Hvorfor vente?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2113
  Bokeh
  Deltager

  Det er nu en uge side, at min kæreste og jeg gjorde det endegyldigt forbi, efter tre måneder med kamp og krise. Det har været hårdere end jeg havde regnet med, men jeg er sikker på, at det er den rigtige beslutning, for os begge. Så mange ting taler imod, at det skulle lykkes for os på lang sigt. Jeg er endnu ikke klar til at skulle være venner med ham (selvom han gerne vil), så jeg har foreløbig afbrudt al kontakt.

  Flere i min omgangskreds siger, at nu skal jeg bare have noget ro på. Finde mig selv, og bygge mig selv op indefra. Fokusere på nogle andre ting end lige mænd, dating og det at finde en kæreste.

  Men jeg har det her billede inde i hovedet, af det parforhold, som jeg på trods af 11 års samliv med min ex-mand aldrig har haft. Og jeg er utålmodig. Jeg har nu brugt 2 år efter min skilsmisse på at ‘rode rundt’. Men det er jo ikke det jeg vil. Jeg ved godt, hvad jeg vil.

  Jeg føler ikke, at jeg mangler at ‘finde mig selv’. Jeg kan godt klare mig selv og finde ud af at være alene, men jeg har ikke lyst til det.

  Nej, selvfølgelig har jeg ikke allerede glemt min nu ex-kæreste. Ja, jeg har da stadig alle mulige positive og negative følelser der ligger og rumler. Men jeg ved også, at det er slut. Det kommer ikke til at blive os igen. Og de sidste tre måneders krise har allerede gjort meget mht. behandlingen af disse følelser. Så jeg føler ikke, at de følelser ligger i vejen for noget andet. De finder jo deres hylde med tiden under alle omstændigheder.

  Jeg er en person, der ‘gør noget’. Jeg plejer ikke at sætte mig ned og vente på, at tingene kommer til mig. Det gør de ikke i mit liv, der hvor jeg bor og arbejder. Det skal opsøges. Og lige nu må jeg sidde på mine hænder, for ikke at kaste mig hovedkuls ud i dating igen. Jeg har lovet mig selv, at jeg venter til efter nytår med at ‘gøre noget’, men jeg er nok ikke helt klar over hvorfor?!

  #2114

  Hej

  Men det lyder umiddelbart også, som om du venter, fordi det siger “flere i din omgangskreds”.

  Men de taler nok mere om, hvordan de selv ville have det i situationen, og glemmer at lytte på, hvordan du siger, at du har det. Og måske glemmer du også selv at gøre dem opmærksom på, at du sådan set har taget det roligt for længe og er vældig parat til hvadsomhelst.

  Så, hovedkulds lyder fint for mig. Kom bare i gang 🙂

  / Martin Østergaard

  #2118
  Sanne2
  Deltager

  Jeg har også bare kastet mig ud i dating livet hurtigt efter mine brudte forhold og har ikke givet mig selv karæns tid. Der har lige som du beskriver været følelser der skulle bearbejdes og savn mm, men ligesom du beskriver, så falder tingene på plads og ofte hurigere sammen med en ny kæreste.
  Tror også mere det er omgangs kredsens behov at man skal tage det med ro end ens eget, mærk efter selv på hvad du føler du har brug for – du ved hvad du vil og det går du efter….
  Den rette / kærligheden kan du møde når som helst , også når du lige er blevet single – tror nogle gange man er meget mere åben, når man kommer direkte fra et andet forhold, man er i træning med at være et par og med at være sammen med en anden – efter en single periode kan det også være en udfordring igen at skulle være tæt på et andet menneske,så der er bestemt plusser ved at gå videre hurtigt, hvis man føler for det.

  #2171
  Bokeh
  Deltager

  @Martin – det pudsige er, at siden jeg læste dit svar, har trangen slet ikke været så stor. Måske havde jeg i virkeligheden bare brug for at høre, at det er okay at have det sådan. Få fjernet min dårlige samvittighed.

  Jeg bruger i stedet meget tid og mange kræfter på at tænker over det nu afsluttede forhold og processen mod afslutningen. Læser den ene bog efter den anden. Jeg har brug for at afdække mine egne mønstre i den forbindelse, selvfølgelig for ikke at gentage det. Jeg vender nogle gange tilbage til, OM vi nu alligevel kunne få det til at fungere, men jeg tror, at jeg er kommet frem til, at vi har meget forskellige værdier og derfor er det ikke muligt eller ønskværdigt.

  Så altså, jeg ER nok ‘klar’ til at kaste mig ud i det, men det er nu også meget rart at have ro i livet lidt 😉

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.