Jaloux på kæresten fortid!!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1708
  SanneM
  Deltager

  Hej
  Jeg står i den uheldige situation at jeg er kommet til at stille lidt for mange spørgsmål om min kærestes fortid. Min kæreste har aldrig været forelsket før og har derfor heller ikke haft et sexliv med masser af følelser. Vores sexliv er fantastisk og jeg ligger meget højt på listen over hans bedste oplevelser på det punkt, især pga de stærke følelser. Men han har altså denne ene vilde og fantastiske oplevelse fra en rejse han var på for 3 år siden. Her mødtes han med en lokal kvinde tre gange i løbet af rejsen og havde den bedste og vildeste sex nogensinde. Han har også haft andre oplevelser på sin rejse, men denne her slog altså alt. De havde sex 7 gange på en dag og han kom de fleste af gangene(han har normalt ret svært ved at komme). Han siger at de bare havde rigtig god kemi, at de kunne lide den samme form for sex(vildt og hurtigt) at det var hele situationen der gjorde det. Han tænker ikke selv på det mere, men nu fylder det altså bare vildt meget i mine tanker. For hvorfor har vi ikke denne vilde seksuelle kemi(vi er meget tiltrukket af hinanden også seksuelt, men altså ikke på højde med dette), hvad gjorde hun som var så specielt som jeg ikke gør(han siger at vi begge er gode til at leve os ind i sexen og at hun teknisk ikke var dygtigere end mig), havde han følelser for hende siden de var så enormt tiltrukket af hinanden(siger han at han ikke havde andet end at det måske var lidt et crush mest pga sexen)…og mange andre spørgsmål har jeg i mit hoved. Har spurgt min kæreste om alt efterhånden men lige lidt hjælper det. Jeg føler mig utilstrækkelig og jaloux fordi det lader til at de delte noget som vi ikke gør og fordi hun altid vil stå som det vildeste og bedste sex han har haft. Hvordan slipper jeg tankerne??? Jeg er ved at søge hjælp faktisk, for jeg er klar over at meget af det handler om mit eget selvværd og mine egne destruktive tankemønstre. Men uanset er det bestemt ikke rart at føle sig som nr. 2(selvom jeg i det store og hele langt fra er det), jeg vil så gerne være alt for ham, også hende han har haft det mest mind-blowing-sex med!
  Hjælp søde kvinde!

  #1710
  sissi
  Deltager

  Jeg tror du skal se på det, som en oplevelse han har haft, uforpligtigende, ferieflirt, måske varme og billige drinks:)

  Alt dette gør, at han husker det som et eventyr:)
  Ofte når vi ser tilbage på hurtige oplevelser, på det rette tidspunkt, gør at vi ser det som noget enestående – og uopnåeligt igen… han har anderledes sex med dig, og her er følelserne med.
  Hvis han så hende i dag… nå ja, var det så hedt… måske var det, en oplevelse fordi han netop der, kunne slippe tøjlerne, fri og uden ansvar – og intet mere.
  Især måske hun var han første rigtige sexuelle oplevelse, hvor han kunne føle sig som rigtig mand:)
  Den gode kærlige kæreste du har nu, har hun været med til at forme.

  Vi vil gerne i et forhold udfylde både fortid og nutid – og fremtid. Alle mennesker formes af deres fortid, lever og elsker i nutiden, og håber på det varer ved i fremtiden.

  Jeg vil fortælle en oplevelse jeg havde, godt nok i en anden situation, men alligevel – kemi, selvom det er så langt ude.
  Da jeg røg ind i et akut kejsersnit med min førstefødte, efter mange timers veer og presseveer – 100 mennesker på stuen(sådan føltes det) så skulle jeg presse – så måtte jeg ikke presse. En portør der skulle køre med ned på operationsgangen, sagde til mig i elevatoren: Nu presser du alt du kan, jeg er her – hold min hånd!
  Befrielsen her var, at nu kunne jeg agerer som jeg havde allermest lyst til – og én sagde go for it:)
  Det endte dog alligevel med at kejsersnit… men følelsen af, at én forstod mig – gav mig lov til at give los, uden forbehold, var fantastisk.

