Hvorfor

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7013
  Nisse pige
  Deltager

  Jeg gad godt vide hvorfor min kæreste igennem 11 år stadigvæk vælger at blive selvom han godt kan mærke at jeg ikke længer elsker ham som før vi fik børn sammen.
  Vores to børn har sær behov for støtte, og det mener han ikke jeg kan klare alene hvis han flytter.
  Vores gnist er forsvundet i en rus af børnenes sær behov og kamp for at opnå støtte til dem.
  Jeg ville ønske han gav mig nærvær, forkæles, blomster og søde ord. Men det gør han ikke mere, nej han gemmer sig bag sin pc de aftener han ikke er på aften vagt. For 1½år siden tilstod han at have mødt en der kyssede ham på vejen hjem fra aften vagt, siden dengang har vores forhold ikke været godt. Vi har prøvet par terapi men uden held.Han gå meget op i fejl og svagheder fremfor at elske så det kan mærkes. Nu skal det lig siges at jeg forkæler ham med at være” den søde kæreste der smør hans madpakke, altid er der for ham med god mad og det eneste han skal er bare at give mig nærvær og søde ord samt sjove oplevelser sammen. Men nej han virker ikke til at det gør ham glad, sur sur lille bi omkring, så selv vores drenge spørg hvorfor han ikke synes om min humor og smil.
  Når han så ikke er hjemme så slapper jeg meget mere af for så kan jeg bare være mig selv sammen med børnene, og det nyder de for så mærker de jo ikke far og mors uenigheder og manglende kærlighed til hinanden. Det er bare mig en gåde hvorfor han ikke bare flytter, og starter på en frisk uden mig og det stress det har givet ham. Jeg har ofte sagt til ham at forholdet var slut, men ak det trænger ikke ind. Hvorfor mon? savner svar, måske nogen af jer kan svare. November hilsen Nisse pigen (e)

  #7016
  Aries
  Deltager

  Hvorfor lader du valget være op til ham? Hvorfor gør du ikke noget selv og flytter?

  Aries

  #7017
  lillehjerte
  Deltager

  Ja også min tanke. Ham er der da ikke meget ved. Han trækker din energi ud og værdsætter ikke alt det du gør. Du skal da flytte og give dig selv chancen for at finde en anden.

  #7018
  sissi
  Deltager

  Jeg tror han giver dig mere end du mærker, i form af han bliver hos jer alle 3.

  Du skriver I har to børn med særbehov. Nu ved jeg ikke hvilke behov børnene har, og hvilken alder de har? men det er almen kendt, at forældre til børn med handicap fysisk/psykisk, har en større skilsmisseprocent, fordi en af parterne går.

  Jeg tror det kræver mere af ham at blive, end at gå – at gå ville være det nemmeste, men ville du og omverdenen så ikke se på det, som han svigter?

  #7019
  Nisse pige
  Deltager

  Ja i har da ret jeg har bare ikke lige penge til at flytte, desuden er det min lejlighed,mine er 7 og 11 år og så har jeg et barn fra tidligere ægteskab som ikke bor hjemme mere. Fælles for to af børne er at de er autister. Jeg selv er uden fleksjob øv og pokkers jeg gør ellers alt for at få et pædagog job med det 12 tal jeg render rundt med. Men sig mig lige engang skal jeg virkelig tale med store ord til ham og bede om nøglerne? det var nu lettest hvis han kom tilbage til den glade person han engang var…….eller lod sig skrive op til en lejlighed.
  Nej jeg ville ikke synes at han svigter ved at gå, for hans tristhed dræner mere end den gavner,for mig har han allederede svigtede ved sit manglende nærvær overfor mig. Hansvigter ved ikke at smile, leve sig ind i hvem jeg er den dag i dag, og se mig som kvinde der har overvundet både blindhed og scoret en kanon flot pædagog eksamen, samt det med børnene som er lidt af en prøvelse m.m.

  #7020
  Nisse pige
  Deltager

  og ja der er masser af par der går fra hinanden på grund ag handicappede børn, og det minus på kæreste og nærvær s kontoen det giver.Alt var meget letter hvis vi delte samme interesse og havde det at snakke om, men nej.
  Jeg er ikke bange for at blive alene med børne for det har jeg prøvet da den ældste var lille.
  :-S

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.