Hvorfor skriver han ikke?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4014
  lizkhael
  Deltager

  Klassisk kvindeproblem.

  Jeg havde skrevet ganske kort med en fyr på dating-app’en Tinder. Jeg svarede ham enormt langsomt (flere dages mellemrum) fordi jeg ganske simpelt ikke kan have en interesse for en fyr, jeg ikke har mødt.

  Men vi aftalte så at mødes. Vi mødtes en fredag i byen. Han var til noget fødselsdag og det var mest ham der tog initiativet til at mødes. Vi kyssede lidt og han foreslog så at vi tog hjem til ham. Jeg havde menstruation, så vi havde ikke sex, men lidt oralt blev det til.

  Han virkede generelt ret interesseret. Næste morgen så vi et afsnit Breaking Bad og hyggesnakkede. (Normalt skynder jeg mig hjem eller også har de vildt travlt, så det var atypisk for mig at blive så længe).

  Søndag skrev jeg så til ham om han havde lyst til at ses igen. Han svarede ja, og foreslog samme aften eller tirsdag eftermiddag, hvortil jeg foreslog tirsdag aften.

  Så tirsdag aften besøgte jeg ham. Vi så film og lavede mad og det var virkelig hyggeligt. Han virkede generelt interesseret. Vi knaldede et par gange og jeg blev og sov.

  Han har ikke skrevet. Jeg har intet hørt fra ham siden onsdag hvortil jeg sov hos ham (i dag er lørdag).

  Jeg begynder at frygte, jeg har været for hurtig med at smide bukserne. Men i starten var det nok kun sex for mig. Men nu er jeg blevet interesseret, og det er virkelig irriterende…

  Hvad skal jeg gøre? Er det for desperat at være den der skriver først igen? Skal jeg vente på han skriver og glemme ham hvis han ikke gør?

  LOTO

  #4015
  Tena
  Deltager

  Hvis han ikke skriver tilbage, er han ikke top interesseret.
  Der er 90 % chance for, at du ikke får noget ud af at skrive til ham.
  Til gengæld er der meget større chance for, at du får noget ud af at vente på at han evt. vender tilbage.
  Hvorfor er du pludselig blevet mere interesseret efter sex? Det var du jo ikke før?

  #4016

  Hej lizkhael

  Jeg forstår ikke, at det er irriterende, at du er blevet interesseret, men hvis du synes, at du har mistet kontrollen, så kan du bevare den ved ikke at skrive. Men irritationen forsvinder ikke. Den handler jo om at du har hengivet dig.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.