Skal jeg kontakte ham eller holde afstand?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8625
  forvirretpige
  Deltager

  Hej
  Jeg er begyndt at se en fyr, han er et par år ældre end mig. vi har set hinanden to gange, og han er så sød når vi er sammen og virker interesseret i mig. men han skriver ikke rigtig sms’er eller tager initiativ for at ses igen, men når jeg spørger ham vil han gerne ses og lyder meget interesseret. men han gør ikke selv så meget for det.
  han siger jeg er meget sød og siger søde ting til mig.
  Inden vi begyndte at ses, sms’ede vi meget sammen, men efter vi begyndte at ses ja som sagt, så sms’er han ikke så meget. tænker meget på ham, og har lyst til at skrive hele tiden og spørger hvornår vi skal ses. men vil heller ikke presse på, hvis han nu bare lader som om han synes jeg er sød, eller ikke kan finde ud af hvad han vil. det skal siges, han er en travl person.
  Hvad skal jeg gøre??

  På forhånd tak

  #8744
  lillehjerte
  Deltager

  Hej 🙂
  Det lyder som om du er blevet forelsket i ham. Hvor intime har I været sammen? Det er svært at vide om interessen er der. Men du skriver han har travlt- med arbejde vel? Jeg tænker at det vil være en naturlig ting at spørge ind til ham og hans interesser. Måske kan han ikke mærke interessen fra dig?
  Hvis du har været intim med ham vil jeg sige at mænd elsker at få frække beskeder. Hvis ikke så inviter ham på noget dejlig mad og vin eller en kaffe og kage.
  Positivitet er også tit en ting der motiverer dem til kommunikere mere. De fleste mænd synes at brok eller andet negativitet er turn offs(de drømmer om ukomplicerede kvinder)- så prøv at holde det væk fra kommunikationen med manden du vil tiltrække og tag den slags med veninder i stedet for.

  #8835
  forvirretpige
  Deltager

  Hej igen, lilehjerte.
  Tak for svar 🙂 Altså, vi har haft sex. Han går på jagt og er stærkt optaget af det og sit arbejde.
  Ja måske, tør nemlig ikke ligge få meget i det, hvis hans interesse ikke for mig, er særlig stor. Men når vi er sammen, virker han meget interesserede, og gør han også når vi skriver. han er måske ikke typen, som selv tager intresse og skriver. jeg ved det ikke.
  Men ja du har ret. det må jeg lige prøve. Knus

  #8837
  lillehjerte
  Deltager

  Hmm jeg tænker man godt kan spørge ham om hans tanker om hvor det her er på vej hen næste gang I ses, så du kan høre hvad han lægger i det. Men tag den med ro. Der er mange mænd der har brug for at lære kvinden godt at kende før de overvejer noget fast. Så overordnet tænker jeg at du nok kan forvente at han lige nu synes du er skøn at være sammen med og bruger lidt tid på at mærke hvem du er, men nok for tidligt at forvente en kæreste relation endnu. Du kan evt.spørge ind til om du er ekslusiv, så du har et billede af om hvor du står.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.