  Jeg husker det endnu, som en helt fantastisk person – som jeg dengang mente, måtte være guds gave til kvinden:)
  Han var der bare på det rette tidspunkt:)

  Sådan tror jeg, vi husker nogle ting, som helt eventyrlige… uden de var det – det var blot et menneske:)

  #1711
  sissi
  Deltager

  Den omtalte kemi, var ensidigt tror jeg:)Men lige dér, var der kun han og jeg, trumletyk, usexet,og totalt kikset situation egentlig – men jeg husker det som meget smukt:)

  Men lige dér var han, den person jeg husker bedst fra det
  kaotiske team på fødestuen… han var der meget meget lidt, men den jeg husker allerbedst:)

  #1712
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg synes du har en god pointe når du skriver at du er kommet til at stille lidt for mange spørgsmål vedr din kærestes oplevelse med hende fra rejsen. Nogen ting skal vi nok bare ikke vide om vores kæresters fortid. Men nu er det sket og jeg tror du har ret i, at det mere handler om dit lidt usikre selvværd, end det handler om denne oplevelse han har haft der. Alligevel har jeg lyst til at kommentere på hans fantastiske sex oplevelse med hende. For det første er det jo vældig uforpligtende at dyrke sex med en lokal på en rejse – alene det giver jo mulighed for bare at give los og fyre den af. For sandsynligvis skal man ikke ses igen. For det andet har jeg selv oplevet rigtig fed sex med mænd jeg ikke var dybt forelsket i, hvor det sex med jeg har haft med mænd, jeg har været meget forelsket i, det har været anderledes på en mere dyb måde. For det tredje hvem ville kunne holde til at dyrke sex 7 gange om dagen i et fast forhold?
  Jeg synes du skal prøve at bruge din fornuft indover, når tankerne bliver for belastende og sig også til dig selv, at de erfaringer han har haft, dem har du glæde af nu.:-) Men du har også muligheden for at få kigget lidt på dit selvværd i denne her situation. Er du ellers tryg ved din kæreste og føler du kan stole på det han siger?

  #1713
  SanneM
  Deltager

  I har evigt ret, men er simpelthen blevet så besat af alt dette at jeg konstant stiller spørgsmål og er godt igang med at skubbe min kæreste væk. Det gør mest af alt ondt på mig hvis de havde kraftigere seksuel tiltrækning end vi har..af en eller anden grund.. Måske følelsen af at de havde noget specielt, som vi ikke kan få.
  Ja, jeg er helt tryg ved min kæreste på andre punkter. Og er heller ikke jaloux når vi er i byen osv., ihvert tilfælde ikke mere end gennemsnits-danskeren ;-).

  #1714
  Rosmarin
  Deltager

  Det kan godt være en ret effektiv måde at skubbe en kæreste væk på. 🙁 Er det vigtigst for dig at blive målt på det seksuelle?

  #1715
  SanneM
  Deltager

  Nej, det vigtigste er at blive målt på vores kemi sammen og følelserne, men også det seksuelle.

  #1716
  SanneM
  Deltager

  Og min personlighed selvfølgelig. Har nok også et lidt romantisk syn på kærlighed, at det skal være ukontrolleret, vildt og mega passioneret(hvilket vores egentlig også er), men lyder som om at det var mere ustyrligt mere på et connection-niveau med dem. Vi har valgt hinanden til både pga dejlig sex, personlighed og vores forelskelse i hinanden.

  #1717
  SanneM
  Deltager

  Jeg har den mest fantastiske kæreste, som kun indimellem bliver irriteret og står uforstående over spørgsmålene og han holder fast og siger til mig at han godt kan klare det at han ikke ønsker vi holder en pause(som jeg flere gange har snakket om i forbindelse med dette, så jeg ku få styr på det selv). Starter i kognitiv terapi i næste uge, skal det siges.

  #1718
  Salamina
  Deltager

  Jeg synes det er ham der er noget galt med. Fatter ikke, hvad pointen for ham er med at udbrede sig om den gamle sag overfor dig. Jeg kendte sådan en mand 25 år siden, han sad også og brægede om en eller anden millionær kvinde han mødte på Hawaii øerne på en ferie flere år før han og jeg mødte hinanden, det var totalt turn off for mig. Jeg synes det er mangel på pli og gentleman manerer fra en mands side, at han udpensler det så meget. Jeg sagde, at ham der bare skulle rejse tilbage til Hawaii. Jeg gider altså ikke gå i kognitiv terapi pga en kvinde jeg aldrig har mødt for at holde på en mand, som har kendt den kvinde for 3 år siden. Det er sgu for meget gradbøjning for mig. Men ok. Hver sin lyst

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.