Ikke klar til et fast forhold?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22271
  Sofie21
  Deltager

  Jeg er i start/midt 20’erne, netop startet studie i sommers, efter flere års rejsen rundt og useriøsitet.
  Han er alderssvarende, startede studie sidste år i en ny by. (og vi bor nu med 2 timers afstand)

  Vi datede lidt rundt i et par måneder sidste forår inden at jeg skulle ud at rejse et år. Meget afslappet og uden nogen egentlige regler og aftaler.
  Vi holdte kontakten lidt mens jeg var afsted. Men optog den først rigtig da jeg kom hjem og han begyndte at skrive. Han spurgte om vi skulle ses.
  Jeg sagde at jeg gerne vill drikke en kop kaffe, hvis han en dag var i området, men at jeg ikke var klar på overnatning osv. første gang vi mødtes efter et år.

  Han kom til byen og vi drak en kaffe og gik en tur, det var virkelig hyggeligt.

  Weekenden efter inviterede han mig på vin og overnatning, jeg takkede ja. Det var helt vildt hyggeligt, fantastisk sex og lange dybe snakke. dejligt, nemt og ukompliceret.
  Vi har nu ses et par måneder, en gang om ugen cirka. det er svært at passe ind med arbejde, studie og andre sociale ting. – vi er desuden begge ret involverede i forskellige frivillige ting.
  Vores kontakt imellem møderne er begrænset, jeg er selv ikke så god til alt det der skriven frem og tilbage. men der er altid et par snaps, beskeder og sjov.

  Han har væet i byen pga. arbejde de sidste par uger, og har overnattet her. Ingen af os har haft tid til at ses rigtig i weekenderne pga. eksamener, julefrokoster osv.
  Jeg blev pludselig ramt af en usikkerhed, og skrev efter en sådan overnatning: At det var hyggeligt at se ham, at jeg synes han var nice med og uden tøj på.. Men at jeg ikke rigtig kunne finde ud af hvordan temperaturen var hos ham?

  Han svare: “Jeg synes også du er nice med og uden tøj, lad os drikke en kop kaffe og snakke om temperaturen en dag? onsdag?” jeg har aftaler og kan først ses om aftenen, han kommer derfor og sover, vi har sex, og ender med at ligge nøgne i sengen og snakke om tempmerature… han siger at han synes jeg er sød, at vi har dejlig sex og har det sjovt sammen, men at han ikke føler at han har tid til et forhold lige nu, hvor man skal ses 3 gange om ugen og med til familiefødselsdage. at han ikke er klar til noget fast lige nu. men at han nyder at se mig på den måde som vi har gjort den seneste tid. at han før har haft forhold hvor han følte at han blev for begrænset.
  Jeg fortæller at jeg har brug for at vide at jeg ikke bare er en krop og et hotelværelse. men at han faktisk vil mig og mit selvskab. jeg siger at jeg sagtens kan forstå ham og hans behov for frihed. at jeg ikke selv har overskud til et forhold, der kræver en hel masse tid og overskud, da jeg selv er ret presset, i forhold til nyt studie, venskaber, nyt arbejde, ny lejlighed og ny hverdag. jeg siger at jeg ikke har nogen forventninger om at vi skal være kærester om 3 måneder, den slags ved man alligevel ikke før det føles rigtigt. jeg ved ikke om jeg selv vil føle at det er rigtigt med ham. jeg siger at jeg ikke har noget forventninger til at vi skal ses hver anden dag. men at jeg har brug for at vide at han vil mig? at jeg nyder tiden jeg har med ham.
  han bekræfter at han nyder mit selvskab, at han gerne også vil ses andet end når det lige er belejligt med en overnatning .. han spørger om han skal lade være med at spørger om han må overnatte her.. jeg siger nej, at det må han godt, at hvis vi skal ses i den her periode så bliver det nok på denne måde, fra 20-tiden til næste morgen.
  jeg sætter spørgsmålstegn til “klar til et fast forhold?” med en forklaring fra mig selv.. jeg forklare at jeg aldrig rigtig har følt mig klar til et fast forhold. Men at det ligesom måske altid bare er sket? sådan at jeg lige så stille havde mere og mere behov for at involvere den anden i mit liv? men at jeg aldrig har været på udkig efter det? men at jeg da har haft perioder hvor jeg har haft mere behov eller lyst til at finde en at ligge i ske med.
  Han nikker genkendene til dette. Jeg fortæller at jeg ikke er til den slags relationer hvor man mødes kl. 10, har sex, og smutter igen næste morgen før solen står op. At så vil jeg hellere være sexen foruden.
  han siger at han gerne vil ses ud over de sporadiske overnatninger?

