I kvinder der dyrker sex med andres mænd

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 179 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8515
  Malurt
  Deltager

  ….det kunne være spændende at få jer på banen.

  Jeg ved jo at mænd møder kvinder til sex på sexdating, victoriamilan og sikkert mange andre sider også.

  Hvor er den blevet af, den der med at vi kvinder tænker på hinanden???

  Jeg er overrasket over at der åbenbart sidder kvinder rundt i sofaerne og modtager eftermiddags besøg fra gifte mænd. Nogen af kvinderne er selv gifte mens andre er single. Det er mere udbredt, end jeg nogensinde havde drømt om. Jeg har jo kun hørt versionen gengivet med en mands syn på sagen. Kvinder der dyrker den form for kontakt, vil i bidrage???
  Ved i, at i er med til at underminere tilliden i andres forhold?? Gør det ingen forskel for jer, at jeres elskere har kone derhjemme? Hvorfor gå efter mænd i forhold??
  Madeleine Albright sagde engang: ” der er en helt speciel plads i Helvede til kvinder der ikke formår at støtte op om hinanden. ” Den plads må snart være overfyldt:(

  #8516
  Kattemor
  Deltager

  Øhhh og det er kun kvinderne der har skylden..?
  Manden er et helt uskyldigt ofre for en slem kvinde..??

  Man er da godt nok to om bedraget..!

  #8518
  Malurt
  Deltager

  Altså manden har ansvaret ift mig og derfor er han også ekspederet ud.

  Men det ville være rart at hære sagen fra kvindernes side.

  #8520
  Kattemor
  Deltager

  Okay… jeg troede du lagde alt skylden på kvinden, hvilket du ikke gør – læser jeg.

  Personligt har jeg engang for mange år siden været sammen med en gift mand nogle få gange.. dengang skænkede jeg aldrig hans kone en tanke.. jeg havde det bare sjovt så længe det varede..

  I dag er jeg 25 år ældre og gider ikke utro mænd… hverken dem som er mig utro eller som er andre utro…

  #8521
  Tintin
  Deltager

  Kom frisk piger …. til bøllebank 🙂

  #8522
  sascha
  Deltager

  Nu er jeg altså nødt til at give Aries ret i betragtninger om ejerskab – han er sgu da sin egen og ikke nogen kvindes ejerskab. Han må stå til ansvar for hende derhjemme. Det kan aldrig blive en anden kvindes problem. Jeg har også en gang haft en affære med en gift mand. Vi var head over Heels in love og han ville skilles og være sammen med mig. At det ikke gik sådan er en helt anden historie. Så pointen er bare, at der opstår en glød mellem to mennesker – hvis man forfølger den uden at gøre rent bord hjemme først, har man et problem hjemme. Men vi er alle individer med frihed til at tænke og gøre som vi lyster. Mon ikke bare den moderne kvinde type der nyder sex uden st ville mere end det, også har gjort sit indtog på dating scenen? Vi indtager jo alle andre af mandens domæner så hvorfor ikke også her? Der er da lige så mange gifte mænd der bliver nedgjort og til grin på den måde.

  #8523
  Eva Marie
  Deltager

  Mon ikke hun mener at hun gerne vil have at vide hvorfor der er nogle kvinder der gør det (lige som mænd også kan gøre det) ??

  Man er 2 til tango -men der må være en slags moral – eller er man bare drevet af sexlyst og begær uden at tænke over hvem og hvad man sårer??

  Man eje ikke hinanden – men er man gift, så har man selv indvilliget i fællesskabet – det forpligter – ellers må man blive skilt før man fører sine lyster ud i livet Ja – det er bare min mening.

  #8524
  Eva Marie
  Deltager

  Tilføjelse:)
  Kvinder der er sammen med gifte mænd må da vide hvad de har gang i – Er det alene mandens skyld? Er det kun ham der begærer? Nej det er også kvinden – og hun må da have en eller anden form for empati…eller….?

  Har også en veninde der har været sammen med en mand som først senere fortalte at han var gift men ville skilles – Manden er ikke skilt endnu, flere år efter – men min veninde valgte straks at komme ud af det – så der er også nogle mænd der lyver om deres status:) ( sagt til forsvar for “nogle” elskerinder)

  #8525
  Anders
  Deltager

  Det er vel kamp om de få gode mænd og i den kamp om kærlighed og det gode liv tages der sikkert ikke mange hensyn.
  PS. Jeg er ikke en god mand, men jeg er heller ikke slem – bare magelig.

  #8526
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg har oplevet, at møde en mand, der var i forhold ……. og gav udtryk for den tiltrækning jeg følte og gjorde samtidig klart, at han var nødt til at gå hjem og finde ud af sit liv …….. jeg har ikke lyst til at være nogens løsning på problemer de har med en hel 3. part ……… det var udelukkende en beslutning der havde grund i viljen til at passe på mig selv ……… derudover vil jeg ikke kunne respektere et menneske der ikke er tro imod de valg og forpligtelser vedkommende har påtaget sig.

  Usle folk smitter 😉

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 179 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.