I tvivl om vores kærlighed

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7835
  Ronja
  Deltager

  Hejsa
  Jeg er ny her og har brug for at dele mine tanker.

  Jeg har mødt en mand for 7 måneder siden. Jeg er 40 år gammel. Jeg er skilt og har været det i 3 år.
  Han bor langt fra mig, så vi ses ikke så ofte. Jeg er på ingen måde til langdistanceforhold. Min kærlighed næres af omsorg, nærvær, fysisk kontakt og kontinuitet i samværet.
  Jeg er meget glad for denne mand. Jeg elsker ham og han siger at han elsker mig. Han har sagt at han vil flytte tættere på mig efter sommerferien.
  Han er ofte træt når vi endelig ses og har næsten ikke lyst til sex. Han oplyser at dette intet har med mig at gøre men er på grund af hans arbejde som dræner ham for energi. Dette har stået på de sidste 5 måneder.

  Jeg har fortalt ham at jeg har brug for at blive bekræftet via SMS eller telefon når nu vi ikke ses ret meget. Han ringer næsten hver dag og fortælle mig om sin dag og spørg til min, men fortæller ikke at han savner mig eller andet bekræftende. Han siger, at det bliver for trivielt altid at sige de samme kærlige ord. Han siger, at han slår fra når vi ikke er sammen, fordi han ikke har lyst til at savne, men ønsker at være tilstede i det han laver – sit arbejde, sin hverdag.
  Han ved jeg næres af nærvær og søde ord. Han siger han ikke er god til at skrive SMS’er. Han svare derfor ikke altid på mine SMS’er og han skriver næsten ingen selv. Jeg bliver ked af det og føler mig trist over at han ikke ønsker, at gøre den smule jeg beder om – at bekræfte mig via ord når vi nu ikke ses.
  Jeg ved ikke om jeg skal lade være med at skrive søde ting til ham? Jeg får dem jo ikke retur…
  Jeg ved ikke hvad jeg efterhånden kan tillade mig at bede om, da jeg kender hans holdning til at bede om noget – han går i bakgear.

  Seksuelt er det også lidt svært. Jeg har forsøgt at lade ham mærke, det jeg gerne vil have mere af. Jeg har forsøgt at holde det på egen bane og fortælle hvad jeg elsker. Han opfanger det ikke og gør fortsat det han plejer. Jeg har nu forsøgt at sige det…. Det gik helt galt. Bakgearet. Følsomt emne. Han følte kun kritik og ikke at vi kunne hjælpes ad med at forbedre. Han mistede lysten til ret meget sex inden dette kom på tale.

  Jeg ved snart ikke hvad der er rigtigt og forkert og bliver mere og mere usikker på ham. Jeg begynder at tvivle på min kærlighed. Samtidig forsøger jeg at sige til mig selv at jeg skal fokusere på det positive vi har sammen.

  Hvad tænker du når du høre mit lille indlæg?

  #7841
  sissi
  Deltager

  Hej Ronja,

  Jeg ved ikke om du har læst i Martins artikel ” Tarvelige tricks “… der tror jeg du kan hente lidt inspiration.

  Den med det sexuelle…måske det kommer hvis du følger nogle af Martins tricks, og gør det ikke, tror jeg langsomt din kærlighed til ham ebber ud. Det er en væsentlig ting i et parforhold, der skal være optimal.

  Det ligger nok begravet i, at han føler sig utilstrækkelig i det daglige i sin omgang med dig, kritik af ham, han ser det ikke som du ber om det, men kritik og utilfredsstillende af hans person.

  #7843
  Lollipop
  Deltager

  Hej Ronja.

  Jeg kan nok desværre ikke hjælpe dig ret meget, for dit indlæg kunne være skrevet af mig, så jeg vil spændt følge din tråd.

  Kh

  #7844
  Kattemor
  Deltager

  Jeg ville da helt klart prøve at lade være at kontakte ham.

  Sæt en tidsgrænse – jeg har ikke kontakt i to dage – feks..

  Skriv ikke og tag ikke telefonen.. ring til ham efter to dage, lyd glad og fortæl at du har haft meget travlt.. hvis han ikke kommer mere op på dupperne efter dette, tror jeg desværre ikke at han er meget forelsket…

  #7846
  Ronja
  Deltager

  Mange tak for jeres svar :-).

  Jeg har læst Martins artikel og vil prøve hans tricks af, selvom jeg kan mærke at det bliver svært bare at leve mit eget liv og holde mig varm.
  Vi bor jo ikke sammen, så jeg synes i den grad, at jeg lever mit eget liv med mine børn og venner.

  Jeg synes jeg beder om meget lidt og hvis der ikke skal mere til at han trækker sig, så kan jeg da blive bekymret for fremtiden med ham.

  #7861
  Zoe2
  Deltager

  Men hvad vil du stille op med jeres dårlige sex? Nogle mand (og kvinder?) har kun en metode BUM. De kan ikke justere til deres partners behov. Der er nogen der taler om seksuel intelligens på linje med emotionel intelligens.

  Det er sikkert ikke første gang, at han bliver konfronteret med det. Men han evner eller magter formentligt ikke at ændre det og jeg gætter på, at det er derfor han trækker sig fra sex. Kan du leve med det?

  #7864
  Ronja
  Deltager

  Nej, det kan jeg ikke leve med. Jeg må se hvad der sker fremover. Jeg vil ikke nævne det igen – aldrig!
  Det er op til ham, at tage teten eller at tage emnet op igen.
  Måske har han fået det af vide før. Eller måske har han ikke haft problemer før. Måske har ingen fortalt det og det betyder, at han virkelig er blevet overrasket eller såret.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.