg går til.?
  Er startet hos psykolog men nu er der ferie og jeg må klare mig selv.. Jeg er helt i hundene og griber efter alle mulige midler.. Rigtig junkie agtigt .. Og jeg bliver bange for mig selv..

  #11357
  Aries
  Deltager

  Du er ramt af en god omgang ægte kærestesorg. Alt du gør og føler er sq helt normalt. Tankerne kredser konstant om ham. Gamle minder, sange, dufte farver. Ja alt hænger som en tung dyne henover dit glade jeg. At miste en elsket person er som et dødsfald. Det du har brug for er tid. Desværre er vi en generation af FIX mit hjerte her og nu, men andre kan ikke fixe dit hjerte, det kan du og tiden. Det tager det meste af et år at vende skuden til bare et nogenlunde fornuftigt niveau igen, når man har elsket for alvor. Nogen gange går smerten først helt væk når man har fundet en ny kæreste. DEt GØR pisse ondt og du er desværre nødtil at gå igennem smerten. Bol du bare rundt hvis det dulmer din smerte, bare du husker at informere dine dates om at du bare vil have sex. Det er faktisk ikke en dårlig idé hvis du kan klare det. Du er ikke afhængig – husk det – du er i krise og det er faktisk helt okay at være så helvedes smadret. Stort knus til dig. Har selv været der et par gange. 🙂

  Aries

  #11358
  sascha
  Deltager

  Vil tilslutte mig Aries svar. Det bedste du kan gøre her og nu er at slette ham på Facebook og telefon – pak en kuffert og rejs på ferie. Når der er gået en uge eller to uden kontakt er de værste abstinenser væk. Smerten og kærestesorgen derimod tager væsentlig længere tid. Hver gang du har kontakt af en eller anden form for kontakt bliver du sendt tilbage til start. Med andre ord,ndu bestemmer om det skal tage 6 mdr eller 6 år – og jeg overdriver ikke engang.
  Ude af øje, ude af sind er ikke helt løgn – undgå ham på alle måder!
  Og bonussen en, at han faktisk først for alvor mærker hvad han føler for dig, når du er væk, utilgængelig og uden vished om, hvad du laver og hvordan du har det.
  Så det er win/win – uanset om du skal videre eller om han skal hjem igen.
  Det er helt normalt og smertefuldt at have det som dig. Husk fra NU at han har dødelig pest, der smitter vituelt og ved kontakt :nerd:
  Og bollevenner, flirts, og nye kærester kan ikke fjerne din smerte. Faktisk forstærker de den bare, for de er jo ikke ham! Det er tid til ro, cølibat, selv forkælelse og eftertanke.
  Og stort tillykke med at du ikke vil være nr. 2!

  #11363
  AnneM
  Deltager

  Jeg læste i sidste uge en artikel, hvor en dansk forsker udtalte, at der er forskellige måder at deale med kærestesorg på. En af metoderne kan være at søge bekræftelse hos andre, for at dulme smerten. Og hvis det virker, så anbefalede han, at man bare anvender den taktik.
  Jeg har altid selv anvendt den taktik, for den virker også hos mig.

  Så selvom du andre steder på nettet kan læse, at det er farligt og et sygdomstegn at du forsøger lindre smerten ved at blive fyldt op af andre mænds bekræftelser, så skal du bare vide, at ikke alle kloge hoveder er enige i den hypotese.

  Jeg er iøvrigt enige med de andre i, at din tilstand lyder naturlig. Det er vist sådan de fleste af os ville føle, hvis tæppet pludselig blev revet væk under os, fordi vores partner fandt en anden. Nogle gange kan man reagere ved at gå helt i baglås og slette alle spor efter modparten. Andre gange kan man have svært ved at give slip. Det er ikke et tegn på “sygdom” hos dig. Det er en helt naturlig reaktion.

  Flirt du bare igennem, hvis du føler det gør dit liv nemmere at bære lige nu.

  #11376
  Amanda
  Deltager

  Du er ramt af kærestesorg. Du er hverken unormal eller afhængig. Du har “bare” fået revet gulvtæppet væk under dig. Når det sker, så vælter man helt naturligt. Du er væltet og det resulterer i at du bliver oversvømmet af følelser. Følelser som du ikke er i stand til at rumme. Det ER smertefuldt. Du er jo i krise og i sorg så selvfølgelig er det hårdt for dig i øjeblikket. Det at være i sorg ligner på mange områder en depressions tilstand. Det er IKKE noget man vælger. Men selvfølgelig er der forskellige måder at hjælpe sig selv på.

  Min bedste erfaring er at du tillader dig selv at føle det du føler NÅR du føler det. Når du er sur så er du sur, når du er ked af det så omfavn det og græd det du kan, og sidst men ikke mindst, giv dig selv lov til at være glad og grine når du oplever korte øjeblikke af glæde i din hverdag !

  Derudover… Hvis du møder mænd du har lyst til at være sammen med seksuelt, så gør det 😀 Hvis det hjælper dig, hvis det gør dig glad, hvis det giver dig tryghed .. Ja whatever .. Gør hvad du har lyst til .. Sex er jo ikke en ond ting 😀

  #11377
  MissB
  Deltager

  Tusind tak for de dejlige svar.. Og jeg føler mig lidt lettet..
  Jeg fik følelsen af at være afhængig pga mine desperate handlinge… Trangen til st slukke og udfylde hullet..Jeg kan ikke udholde at være i følelsen..
  Men hvis i mener at det er helt normalt.. Så er jeg rolig..
  Der er flere ting i det her forhold om stadig giver forvirring om hvorfor det så brat måtte slutte..
  Håber det er okay hvis jeg vender tilbage og får nogle godt svar og værktøjer senere..
  Vil prøve at springe på Grækenland bølgen og smutte på ferie.. Tak i dejlige tøser for hjælpen..

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.