Hvorfor så irrationel?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22523
  Tintin
  Deltager

  Fuck hvor kan følelserne være svære at forstå og styre.

  Jeg har droppe et pige for nogle uger siden.
  Hun var på ingen måde kærestepotentiale. ALT strittede i den forkerte retning (en forudsætning for min pointe).
  Men én ting var godt. Den forbindelse vi havde de 2 første dage i sengen. Vi brugte en weekend i sengen. Hun er gudesmuk og sex’en var helt i top.

  De efterfølgende dates har bekræftet ovenstående. Selv sex’en er efterfølgende dårlig, og må forventes at være det fremadrettet, med få stjerneøjeblikke.

  Så kender I det, at selvom alt er uholdbart, og jeg mener ALT og UHOLDBART, så kan jeg ikke få pigen ud af mit hoved, hjerte og mave!!!!!

  Jeg kan ikke glemme fantastiske 48h. Alt det andet, som skriger til himlen, synes ikke reelt at manifestere sig i min bevidsthed. Jeg bliver ved med at vende tilbage til de 48h og den pige som jeg mødte der, om intet har med virkelighed at gøre.

  Hvor utrolig underligt, at man kan være så aldeles irrationel.

  • Dette emne blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Tintin.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Tintin.
  #22526
  lillehjerte
  Deltager

  Hvad var det der strittede i dig? (bortset fra den der 🤭 sorry den måtte lige komme host host)

  Mon hun indeholder noget du i virkeligheden forelskede dig i? Hvad skete der siden sexen blev dårlig? Man kan måske ikke forvente det store rush i sexen hver gang selvom det inden da var rigtig lækkert. Men kan jo også være du var for meget i alle dine tanker og overbevisninger siden det sex blev dårligere herefter? Meget svært at gætte her. Men mit gæt er at hun har noget du måske længes efter. Måske ikke hos hende men bare generelt? Måske du skal møde hende for at blive afklaret med hvad det er?

  #22527
  sissi
  Deltager

  Hej Tin Tin.
  Kender du til ” skyggesider “?
  Måske er der noget af det i spil her.

  #22528
  Eva Marie
  Deltager

  Måske du er for ivrig med at sætte for mange parameter op omkring hvordan din drømmepige skal være?
  Hvad er det der får dig til at tro at ALT stritter i den forkerte retning med denne pige? Har hun måske vækket dit indre jeg – og rørt dig som du måske ikke er blevet rørt før? Et eller andet har hun gjort ved dig TinTin siden du ikke kan få hende ud af dit hoved ha ha 🙂

  #22529
  Tintin
  Deltager

  Nop det kender jeg ikke til 🙂 Fortæl gerne

  #22530
  Tintin
  Deltager

  Jeg ville helst ikke udlevere hende, elelr gå for meget i dybden. Derfor opgav jeg disse ting som “en forudsætning”.

  Ok. Well jeg mødte hende i byen på en cafe.. Vi tog hjem kl 02:00. Fulde. Hun var stjerne flot og sød. Intet der. Vi var sammen hele natten. Kl 16:00 gik jeg hjem. Kl 19:00 bad hun mig kommer tilbage og vi var sammen til næste dag kl. 17:00 (søndag). Jep jeg var solgt.

  På “date nr. 2” undskyldt hun, at hun havde sagt noget “underligt noget” på de første aften. Jeg sagde at der ikke var noget der. Men på date nr. 2 forklarede hun, at hun i mange år havde taget feststoffet og havde fået en psykose, hvor hun konstant hørte stemmen, følte at folk og ting (f.eks. tv’et) udspionerede hende. At hun isolerede sig. Alkohol og stoffer ville forværre psykosen alvorlig. Hun var clean i mange måneder. Den aften jeg mødte hende, havde hun en sjælden gang drukket, med nogle venner.
  Man kan ikke se det på hende, hvis man ikke vidste det.

  Hun kan ikke passe et arbejde. Hun interesser sig kun for musik, har kun folkeskolen, og ved sig stort set intet om noget som helts andet. Jeg har en lang uddannelse og interesser mig for alt muligt.

  Hun er i midten af 20’erne. Jeg er næsten 20 år ældre.

  Alle hendes venner er i fest/musik-miljøet.

