Ingen sex eller intimitet

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6692
  lillehjerte
  Deltager

  Skal/bør man acceptere at være i et ægteskab/samliv uden sex/ intimitet, hvis ens partner ikke har haft lysten længe og heller ikke vil arbejde sammen med en om at ændre det eller tale om det?
  Hvis ikke, hvor længe bør man give det en chance?

  Jeg vil gerne have vendt og drejet spørgsmålet- det handler ikke om mig, men jeg har hørt om problemstillingen mange steder efterhånden.

  #6693
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg mener, det afhænger af den pågældende persons oplevelse og følelsesmæssige reaktion på den manglende sex. Jeg antager at konsekvensen af manglende sex kan måles på fald i oplevet intimitet er det tilfældet kan man starte med at spørge hinanden om intimiteten kan dyrkes på anden vis? hvis det ikke er tilfældet, mener jeg den pågældende må gøre op med sig selv hvor længe vedkommende er villig til at vente. Når den tid er overstået synes jeg et ultimatum må være på sin plads, enten finder vi ud af det ellers ser jeg ingen anden udvej end at finde mig en elsker ……….

  Jeg mener det er ligegyldigt om naboen ville være begejstret for at undværre sex 😉 hvis det plager så er det en del af, hvad der er dig og det er “Du” nødt til at stå ved 😉

  #6715
  lillehjerte
  Deltager

  jeg synes der er mange jeg kender der går fra hinanden og nogle af dem fortæller at de har manglet sex i deres samliv længe. Derfor jeg spørger.

  #6755
  Apple
  Deltager

  Nej, det synes jeg bestemt ikke, man skal. Din partner har en uformel forpligtelse til at hjælpe med at løse problemet og gå med i behandling, hvis han pludselig mister lysten. Ellers ødelægges forholdet. Med mindre, selvfølgelig, at det ikke at dyrke sex er fint for dig også… Giv ham en måned til at tænke over, hvorfor han ikke vil have sex mere, og hvis han ikke er kommet med en god forklaring eller løsningsmodel (terapi med dig), må du overveje kraftigt, om du vil blive hos ham.
  Det er mine two cents.
  Mvh
  Apple

  #6777
  lillehjerte
  Deltager

  tak for jeres råd. Det handler dog ikke om mig men om nogen jeg kender. Det er bare rart at høre nuancerede meninger om sagen så jeg kan komme med noget objektivt til dem. Nogle gange kan man jo været farvet af om man syntes om deres partner eller ej- eller være farvet af at man jo er veninder eller venner og man så prøver at trøste dem frem for at sige den sandhed de mest har brug for (i nogle tilfælde).

  #6781
  Tintin
  Deltager

  Har du ikke vendt dette problem før?

  #6798
  lillehjerte
  Deltager

  Det kan jeg ikke udelukke 100%. Men det mener jeg ikke at jeg har.

  #6803
  Tena
  Deltager

  Et forhold uden sex og intimitet er som champagne uden brus.
  Eller en film uden farver..
  Eller en engel uden vinger…
  Eller en bil uden motor..
  Eller en blomst uden duft…
  Eller et dyr uden instinkt…
  Eller en flod uden strømning og vandfald…
  Eller et stykke musik uden bas og tromme…

  Tjah – det er min erfaring.
  Man vælger selv hvor længe man vil leve med det. Men jeg kan ikke.
  Kan du?

  #6811
  lillehjerte
  Deltager

  nej jeg ville ikke kunne holde det ud selv ikke at have den tætte kontakt med en fast partner. Derfor har jeg givet udtryk for noget af det samme til den ene af dem jeg kender med problemet. Personen har nu valgt at sige stop til sin partner gennem mange år. Den anden person jeg kender med problemet fandt ud af i aftes at partneren havde en anden. Det er lidt trist når det sker. Ønsker at se mine nærmeste glade- især fordi den ene af dem har oplevet nogle ret traumatiserende ting i livet.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.