Inviterede ham ud og daten gik fint – hvad nu?

 • Dette emne har 2 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af Anonym.
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4734
  Anonym
  Deltager

  Hej!
  Jeg tog mod til mig for lidt over en måned siden, og spurgte en fyr ud, som jeg synes virkede sød. Jeg har ikke kendt ham før, men jeg har mødt ham nogle gange gennem min veninde. Efter jeg sendte beskeden, svarede han “Det lyder da ikke som nogen dum ide :-)”, så vi aftalte en dato. Nu har vi været ude, og min mavefornemmelse siger mig, at det faktisk gik ret godt. Før jeg vidste af det var der gået tre timer, og vi havde en del fællesinteresser, og delte en del holdninger. Han ville gerne betale, og havde på forhånd tænkt over, hvad han synes, vi skulle lave. Det skal også lige tilføjes, at dette faktisk var min første date nogensinde, så jeg har nok været lidt nervøs, og ikke fået tænkt ordentligt over mit kropssprog, og over hvor flirtende jeg skulle være – er bange for at jeg ikke var flirtende nok nemlig! Føler jeg har masser mere at vise af mig selv! Har støvsuget nettet for at finde svar på hans signaler, og det der bekræftede mig mest, var et fjollet tip om, at hvis han rettede på sokkerne var den i hus – lidt naivt at tro på alligevel, eller hvad? Så mit spørgmål er nu – hvor længe skal jeg give ham til at skrive? Og SKAL det absolut være ham, der skriver? Er lidt bange for at virke for ivrig, eftersom det var mig, der inviterede ham ud…. Hvor længe skal man give sådan nogle fyre? Hvad tænker han, hvis jeg skriver?

  Håber der lidt hjælp derude!

  #4735
  Tena
  Deltager

  To ting jeg desværre må sige..
  Du inviterede ham ud og tog manderollen.
  Nu er rollerne blevet fordelt og grundlagt mellem jer – du er den aktive der jager – han den passive, der lader sig jage.
  Er der gået en måned siden jeres date?
  Hvis ja og du intet har hørt fra ham siden er damplokomotivet da køøørt for længst!!
  Hvis du skriver igen, vil han ikke se dig som et godt “catch”!!!
  Hvor gammel er du?

  #4736
  Anonym
  Deltager

  Jeg er 18 🙂 Nej, det var faktisk i går vi var ude, men som sagt er det første gang, at jeg prøvede det her, så er meget i tvivl om signaler, og “hvordan man gør”. Vi grinte en del, og han betroede sig faktisk til mig, med noget han sagde, at folk ikke vidste om ham, fordi han synes det var pinligt. Mht til at invitere ud, så gjorde jeg det meget casual, og lod være med at være anmasende, netop fordi, at jeg ved, hvordan fyrene helst vil “jage”.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.