  men hvad vil han? han vil ikke havde et forhold, han vil gerne ses, lave ting sammen og havde sex?
  i og for sig vil jeg det samme. for nu. men jeg kan mærke at jeg lige så stille investere mere og mere af mig selv i det. og måske jeg faktisk selv kunne blive klar til et forhold med ham, selvom jeg ikke er det nu. Men ved han allerede nu at jeg aldrig vil være noget for ham? så vil jeg hellere skåne mig selv for skuffelsen om et par måneder når jeg er blevet rigtig forelsket..

  hvad gør jeg? vi tog en snak, men egentligt er jeg endnu mere forvirret end før.
  måske fordi jeg nu har ladet mig selv mærke lidt efter…
  vi har desuden heller aldrig defineret om vi må se andre. har ikke rigtig tænkt på det før nu. måske bare fordi jeg selv ikke har haft brug for det..

  #22281
  Enigma
  Deltager

  Jeg har læst, at “ikke klar til et fast forhold” desværre ofte betyder “ikke klar til et fast forhold med dig”. Der kan selvfølgelig være mange grunde til, at han ikke er klar, men jeg tror, at hans formulering betyder, at han nyder dit selskab og ikke vil miste det, I har sammen lige nu. Men han er heller ikke sikker på, om det er dig, han vil være kærester med.

  Jeg havde en date for en måned siden. Det gik rigtig godt, vi snakkede godt sammen, og han ville allerede ses igen dagen efter. Vi aftalte at ses søndag til en filmaften. Vi havde sex den aften. Jeg ville egentlig gerne have ventet lidt, men det var svært at sige nej, når stemningen var der. Efterfølgende hørte jeg ikke noget fra ham. Jeg skrev til ham i går for at høre, hvad “status” var, om han stadig var på osv. Han skrev, at han ikke var klar til en kæreste, men at han gerne ville hygge sig. Øv, det blev jeg sgu lidt skuffet over. Jeg kunne selvfølgelig indvilge i at ses uforpligtende, men jeg ved, at jeg vil blive såret, hvis jeg nu går hen og bliver glad for ham. Jeg har prøvet den slags relationer før, og de fører ikke noget godt med sig. Derfor synes jeg, du skal mærke rigtig godt efter, hvad DU gerne vil og stå fast ved det. Jeg ved, at det er fristende at blive ved med at ses, men hvis han virkelig vil dig, bør han også kunne komme med en klarere udmelding. Held og lykke 🙂

  #22460
  Tintin
  Deltager

  Alle er klar til et fast forhold hvis de er forelskede :mrgreen:
  Hvem siger nej, hvis de synes, at du er verdens skønneste pige?

  Jeg har ALDRIG hørt en kammerat sige nej til pige de er froelskede i. Derimod vil de flytte bjerge for at være sammen med hende,
  Alle undskyldningerne, forbeholdene og problemerne opstår når man ikke er forelsket.

  Du skal løbe skrigende væk og finde en som elsker dig

  #22463
  Eva Marie
  Deltager

  Godt sagt TinTin – Direkte og så ikke så meget pis med det 🙂

  Jeg er nu også af den overbevisning at man godt kan “snakke” forholdet ihjel…….hvis man nu (tit kvinder) snakker ørene af ham om krav, kærester – kom nu, kom nu – skal det være os to skal det skal det skal det skal det!!!! Så kan en mand godt trække sig lidt – og den lille forelskelse der måske var der, eller var på vej – kan så hurtig være smuttet igen…….tror det er vigtigt ikke at sætte for mange krav i starten, men lade det udvikle sig – hvis du nu engang imellem sagde nej til hans overnatninger, fordi du har planlagt bytur med veninderne – så kan han jo mærke at du også har et liv som ikke vil kvæle ham……så kommer han måske og gerne vil i forhold med dig -da du jo ellers finder en anden 🙂

  Men TinTin har nu også ret i at hvis den forelskelse så kommer/er der, så vil han ikke holde sig tilbage:)

  #22464
  Tintin
  Deltager

  Eva Maria

  Personligt er jeg sådan indrettet, at er jeg vild med pigen, så vil jeg gerne hænge ud mecd hende. Derfor skræmmer det ikke mig væk, men piger kan godt blive skræmt af mig 🙂 Lidt den omvendte verden E.M. 🙂 Så jeg genkender det fint.

  Enten går det for hurtigt. Eller også så tænder de på jagten, og jeg er ikke til spil. Gerne flirt og kurteseren, men ikke til spil. Personligt forsøger jeg, at holde lidt igen, men omvendt så ønsker jeg en pige, som passer til mig, så jeg er langt hen af vejen ligegald. Skulle det ikke være hendem, så må det være sådan.

