Hvornår er "glemt" lig med "droppet"

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18486
  Gniske
  Deltager

  Så har jeg brug for Jeres hjælp igen – jeg kan ikke tænke klart og 1000 dæmoner slås inde i mit hoved. Det drejer sig stadig om netdating, og nu efter to rigtige dates med den samme mand, hvor den sidste førte til sex (ja, det skete imod alle kloge menneskers gode råd og min egen forhåndsintention). Nu: tavshed fra hans side, og jeg har tænkt mig at følge Martins råd om ikke at tage kontakt selv. Martin skriver et sted, at tavshed fra manden ikke nødvendigvis betyder manglende interesse, og at han vender tilbage, når/hvis han ønsker mere fra kvinden. Men hvor længe skal man give det, før man må konstatere, man er droppet? 1 uge, 2 uger eller længere? Er der en måde, man selv kan henvende sig (efter en rum tid) for at afklare det, uden at presse på eller tage initiativet fra ham? Øv, jeg synes, det er vanskeligt.

  #18487
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tror ikke at man kan sætte antal dage på 🙂 Men vend den om, og tænk hvor længe tør han at lade være med at kontakte mig, før JEG dropper ham 🙂

  Mænd er forskellige, men fælles for “alle” dem jeg har kendt er, at hvis de er interesseret i en, så sidder du ikke og venter på en besked – slet ikke i starten af en relation.

  Hvorfor skulle en mand gøre sig usynlig, hvis kvinden er dejlig og det var god sex? Jeg tror ikke at voksne mænd spiller spil – du hører fra ham, hvis og når han har lyst til kontakt igen. Du kan undgå at føle dig droppet, ved ikke at gå i seng med ham, uden at han investerer lidt mere tid og interesse. Men mød ham da stadig med et smil og interesse 🙂

  Hvis du skriver til ham, så undlad at spørge hvad han vil. Send i stedet en besked, der ikke er et spørgsmål, men bare en hilsen “Jeg er til koncert med xxx, du skulle være her ;-)” eller “Ha’ en dejlig weekend :-D”. Hvis han er lidt usikker, så vil han gribe den – og hvis han ikke svarer, eller følger den op – Så er du droppet eller placeret i kategorien ikke-kæreste materiale…

  #18488
  Laerke
  Deltager

  Jeg ville vente m at tage kontakt. Hvem lagde op til sex, hvem arrangerede de to dates i har været på ? Ved du selv hvad der gjorde, at du havde sex med ham mod bedrevidende ? Vil du være den maskuline forfølger eller den feminine og modtagende ? Når han kontakter dig, kan du altid sige tak for sidst mv. Jeg ville fortsætte med at date andre/flere i mellemtiden!

  #18490
  Gniske
  Deltager

  Tusind tak for Jeres råd – jeg vil bruge dem. De to dates var på hans initiativ, han var meget “på”, og der var en stærk seksuel energi imellem os fra start. At det også førte til sex skyldes min menneskelige svaghed. Måske var det så kun det, han var ude efter, men vi får se. Jeg må gøre mig stærk.

  #18491
  Aries
  Deltager

  Hvorfor skal du gøre dig stærk? Hvad er der, er at være stærk for? Han er en date du har set to gange og knaldet en gang. Så jeg er lidt nysgerrig.

  En eller faktisk to af mine meget gode venner, som begge er single, midt 40érne. Velluddanede flotte mænd – jeg kan bare fortælle dig/ jer – at de møder mange kvinder, som i rigtigt mange. De har hurtigt sex med deres dates, for det skal fungere for dem. Jeg tror vi må kigge lidt dybere i ønskebrønden og indse, at tiderne har forandret sig voldsomt. Vi mødes på nye vilkår idag. processerne omkring magesøgning er speedet up – det må vi erkende og acceptere. Vi må bolle hinanden af, ligesåvel som vi må prøve hinanden af, simpelthen for at se om der er et match. Mit svar til dig er. Går der mere end 14 dage før du hører fra ham, så er du nok bare lidt varme på hans pind, mens hans søger prinsessen.

