Hvornår er man kærester ? Og hvorfor vil han ikke være det?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13994
  TinaE
  Deltager

  Jeg har set denne mand nu i halvandet år. 1 gang om ugen bortset fra de sidste par mdr hvor vi har set hinanden 2 gange i gennemsnit pr uge, mest på mit initiativ. Han har tidligt i forholdet, når jeg har spurgt, sagt, at han ikke vil have en kæreste! Vi har dog lige fra start lavet kærestelignende ting sammen og seksuelt var han lang tid om at komme på banen. Efter 3/4 år krævede jeg at han mødte mine teenagebørn, hvilket han i lang tid havde modvilje over for, og han ser dem nu lejlighedsvist, hvilket han ikke har noget imod. Er endda også villig til at tage på weekend ophold med os snart.
  Han gentar stadig vi ikke er kærester hvis jeg en sjælden gang spørger, for det er ikke et emne han har lyst til at tale om, og han har ikke fortalt venner og familie om mig.
  Men hvornår er man kærester?
  Og hvorfor går han ikke det sidste skridt, hvor han også vil kalde os kærester ?

  #13995
  Zoe2
  Deltager

  Fordi han ikke elsker dig.

  #13996
  Go Happy
  Deltager

  Enig med Zoe2 – Han er sammen med dig, indtil han en dag møder en kvinde, han forelsker sig i.

  Og det er også derfor han ikke tager det sidste skridt med dig, og er svaret på, hvorfor I ikke er kærester.

  Skynd dig videre 😉 Det er ikke vigtigt, hvorfor han ikke han vil. Det er mere vigtigt, at du finder ud af, hvorfor du vil bruge tid på en mand, der ikke vil være din kæreste 🙂

  Og skulle vi mod forventning tage fejl, så kan du være sikker på, at han nok skal kæmpe for dig…

  #13997
  TinaE
  Deltager

  Tak. Hvordan vil I foreslå jeg afslutter det i så fald?

  #13998
  TinaE
  Deltager

  Ser I anderledes på det hvis jeg fortæller at han ikke har haft en kæreste i 25 år , men kun har dated i højst 2-3 mdr ad gangen og sandsynligvis flest gange meget mindre, og sidste gang han datede én inden han mødte mig,var 2-4 år før mig. (Jeg har spurgt ham 2 gange med måske 1/2 års interval og han har givet 2 forskellige svar)

  #13999
  TinaE
  Deltager

  Han har haft én kæreste da han var helt ung i 2-3 år. Jeg er ikke helt sikker på længden af forholdet. Fra slut gymnasie og nogle år frem. Han har ikke været kærester eller gift med nogen siden og har ikke børn.

  #14000
  Lulu
  Deltager

  Hej Tina

  Jeg tænker, at det vel i bund og grund ikke er så interessant for dig og din situation, hvorfor han gør, som han gør. Slutresultatet vil jo stadig være det samme. Faktum er, at han ikke vil være kæreste med dig, og du er tydeligvis ikke tilfreds, som tingene står nu.

  Som en anden nævnte, er det da meget mere relevant for dig at se på, hvorfor du lader dig nøjes…

  #14004
  Go Happy
  Deltager

  Lulu siger det så fint 🙂 Uanset om han har nogle gevaldige issues med sig i bagagen, måske ikke evner nærhed eller blot ønsker sin frihed, så kan du kun forholde dig til fakta – som er at han

  – ikke vil være din kæreste
  – ikke vil fortælle nogen om dig
  – Ikke altid svarer dig
  – Ikke har brug for kontakt med dig, udover at aftale, hvornår I skal dyrke sex
  – Ikke har lyst til at være en del af dit og dine børns liv
  – Ikke kan svare dig på, hvorfor han er som han er

  Resten er gætterier og spinderier af historier og årsager 🙂

  Du spørger hvordan du afslutter det? Hvad med “Nu skal du høre her, det har været fint at vi har taget det stille og roligt mens vi lærer hinanden at kende. Men jeg har ikke lyst til at være i et forhold med en, der ikke vil mig for alvor. Og når du ikke vil (ovenstående) så kan jeg bare mærke, at vi vil to forskellige ting. Jeg er ikke lykkelig, jeg trives ikke med det, og derfor stopper det”…

  Mit gæt er, at han enten vil sige “du har nok ret”… Måske reagerer han, og siger at han vil ændre lidt på det hele. Hvis du har lyst, så se om han følger det op, og hvis ikke – så skal du videre i livet med en ny mand – der vil dig for alvor 😉

  #14007
  TinaE
  Deltager

  Tak for jeres kvalificerede svar. De er taget til efterretning.
  Jeg vil starte med at påpege at jeg har behov for mere SMS kontakt når vi ikke ses, fordi det pt er det der generer mig mest. Hvis dette ikke sker vil jeg gå til next step som er at afbryde forholdet.

  #14009
  Tintin
  Deltager

  Du skal kun afslutte det, hvis du vil i livet eller ønsker at være kærester.

  Du spørger hvornår man er kærester. Når jeg ser en pige 2. gang, så opfatter jeg os som værende kærester. Det er man selvfølgelig ikke, men jeg er 100 forpligtet/investeret i forholdet. Om man vil kalde sig for kæreste er en akademisk diskussion IMO. Det hander alene om man vil hinanden 100 pct. eller ej. Vil man hinanden 100 pct. så er man også kærester efter 14 dage IMO.

  Når han ikke ønsker at være din kæreste, så vil han dig ikke 100%.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.