Jalousi .. mig, åh hjælp!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4635
  Den-undrende
  Deltager

  Hej alle.

  Jeg har gennem 3 år, haft mindre små stik af jalousi, som jeg altid er kommet over! Min kæreste har ikke rigtig haft nogle veninder, men efter hans arbejde.. har han fået nogle nye venner, heriblandt en veninde. Jeg havde det fint nok, indtil at jeg følte en form for fascination over beskeder og face to face. Hvordan han fortalte om hende. udelukkende positivt. En dag fortalte han mig så at han dog kortvarigt havde haft tanken om sex, fordi han blev opmærksom på hendes figur. Først var jeg lettet over at blive bekræftiget i det jeg følte, men nu føler jeg en form for skuffelse og jalousi, som jeg dog nu kan kontrollere mere end før. Jeg har svært ved at rumme disse ambivalente følelser, fordi de er så modstridende. Jeg elsker ham virkelig og jeg ved at han vil mig, men alligevel føler jeg at det er for stort, hvis jeg i fremtiden skal være bange og føle mig utryg, i det jeg ved at han har haft denne tanke om hende og skal hænge ud med hende. Jeg ville aldrig nogensinde i mit liv, bede ham om at hjælpe og jeg ved jeg burde arbejde med mig selv.. men det er bare så svært! hvad gør jeg?
  Han sagde også at hvis jeg bad ham om at vælge, ville han vælge hende trods han kun har kendt hende i 5 måneder og mig i 3 år, det gjorde lidt ondt.. Dog skal i vide at jeg kun snakkede om det her. Jeg har mistet lysten til ham på en eller anden måde og jeg er bange for at blive forladt til fordel for hende. Han gør dog alt for at vise at jeg ikke skal være bange, men alligevel er jeg det. Han vil gerne lære hende mere at kende, men har sagt han kun vil være sammen med hende når der er fest for at gøre mig mere tryg. At hun er mere maskulin i ansigtet og at jeg er kønnere. Det er kun fordi jeg ved at han har tænkt sådan om hende og om hvordan det ville være at være sammen med hende fysisk og psykisk, trods at han gennem 3 år siger at han elsker mig og at han ser en fremtid. Jeg er forvirret, frustreret og det gør mig ked af det.. Hvad ville i gøre i denne situation?

  #4636
  Aries
  Deltager

  Han er da den største klovn. Ja undskyld, sådan udtaler jeg mig eller aldrig om andre, men han er sq da en klovn. Han skal holde sin mund. hans adfærd er dybt krænkende og sårende, et brud for mig ville kunne komme på tale idet, han presser dig op i en krog ved at sige han ville vælge hende. Så du er en trøstepræmie?
  Ei hvor er han en hensynsløs kujon.

  Aries

  #4638
  Den-undrende
  Deltager

  Altså, nu skal jeg jo heller ikke få ham til at lyde helt ond eller noget.
  Vi sad stille og snakkede om det, om min frustration og at jeg var jaloux. Det jeg nævnte at jeg følte han var fascineret og at jeg kunne forstå en single gjorde det.. fortalte han hvordan hans ven fik ham til at tænke i den retning. Han havde svært ved at sige det og et eller andet sted var han blot ærlig. Det andet var et sidespor vi kom ind på, men blev rørt over den måde han sagde det på. At det lød som han hellere ville hende trods han dårligt nok kendte hende og han kendte mig godt gennem 3 år. Så sagde jeg også at jeg følte det forkert og at jeg bare var ingenting. Han udtrykte så at jeg ingenting var, men at han er bange for at jeg ville bede ham om at vælge og at jeg så for eftertiden ved han venner ville. Jeg var også ved at slå op og han blev ked af det, men gjorde det ikke. For et eller andet sted ved jeg at han elsker mig. Jeg er bare så ked af det .. bange og frustreret. Jeg er blevet bedre til at holde det lidt tilbage, men når jeg ser hun helt uskyld t kommentere billeder osv.. får jeg en stikkende fornemmelse.

