Hvorfor tør jeg ikke !!!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1196
  kolibri
  Deltager

  Jeg strander gentagne gange i problematikken omkring at turde ” gi mig til kende” og lege med i flirten og kærlighedslegen
  Når jeg møder et menneske som “rør” mit hjerte – er det som om det hele stopper indeni mig. Jeg bliver aldeles handlingslammet og i stedet for, at turde møde vedkommende med smil og øjenkontakt – bliver jeg stille, genert og smilet stivner.
  Jeg er normalt en udadvendt, glad og åben kvinde, men når nogen rammer mit hjerte – lukker jeg ned og bliver anspændt og unaturlig.
  Hvad gør jeg ? Kan det mon læres?
  Lige nu sidder jeg med oplevelsen af at ” gå glip af det helt store” – fordi det er sket igen… ,!!! Jeg har været omkring en skøn mand i hele sidste uge, og fornemmende faktisk gensidig tiltrækningen og kemi – det blev til øjenkontakt flere gange – men kun på afstand- og fordi jeg føler mig så kejtet- tror jeg nærmest jeg kommer til at virke afvisende i mit kropssprog og tør ikke ” lege med” – . HJÆLP…. Hvordan bryder jeg den mur ned? – jeg vil så gerne lære det 😉
  ;O ;O

  #1197
  sissi
  Deltager

  Jeg tænker lidt, om du ved hvilke tegn du kan sende, af flirtende karakter… eller om du egentlig er i tvivl om, der nu er noget i det manden udsender – udover venlighed?

  Det er en jungle med signaler – og at tolke dem rigtigt:)
  Er du lidt usikker på dig selv – eller tænker du inderst inde ” Hvorfor skulle han lige falde for mig “.

  #1200
  kolibri
  Deltager

  Ja. Måske ved jeg egentlig slet ikke hvordan man gør. Jeg er nok heller ikke sikker på hvordan jeg aflæser andres interesse! – inderst inde tror jeg mere at folk nok bare er venlige- kan ikke skelne og “fanger” den ikke hvis andre skulle vise interesse- jeg kan bare selv tydeligt mærke forskel når jeg føler særlig tiltrækning- det er lige her filmen knækker for mig !!! Mit hjerte går amok- og jeg “løber min vej”,,,!!!;-(((

  #1201
  sissi
  Deltager

  Har du læst om hvordan man flirter… jeg kunne godt komme med opremsninger – men hvis du googler, Flirt… kommer der en del emner om både han og hun:)

  Det er værd at satse lidt mere på at kunne flirte, så tror jeg din krop følger efter, og bliver mere modtagelig:) det vil selvfølgelig være lidt akavet i starten, men øv dig.
  Nogle kan det helt naturligt – andre skal øve sig lidt mere, og så bliver det naturligt.

  #1211
  Thelma
  Deltager

  Hej Kolibri

  Måske du kan have socialangst?

  Det er ikke en personlighedsforstyrrelse, men en medført generthed, som betyder at i nogle situationer kan man blive overvældende angst for andres negative bedømmelse. Nogle gange kan det opstå kun, når man er sammen med et menneske, man er seksuelt tiltrukket af. Andre oplever det, når de skal tale i større forsamlinger. Altså det kan være i specifikke situationer.

  Det er meget udbredt. Og der findes terapeuter, der er specielt uddannet til at hjælpe, og som gør det med succes på kort tid. Det er kun symptombehandling og ikke nødvendigt at samtale om andre personlige temaer. Alligevel vælger mange fra at gå i behandling, fordi de er angste også for mødet med terapeuten.

  Der findes også en selvhjælpsguide, du evt. kan låne på biblioteket. Guillian Butler: “At overvinde socialangst og generthed”.

  Kan du have arvet socialangst fra en af dine forældre? Så er det også en mulighed at tale om det i familien. Flere kan være ramt.

  Måske du bare er lidt almindeligt genert. Uanset om det er det ene eller anden, så håber jeg du kommer over det og tør lidt mere 🙂

  #1212
  kolibri
  Deltager

  Tak for respons. Jeg er gået igang med at læse om kunsten at flirte og turde blive i følelsen når det hele bliver “for spændende” – jeg håber at min bevidsthed om at noget skal ændres vil hjælpe mig på vej. Tak for råd – jeg må kaste mig ud i hverdagsflirten og øve mig en masse 🙂 kan jo læse mig til , at det ikke er farligt og helt okay at spille spillet 😉 – det tog mig så lige 44 år at anerkende den

  #1214
  sissi
  Deltager

  Der er krummer i dig:)

  Du skal nok blive god til at flirte – og læse andre.

  Det er netop om, at turde gøre det. Fordelen ved de 44 år, er at du er moden til, tror jeg at satse:)

  #1216
  kolibri
  Deltager

  :8) 😀 (l) det er aldrig for sent at ændre kurs…tænk at jeg fik en aha oplevelse her – man må godt! Det er ikke beskidt eller farligt… Bliver helt glad i låget over tanken :aw:

  #1220
  sissi
  Deltager

  Det er en gave at give og modtage flirt, selvom det blot er i nuet:)
  Og ikke nødvendigvis bringer mere med sig, men i nuet er man glad eller giver glæde:)

  #1221
  kolibri
  Deltager

  Nemlig… Nu må jeg ud og mærke suset i stedet for at gemme mig og blive bange- håber jeg kan lære det! 😉

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.