  Jeg har flere gange mødt piger, som var i en livssitustion, hvor jeg følte, at der var rigtigt af mig at italesætte dette, og forsikre dem om mine intentioner. Men som du rigtigt siger Maria, så virker det modsat på pigerne. Så min erfaring er, at jeg skal sige så lidt seriøst som muligt, men alene fokusere på mit eget liv og have en god og sjov tid sammen med pigen. Jeg skal ikke være deres ven, men deres lover. Så skal de nok komme med deres problemer, når de er klar og i det omfang, som de er klar. Jeg tror ikke piger kan lide at tale om/løse “problemer”, men de kan lide følelsen af at blive hørt og forstået:) Grundlæggende vil de bare have det sjovt.

  Men de gange jeg har mødt en soulemate, så har det været en ligeværdig, åben og interessant samtale om ALT.

  PS! Som min søde søster altid siger. Er du i tvivl om en mands følelser, så er du ikke i tvivl.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Tintin.
  #22467
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad er det pigerne bliver skræmt af TinTin? Er du den der stille mange krav/spørgsmål? Taler meget?

  Du siger det selv TinTin 🙂 Når man møder sin soulmate/en hvor kemien bare er der! Så kan man netop tale sammen om ALT på en ligeværdig måde – derfor tror jeg også på at mange RIGTIGE forelskelser der munder ud i langvarige forhold starter med at man har den her kemi hvor man pludselig føler sig fortrolig med hinanden og kan tale om alt – at man ikke nødvendigvis behøver at have sex de første mange uger, men at det så er noget der udvikler sig hen af vejen……..Jeg siger ikke at en one night stand ikke kan udvikle sig:)

  Interessant emne TinTin – for jeg synes vi har en tendens til at gøre alt sort og hvidt fordi der er en del der løber ind i idioter – både kvinder og mænd, og så tror man automatisk at ALLE i hele verden er indrettet på den måde. Jeg synes det du skriver TinTin med at du personligt holder lidt igen……er det når du er sammen med en kvinde som du faktisk er meget interesseret i og som du ser som en potentiel partner? Er mænd også generte eller bange for at gå for hurtig frem i en de rent faktisk er blevet forelsket i?

  #22468
  Tintin
  Deltager

  Normalt når jeg møder en pige, så har vi der sjovt. Detrer en flirt og kurtiseren. En samtale. Den fysisk interaktion.

  Jeg laver ikke de store analyser. Føler jeg ikke su’et i maven så er jeg væk. Føler jeg ikke, at de prioriter mig eller er nok interesserede etc., så er jeg væk. Jeg bruger ikke 1 sekund på at forklare eller spørge ind.
  De få gange jeg har følt, af hensyn til pigen/klarhed, at jeg med fordel har kunnet åbnet munder, så har de mistet lysten, når jeg spurgte ind eller italesatte udfordringen (ganske som du beskrev). Det var det jeg mente. Det er også derfor jeg fornyeligt stoppede med en pige. Jeg følte ikke, atr hun var nok på. Jeg spurgte ikke om det skyldes manglende interesse, manglende evner, stres eller noget helt adnet. Jeg konstanterede det blot og stoppede på en pæn måde.

  Som person afviger jeg fra mange herinde. Derfor synes jeg bl.a., at det er interessant, at være aktiv herinde. Det giver mig en større indsigt i mig selv og andre.
  Jeg afviger nok lidt i det forhold, at jeg finder tingene ret lige til hvad angår interesse og følelser. Jeg tænker ikek længe over hvorfor en person ikke viser mig nok interesse eller kan lide mig. Jeg er videre eller jeg bliver. Jeg er meget umiddelbar og har et meget åbent hjerte. Jeg er ikke bange for at tage kontakt, når jeg møder en sød pige. Jeg dater kun en pige af gangen. Hvis jeg mærker su’et i maven, så ser jeg pigen igen :). Hvis jeg ikke føler, at denne pige er fantastisk, og den pige ikke er den pige jeg helst vil hænge ud med i hele verden, så er jeg videre. Når jeg så møder en fantastisk pige, så vil jeg naturligvis gerne hænge ud med hende. Det betyder ikke, at jeg kun ser hende. Det betyder, at den frekvens med hvilken jeg ser mine venner falder lidt, men jeg lukker mig ikke af fra verden. Men jeg vil i sagens natur gerne hænge med min pige. Ligeledes kan jeg meget hurtigt bo sammen med pige. Dvs. jeg/hun beholder vores boliger, men bor stort set (i en praktisk forstand) sammen hos den ene. Dvs. sove sammen stort set alle dage i ugen. Hvorfor ikke, hvis man er vild med hinanden? Det kan jeg gør efter kun 2 uger. Hos man har krævende jobs, familie, venner og sport, så ser man kun hinanden om aftenen (mange dage om ugen), så er aftenerne sammen ekstra vigtige imo.
  Well her er det, at mange piger synes, at det går lidt for hurtigt. Så er det, at jeg mærker efter og tager den lidt med ro. Hun får et par dag alene 🙂