  Aries

  #18492
  Laerke
  Deltager

  Aries: Bolle hinanden af!!!? Hvor mange “bolledates” skal der til før end man har bollet nok og bliver eller hopper videre til den næste “bolledate” ? Er der overhovedet en chance for lære hinanden at kende inden man hopper videre til den næste person.

  #18495
  Gniske
  Deltager

  Aries: Jeg skal gøre mig stærk for overhovedet at kunne være en del af dating gamet og kunne spille spillet. Jeg skal gøre mig stærk for at kunne have is i maven og ikke overfalde mændene med min egen usikkerhed og egne dæmoner. Jeg er af natur en sensitiv person – ikke “robust”, som ellers er tidens buzzword. Jeg knytter mig til mændene. Alene skrivedelen i netdating stresser mig meget. Jeg har faktisk hørt fra ham nu (hans initiativ)- med en lidt forsigtig “føler”, vil jeg kalde det. Det tog lidt tid. Nu må vi se, hvor det fører hen.

  #18496
  Tulippa_1970
  Deltager

  Gniske, jeg har det ligesom dig – jeg knytter mig også til mænd, som jeg har sex med, derfor skal jeg nok heller ikke “bolle nogen af”, som det så poetisk bliver nævnt længere oppe 🙂 🙂

  Det betyder også, at jeg ved, at jeg skal lede efter en kæreste langt væk fra Tinder, Dating.dk og lignende steder, fordi det her vrimler med folk på jagt efter the quick fix. Og folk der slet, slet ikke er klar til en ny kærlighed, fordi de hænger fast i den gamle.

  Så jeg tror på, at jeg skal leve mit liv og gøre de ting, der gør mig glad og så pludselig krydser jeg spor med HAM. Det tager muligvis længere tid, men jeg tror simpelthen på, at det er mere sundt. Der er alt, alt for langt imellem succeshistorierne fra online-dating land, i min omgangskreds i hvert fald.

  Og så er de mænd, der på overfladen er et godt catch måske i virkeligheden “tomme kalorier” – måske er det ham, der på overfladen ikke lige ligner Mr. Perfect og har den rigtige uddannelse, der i virkeligheden er i stand til at elske dybt, loyalt og ægte.

  Jeg ved det ikke – jeg tror bare ikke, at det er online, at man finder kærligheden – jeg tror faktisk ikke, at man finder kærligheden, hvis man leder efter den 🙂

  #18497
  Soulicious
  Deltager

  Jeg tænker at du skal kontakte ham hvis du brænder for en udmelding.

  Er det ikke bedre at få afklaret om i skal bruge mere tid sammen eller det var nok med den ene gang ? så ved du præcis hvor du står og du undgår at spilde din tid og god energi på noget som ikke skal være mere… – det kan jo også være at han venter på at høre fra dig

  Det er sgu kun rimeligt at manden lige melder til eller fra, at ignorere dig er da mangel på respekt.

  Selvfølgelig skal han ikke bombarderes med beskeder om skal vi ses og hvornår osv. Men hvis han op til jeres sex date sagtens kunne kontakte dig jævnligt er det da tankevækkende hvis kontakten efterfølgende er ændret mærkbart…. – tavshed er jo også en slags svar :/

  Men Frem for at tænke på hvor længe du skal vente… – er det da værd at du mærker efter om du gider vente – hvis du allerede på nuværende tidspunkt føler dig skuffet etc over manglende kontakt – er han så en mand du gider bruge tid på ?

  Du er da meget mere værd end at vente på en mand som ikke melder ud <3

  #18498
  Laerke
  Deltager

  Hun skriver, at hun har hørt fra ham! Tulippa – måske et sæson abbonement til superligakampene er en bedre investering end et dating abbonement eller en tur på en af de mange festivaller til sommer, hvis man er til den slags😉

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.