  Vi har vidt forskellige mål i livet. Lige fra børn til at bo sammen.

  Hun mangler initiativ og intellektuel med/modspil – hvilket er meget vigtigt for mig.

  Jeg er meget udadvendt og elsker verden. Hun er ok udadvendt, men lukker sig selv inde pga. psykosen.

  Jeg er seriøs. Hun har måske 50 kvindelige venner på FB mod og 2000 mandlige venner. Alle de mandlige venner har kun 1 interesse i hende, og de skriver kontant til hende og flirter eller kommer med tilbud. Nogle gider hun ikke og andre flirter hun glad tilbage med på FB etc.

  Jeg tager hensyn til hende. Rummer hende. Hun kan knap nok rummer sig selv qva. sig psykose og måske peronlighed (hvad ved jeg reelt).

  Kort sagt. Vi passer slet ikke sammen. Vi havde 2 perfekte dates hvor vi smeltede sammen fysisk. Hun roste mig til skyerne for min indsats og var glad for mit udseende.

  Vi så hinanden de efterfølgende 3 lørdage/søndage (for lidt fra hinanden). Date nr. 3 havde hun det ikke så godt psykisk, så vi talte meget sammen, spiste noget god mad, hyggede (uden fysisk kontakt). Date nr. 4 og 5. havde vi hver gang kun sex 1 gang. Hun fortalte mig, at hun reelt ikke kunne lide sex. Jeg ved ikke om det skyldes overgreb i hende barndom, tvangstanker eller at hun fysisk ikke får noget ud af det (disse piger findes). På date nr. 5 afbrød jeg samlejet. Hun forsikrede mig om at hun gerne ville, men jeg følte bestemt ikke, at det var tilfældet. Herefter havde vi en snak om det seksuelle. Hun kan ikke lide sex eller kys fortalte hun. Jeg tror faktisk ikke, at hun kan lide fysisk nærhed! Holde om. Nusse etc. Hun fortalte, at hun var fuld de på de første 2 dates, så derfor var hun glad for sex og nærhed. Men eller er hun det ikke. Jeg EEEEEELSKER nærhed og nusse. Flirten og kurtisere. Ordene, blikkene, berøringerne etc.

  Jeg har spurgt meget ind på date 4-5, da date nr. 1 og 2 er som nat og dag sammenlignet med date 3-5.
  Hun kan ikke lide at tale om de ting, som skiller os eller hvad vi føler for hinanden. Så får jeg bare et ”det ved jeg ikke eller ”ja” (læs goder ikke tale om det). Hun kan hverken rumme emnet eller fastholde sin opmærksomhed tror jeg. Når jeg spørger ind til ting eller taler med hende, så rummer hun det ikke.

  Alle hende tidligere kærester har været fra nattemiljøet. Narkohandlere, diskoteksejer, dj, en læge, et par tabere mm. Mange af dem han slået hende, stjålet fra hende, de har alle altid givet hende feststoffer (når der skulle danses på natklubberne mm) eller blot domineret hende.
  Hun stoler ikke på mennesker, men mig har hun stolet 100 pct på fra første dag. Hun har været utrolig tillidsfuld når det gælder privat ting, om hende og hende barndom (som ikke har været nem).

  Med andre ord. En meget smuk ung pige, som man udefra ligner alle andre modesmarte piger. Stor interesse og viden for musik (langt større end mig). Laver sin egen traks mm. En helt igennem fantastisk fysisk og mentalt date nr. 1 og 2.
  Date 3-5 der næsten igen fysisk kontakt, meget svært at tale om andet end musik og film. Ønsker slet ikke at tale om hvad der er sket fra date nr. 2 til 3,4 og 5.

  Normalt ville jeg ikke gide at snakke om disse ting, men alene vurdere pigen på hendes handlinger, og derfor tolke det som manglende interesse. Derfor ville jeg ikke havde date nr. 4 og 5. Men fordi jeg vidste hun havde det psykisk dårlig på date nr. 3, og fordi jeg vidste, at hun havde en psykose (det var tydeligt), så ønskede jeg at tage hensyn og forstå.
  Men min spørgsmål og interesse kunne hun ikke rumme, og hun skubbe mig væk (hvis det var muligt, da hun jo netop var trukket ind i sin rustning). Hun kedne kun til endimensionelle mænd fra festmiljøet, med åbne skjorter, en drinks og en masse piller i kroppen. Hun kender ikke til at en person ønskede at være der for hende og rumme hende. Ønsker det bedste for hende. Det sagde hun til mig.

