Jeg dater en mand med kærestesorg

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18177
  Anette87
  Deltager

  Hej alle

  Jeg er havnet i en situation, som jeg håber, I kan hjælpe mig med – eller bare har nogle kommentarer til.

  Jeg har mødt en mand. En virkelig intelligent, omsorgsfuld og varm mand. Han er én af mine veninders kammerater, og hun slår fast, at ‘han virkelig er én af de gode’. Jeg fik øje på ham på et af hendes billeder for cirka halvanden måned siden. Jeg synes, han så virkelig skøn ud og udspurgte straks min veninde. Hun fortalte, at han for fire måneder siden gik fra sin kæreste og derfor befinder sig i en kærestesorg. Hun mente dog, at jeg godt kunne prøve at invitere ham på kaffe, så det gjorde jeg. Jeg sendte ham en sød sms. Jeg fik et meget sødt svar tilbage. Han takkede for kaffeinvitationen, men forklarede, at han endnu ikke var klar til at date. Øv.

  Et par weekender møder jeg ham til min venindes fødselsdagsfest. Vi falder i snak og kemien er god. Han beklager, at han måtte takke nej til kaffeinvitationen og fortæller lidt om sin situation: at han er gået fra sin kæreste gennem fire år og synes det er hårdt. Jeg siger, at det forstår jeg godt. At det er sejt og vigtigt, at han mærker efter og går igennem sin sorg. Jeg fortæller, at jeg også selv har prøvet at gå fra én jeg elskede, og at sagtens kan sætte mig ind i, hvordan han har det. Vi snakker længe, og pludselig vil han alligevel gerne mødes til kaffe.

  Vi har set hinanden i alt syv gange nu. Vi har været tre gange på cafe, hvor vi har snakket om alt mellem himmel og jord. Vi har lavet aftensmad sammen, været i biografen. Det er ham, der tager initiativ til at ses. I sidste uge kom han kl. 17. Plantede mig på en stol i køkkenet og lavede i en virkelig lækker middag til os. Bagefter endte vi i sofaen og drak rødvin. Her sagde han ting som “Jeg har virkelig rykket mig i hele min proces, efter jeg har mødt dig.”, “Du er typen, jeg godt kunne forelske mig i” og “Jeg tror virkelig godt min mor ville kunne lide dig.” Han begyndte også at massere mine fødder. Pludselig var kl. 4 om natten – timerne flyver afsted, når vi er sammen. Vi snakker, hygger og griner. Det er virkelig en god kemi! Da han var ude af døren gik der ikke mere en to minutter før jeg fik en sms med en forespørgsel om, hvornår jeg kunne ses igen.

  Vi har aftalt at blive ved med at ses, men at det skal være uden at have de store forventninger til hinanden. Han er jo som sagt i en proces.

  For et par dage siden var vi hjemme ved ham. Vi så film. Pludselig ville han gerne ligge i ske og vi endte for første gang med at kysse lidt. Det er ham, der tager initiativ. Jeg passer meget på med ikke at presse på. Desuden har jeg det også selv godt med at gå langsomt frem.

  Men men men.. jeg kan mærke, at jeg godt kunne gå hen og forelske mig i ham her. Han ER én af de gode. Samtidig ved jeg jo, at han stadig er i en kærestesorgproces. Hvad dælen gør jeg? Skal jeg trække mig? Skal jeg blive ved med at gå stille og roligt frem og se, hvor det bærer hen – med risiko for, at jeg bliver ked af det?
  Skal jeg spørge, hvor han er henne i hans proces? Eller er det at presse hal?Bruger han mig udelukkende til at forsøde sin proces lidt?

  Han er lige taget på skiferie med sine venner igår. Jeg har lyst til at skrive til ham, men tror også at det er vigtigt, at jeg fortsat giver ham masser af plads. Tror I ikke? Vi har en aftale om at ses, når han kommer hjem.

  Altså: skal jeg slappe af og se hvor det her bærer mig hen? Eller er det kæmpe no go at date en mand med kærestesorger?

  Vi er begge 29 år.

  Kh.

  #18180
  sascha
  Deltager

  Tja…. der findes ingen garantier af nogen art i kærlighed. Og heller ingen brugsvejledning. Han lyder jo til at være skøn og dejlig, MEN du vil uværgeligt blive sammenlignet med hende, som han forlod. Det ligger næsten i kortene. Men da det er ham, der er gået, vil han jo nok ikke tilbage igen. Om du bliver hans rebound kan kun tiden vise. Om du bliver den, der giver ham kærestesorg nr 2 kan også kun tiden vise.

  Hvorfor skulle du trække dig? Du har jo selv budt op til dans. Du kendte jo oddsene. Jeg synes du skal løbe risikoen. Hvad andet er der at gøre. Om han så venter 8 mdr mere, så er der stadig en 1. date efter det første forhold.

  Tag en chance – går det ikke, så overlever du også det MEN lad ham styre processen helt og holdent. Så kommer han ikke til at love mere, end han kan holde,

  Pøj pøj med ham den skønne.