  ogle pigerne mister interessen hvis de ikke skal jage mig. Hvis de ikke skal løbe efter mig, eller være usikkre på mig.
  Men hvis jeg elsker en pige eller er forelsket, så ER jeg jo scoret. Jeg gider ikke spille kostbar. Jeg er end ikke billig. Jeg er gratis. Så er den egentlige test er om man kan flirte og kurtisere hinanden (jeg er jo allerede deres). Disse piger interesserer mig grundlæggedne ikke. Jagten er fin og tit genial, men jeg gider ikke spillet, og jagten bliver aldrig mere end netop det. Jeg elsker kurtiseren og flirt. Jeg elsker dialogen. Jeg elsker at møde et fantastisk og spændende menenske. Jeg elsker at dele oplever med et fantastisk menneske. Jeg synes mange piger (som drenge) motiveres af jagten/spillet, og når jagten er forbi, så minster de lidt interessen. Jeg synes mange piger er gode til spillet, men dårlige til at kurtisere og flirte, når man er blevet kærester. Det er jo en vigtig del af det, som skal holde forholdet gående.

  Fordi jeg hurtigt er videre oplever jeg tit, at piger som jeg har “dumpet” fordi de ikke viste nok interesse, forsøge at score mig igen, men det fis gider jeg ikke. Det vil jeg ikke kunne basere et liv på. I mit arbejdesliv møder jeg en del piger, som viser interesse. Fordi disse “jager” mig, så er disse relationer næsten problemfri for mig. Derimod er der svære for mig, nå jeg er den opsøgende, da pigerne er mere “forsigtige/tilbageholdende” end jeg. De kan være bange for at bive såret (hviket de ikke er, når de jager mig), eller mit tempo kan være lidt for meget. Det er så her, at jeg med vilje nogle gange giver dem lidt tid og rum (selvom det er mig imod) :).

  Så ja. Piger mister gnisten hvis alt (herunder følelser) skal spørges ind til. Piger kan godt lide jagten, men er ringe til at kurtisere og flirte mm. Faktisk ELSKER piger at gå og hemmeligt begære en fyr. Er der derimod en fyr som faldbyder sig, så læber du skrigende væk. Piger elsker sjov i gaden, men ikke de seriøse fyre som vil tale om alle problemerne. For nogle pige rder det vildeste de kan komme ud for, at få lov til at forstå en tavs fyr. Det er min erfaring 🙂

  #22470
  Eva Marie
  Deltager

  Du beskriver det virkelig fint TinTin 🙂 Dejligt at der også finde sådanne mænd…..

  Jeg er tilhænger af, at ikke alle hører ind under samme kategori 🙂 Dvs. at jeg ikke er som de piger du beskriver……jeg elsker flirten og hvis jeg mærker en begyndende forelskelse, så har han fanget min interesse – men jeg gider ikke spille min tid på en der ikke vil mig 100% – og dvs. med alt…….også de dybe samtaler, at vi ser ens på mange ting i verden – med andre ord – det skal være en mand der gider intimitet. Jeg vil godt jage en mand i et lille stykke tid, hvis jeg bare mærker kemien……men han må hjertens gerne også jage mig, og når så jagten er forbi…..ja så skal det være os to med hud, hår, op og nedture…..Så jeg er ikke den pige der mister interessen når det bliver seriøst – det er det jeg stræber efter….men TinTin – du har ret…..der er langt imellem snapsende – og specielt vi lidt ældre der oplever (som kvinde) de mænd der er blevet skilt – jamen, så skal de da bare give den max gas – og har så mange krav, på trods af at de selv er halv skallede med lille ølvom ha ha ….Sjovt nok oplever jeg de lidt yngre mænd være meget mere seriøse – men det er måske bare tilfældigheder:) ?

  #22479
  Tintin
  Deltager

  😀

  #22859
  Maria Aarhus
  Deltager

  @Tintin, jeg synes simpelthen det er saa interesant at laese dine indlaeg. Jeg synes du virker som en fantastisk dejlig mand, – det taenker jeg hver gang jeg stoeder paa dig herinde. Jeg kan virkelig relatere til dig… Nu lyder det helt som om jeg preover at score dig… det goer jeg ikke, men har bare lyst til at komplimentere og anerkende dit skriv og dine tanker:)

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.