  Bundlinjen er den, at jeg absolut ikke passer med denne pige. Det er ikke hvad jeg søger, eller hvad som kan gøre mig glad. Så jeg stoppede det. Meeeeeeeen seksuelt og fysisk var det de første dage fantastiske (uden reelt udsigt til det igen). På en eller anden måde kan jeg ikke slippe hende mentalt og følelsesmæssigt.

  I weekenden var jeg til fest og talte med en skøn pige, men jeg tænkte alene på den anden pige, som givet vis samme aften var til fest i hende by, og ved at blive scoret af en anden mand. Fuck hvor patetisk, at man ikke kan give slip, når at stritter den forkerte vej.

  Derfor mit råb ud i nattten. Hvorfor er jeg så dum

  • Dette svar blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Tintin.
  #22533
  Tintin
  Deltager

  Tror mig, jeg har ikke opstillet særlig mange krav til denne pige 🙂 Hun opfylder gangske få krav. Så få, at hun vil hvad svært ved at klare sig med en normal mand. Et er at danske på et diskoteksgvld 3 dag om ugen, på stoffer og med en drikn i hånden. Noget andet er en normal hverdag.

  #22534
  Laerke
  Deltager

  Hvorfor kalder du kvinder for piger ?
  Er du mon en , der skal “redde” de stakkels ” piger” og hvis ja, hvorfor mon ?

  #22535
  Eva Marie
  Deltager

  Så giver det god mening TinTin – og synes også du måske er ved at involverer dig i for meget med hende her pigen:)
  Hun lyder som en for stor mundfuld med alle hendes problemer – så det bedste for dig ville jo nok være at glemme hende, selv om hun har bidt sig fast i maven….
  Måske mangler hun en “faderfigur” i hendes liv, for som du beskriver det, så er hun meget svigtet……..gad vide om det er et redningsgen i mænd nogle gange er i besiddelse af der lige er troppet op i dig mht. denne her pige?

  #22536
  Tintin
  Deltager

  Min kære moder på 70+ mødes altid med “pigerne”. Hun kunne ikke drømmer om at kande dem noget andet.

  Min jævnalderne søster skal altid møde møde veninderne eller pigerne. De har sågar en pigeaften.

  Alle de kærester jeg har haft (yngre eller ældre) har aldrig brudt sig om at blvie kald en kvinde eller en kone. Altid piger.

  På min arbejdsplads hvis jeg siger “kvidner” så er alle seriøse og det har næsten en kvindesagsvinkel. vHvis jeg siger piger, så er folk afslappede.

  Nin nærmeste kvinlige kollega er 10 ældre en jeg. Jeg kan love dig, at hun er en af pigerne.

  Personligt gider ejg ikke alt det kønspolitiske fis. Der er efterhånden 3-4 toneangivende feministiske retninger.

  Nej jeg kalder alle piger for piger for det er hvad ALLE de kvidner/piger jeg møde på min vej foretrækker og selv benytter.

  Vil ejg redde pigen? Nej, for så var jeg jo blevet hos hende. Jeg skred – og kun efter npogle få dates. Nej jeg se sku ikke nogen helt på det område. Jeg har en gang i mit liv datet en sindslidende over 6t måndere, og det vil jeg aldrig igen.
  Hvis der er noget, så er det en vis bekyrming eller indlevelser, men ikke mere end jeg gik min vej, fordi jeg ikke igen ville være fanget i et sådant forhold. Og nej min tanker gik ikke til mit første forhold, da jeg er 100 pct afklaret med det.

  Jeg tror, at det er en fysisk forbindelse, som overrider alt andet. Tilsat lidt følelsesmæssig involvering, som kolliderer med den måde hun lever sit liv på. Nej jeg er een gang tidligere brugt mit privatliv til at forsøgt at hjælpe en sådan pige. Det gør jeg aldrig igen. Og detr er ikke dårlig samvittighed.

  Jeg tror, at det primært er 2 geniale dage/nætter, som brændte sig ind i min hjerne, hjerte og mave, og som ikke vil slippe mig.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Tintin.
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.