  #18183
  lillehjerte
  Deltager

  Mit svar er også at der altid er en risiko for at blive en rebounder. Men hvis du nu er modsætningen af hans x, så har du lidt flere frie tøjler. Medmindre han er typen der gå efter nye kopier.

  #18191
  Anette87
  Deltager

  Jeg har virkelig også lyst til at tage det helt stille og roligt og se, hvor det bærer hen.
  Havde planlagt at jeg ville give ham masser af plads, mens han er på skiferie. Jeg har givet ham masser af plads indtil nu, og det er ham, der har taget det største initiativ. Desværre kom jeg alligevel til at skrive til ham. Jeg kan se, at han har set beskeden, men han har ikke svaret. Øv. Det stresset mig lidt. Han plejer altid at svare ret hurtigt. Omvendt ved jeg jo, at han er på skiferie og har travlt med alt muligt sjovt. Lige nu har jeg bare ret svært ved at slappe af i det, mår han ikke varer. Jwg går allerede og forbereder mig selv på, at han aflyser søndag, hvor vi har aftalt at ses. Han kommer først hjem søndag morgen og er sikkert for træt til at ses.

  #18194
  Sidsel
  Deltager

  Jamen Anette,hvad er det dog, der haster så forfærdeligt, at I skal ses samme dag, som han om morgenen kommer træt hjem fra skiferie?

  Hvis jeg var dig, hvad jeg ikke er, ville jeg sende en sms – selv om han ikke har svaret på din – “Lad os mødes, når du er kommet til hægterne efter ferien.Jeg aflyser derfor vores aftale på søndag og ser frem til at høre fra dig med et nyt forslag, når du er klar.”

  Idé?

  Han har lovet lidt for meget og på denne måde tager du forventningspresset fra ham. Rebound eller ej. Hvis det var mig, ville jeg forbande en aftale med et nyt bekendtskab langt væk, som jeg i et svagt sekund kom til at indgå en aftale med, fordi jeg gerne ville se den person igen. Jeg ville forsvinde fra jordens overflade. Nøjagtigt hvad han gør ved ikke at besvare din sms.

  #18195
  Anette87
  Deltager

  Hmm.. det kunne jeg selvfølgelig godt gøre. Han skrev bare til mig inden han tog afsted, at det var en dejlig aftale at komme hjem til, og i en anden besked skrev han, at han glædede sig til “vores søndag”.
  Hvis jeg ikke skriver til ham resten af ugen, og lader ham komme til mig søndag, når han kommer hjem, er det så ikke en fin måde at give plads på?

  #18197
  Laerke
  Deltager

  Jeg ville vente med at se ham til en anden dag efter, at han er kommet hjem. En halvtræt, brugt mand er ikke altid så spændende at få hjem, når man er nyforelsket og det endnu ikke er tydeligt, hvor du står ift. det at være kærester eller ej.

  #18199
  Moniia
  Deltager

  Jeg synes virkelig ikke du skal aflyse aftalen søndag!
  Det kommer virkelig til at virke som om du er fornærmet over det manglende svar og skaber drama.

  Undlad at skrive mere før han selv gør det.
  Tag det pænt hvis han aflyser – Og ellers, sørg for at mødet er virkelig lowkey. Noget med nogle takeaway burgere, en film og dyner i sofaen.

  #18200
  sascha
  Deltager

  Enig med moniia

  #18203
  Go Happy
  Deltager

  Enig med Moniia 🙂

  Og så et godt råd, prøv at brug mindre energi på at gætte hvad han tænker og føler. Lad være med at analysere og tænke dage frem. Undlad at planlægge hvordan du skal reagere, hvis han gør A eller B.

  Det påvirker dig selv og energien i forholdet alt for meget. Fyld dine dage med omsorg og kærlighed til dig selv, så han ikke bliver ansvarlig for din indre ro 🙂

  Han lyder både oprigtig og interesseret. Mange spirende forhold bliver hurtigt kompliceret, fordi vi pludselig vil have en masse sikkerhed og bekræftelse, samtidig med at vi ikke har lyst til at give for meget, i bar frygt for at blive afvist.

  Der findes ingen garantier. Han kan spørge dig om du vil være hans kæreste, og fortyde om en måned. Det bedste du kan gøre er at tilpasse dine følelser, så de matcher virkeligheden.

  Jeg synes mange kvinder er tilbøjelige til at tænke “han gør og siger det, han må være vild med mig, så vi er nok kærester eller tæt på”. Mange mænd tænker ikke sådan, de søger derhen hvor der er rart at være, og når følelserne er stærke nok, så ønsker de forpligtelse og sikkerhed.

  På vej derhen er vi kvinder tilbøjelige til at forvente et engagement som var vi allerede kærester. Og vi reagerer hurtigt negativt, så snart vi synes at manden ikke opfører sig som forventet.

  Hvis næste step er sex, så sig til ham at du har virkelig lyst, at du synes han er dejlig – men at du gerne vil være sammen med en mand, der er afklaret, og at du gerne vil vente, til I begge er der 🙂 Se på hans handlinger, så ved du hvad han vil…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.