  #4674
  Tenna
  Deltager

  Jeg blev vred da jeg læste dit indlæg, og jeg synes han er ond. min første indskydelse var, at du skulle komme ud af den relation med ham, for han kunne umuligt være god for dig, men du er jo en voksen kvinde, så det er helt dit eget valg. Herinde kan vi jo kun hjælpe hinanden, med det vi gerne vil have hjælp til.

  Det er helt naturligt at man tiltrækkes af andre mennesker, når man er i et forhold. Det er ikke sjovt, men det er noget vi alle må arbejde med og acceptere. Jeg ser det som et naturligt instinkt, som altid vil være der, og som vi ikke kan styre. Føler du dig ikke også tiltrukket af andre mænd? Man skal bare helst ikke have lyst til at reagere på den her tiltrækning. Der hvor mine røde lamper blinker er når han siger, at han ville vælge hende. Hvad gik det ud på?

  Så som jeg læser dit indlæg er der to ting i det. 1) at du skal anerkende at mennesker altid vil være tiltrukket af andre end deres partner, men at man skal skabe et godt forhold, så man i forholdet ikke vil handle på de her lyster. Jeg tror det vil være rigtigt godt for dig, for jalousi er en rigtig ubehagelig følelse.
  2) finde ud af hvad der egentlig lå i det her med at han ville vælge hende? Det synes jeg godt nok lød mærkeligt, og jeg kan blive nervøs for, om han vil forholdet til dig nok.

  Jeg håber ikke jeg har taget modet helt fra dig. Jeg forestiller mig også, at du har skrevet indlægget mens du har været ked af det, og så kommer det måske også til at fremstå mere sortsynet end det i virkeligheden var? Jeg ønsker dig i hvert fald alt held og lykke med det 🙂

  #4689
  Den-undrende
  Deltager

  Hej Tenna. Jeg synes du har fat i noget, som jeg synes giver mening for mig. Jeg har været ked af det i noget tid over alt dette og det har blot gjort mig mere trist. Jeg sagde min mening til ham at jeg følte at jeg bare var ingenting til det han sagde og så sagde han at det var fordi han ønsker en pige veninde, en han kan snakke med ting om som han ikke kan med sine drenge venner og fordi hende, ham og en kammerat er sådan en trekløver. Han sagde også at han ville vælge hende, fordi at hvis jeg satte det sådan op, ville han være bange for at jeg i fremtiden ville bede ham vælge mellem sine venner og mig. Jeg tolker det som han er bange for at jeg ville gøre det ved hans venner fremover ved at jeg har gjort det én gang. Jeg var ved at slå op, for følelserne var for vilde.. Så han græd og sagde jeg ikke måtte gå. At han elskede mig og var villig til ikke at hænge ud med veninden ALENE, og kun i samvær med hans kammerat og hvis jeg var med 🙂 ( fester ) Jeg lovede tilgengæld også at jeg ikke ville være sammen med en drengeven alene, som han heller ikke stoler på. Men .. det ligger bare stadig dybt i mig.. og et eller andet sted ved jeg godt man tiltrækkes af andre og at han har placeret hende i venne kategorien, men alligevel.. så har jeg svært ved at se hende kommentere billeder og statuser.. virkelig.. og tror måske det hænger sammen med at jeg ved hvad han sagde om hende. Måske overreagere jeg og jeg ved ikke hvad der er rigtig og forkert. Jeg ved bare at jeg kort har tænk .. han er da meget pæn, men aldrig .. hvordan mon det er være sammen med ham. Han siger det var en kort tanke om det fysiske og så blev hun kategoriseret som ven og så har det ikke været der siden indtil jeg hev fat i det. Er det mig som er helt ved siden af det, og bare ikke kan styre følelserne, fordi jeg aldrig har været udsat for situationen?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.