Hvorfor mener han der stadig er den forskel på mænd og kvinder ?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1090
  akido
  Deltager

  Hej jeg har en skøn og dejlig mand som har alle sine færdigheder i orden hvad angår sex og tilfredstillelse .

  Vi har kendt hinanden fra vi var børn men senere i vores voksenliv skulle det så blive til et forhold som nu har varet næsten 4 år .

  Vi har normalt den dejligste sex sammen og han gør virkelig meget ud af at tilfredstille mig .

  Men der sker det for en lille måned siden at han trækker sig lidt , virker ikke rigtigt som om han har lysten til mig i øjeblikket , og nej er intet med at han ser en anden eller noget i den retning , det er ganske enkelt lysten der ikke er vildt stor i øjeblikket .

  Jeg er en af dem der elsker fantastisk sex med min kæreste ( vil lige sige vi har to dejlige drenge sammen på nu 8 måneder )
  Et problem jeg altid har undrer mig over er hvorfor har han ikke det samme behov for sex som jeg har , ikke at han ikke har lyst , det er bare ikke lige så ofte som jeg har , jeg mener , han er jo en mand ??

  Når tilbage til det der er mit virkelige store spørgsmål :
  Han er den der godt kan li ind i mellem at lige få et blow/ hand job ind i mellem hvor det kun er ham det handler om , hmm der er det ind i mellem jeg har tænkt inde i mig selv ” jamen hvorfor er det så lige det kun er ham der skal ha dækket sine behov ? Jeg har da os behov der skal dækkes ( som sagt er jeg meget glad for den tilfredstillelse han giver mig og har mere lysten til sex end han har) jeg tænder enormt meget på ham og de ting han gør ved mig , og ja mange tænker nok at det kun tager et par min at få ham til at komme og at det tager mig flere timer , men sådan er det nu ikke . Ja han kan komme på to min men jeg kan godt li at give ham nydelsen ved det, og bruger gerne en halv eller hel time på at tilfredstille ham , og han kan få mig til at få de vildeste orgasmer og enda alle de forskellige det er muligt for en kvinde at kunne få , han er enda ret hurtig til at fuldføre sit arbejde og han kan enda ved den hurtigste orgasme , give mig den på ca 30 sekunder , og så er det jeg så spørg mig selv ” hvorfor er det så lige han mener det kun er ham der ind i mellem kun ska have noget ud af det når alt han behøber er at ofre bare 30 sek eller er min ??

  nu står vi så her , og jeg har ikke haft sex i over en måned og han har afvist mig hver gang jeg har lagt op til det , skal så lige sige at han inde. For den måned har fået to blow/hand job og jeg intet har fået ud af det og han har ikke så meget som rørt mig en eneste gang i den måned .
  Så er det jeg reagere som nok de fleste kvinder vil gøre , jeg tænker , tænder han mon ikke på mig mere ? Er jeg blevet for tyk efter at ha ventet tvillinger ? Er der noget galt med mig ? Og så kommer fornuften og siger , nej intet har ændret sig , så hvad er det så ? Jeg er så igår ved at koge helt over da han igen spørg om jeg ikke vil tilfredsstille ham endnu engang , og så er det lige før jeg eksplodere i raseri , jeg tæller lige til ti og spørg ham hvorfor han mener han skal have den fornøjelse , når han ikke vil bruge tid på mig . Han svar til det er ” jamen jeg er jo en mand og har et behov for at få udløsning og orgasme” jeg spørg så om han ikke tror jeg har det og om han ikke tror jeg har lyst til sex, forkælelse , forførelse , lysten til at blive kærtegnet og mest af alt om han ikke tror jeg os har brug for at få orgasme , specielt når han kan få mig til at få det ti gange på fem min hvis han ville .
  Hans svar til det lyder ” jamen skat , en kvinde har ikke behov for at få orgasme hver gang , men det har mænd , og kvinder får lige så meget ud af det alligevel uden orgasme og skal kun ha det en gang om måneden” så går jeg helt i selvsving og bliver helt vildt sur og spørg ham om hvad faeen han mener der er af forskel på ham og mig siden han mener jeg har mindre ret til tilfredstillelse og nydelse end han har . Igen siger han jamen der er jo forskel på mænd og kvinder , og jeg siger ja det er der, men sq ikk hvad det angår og da slet ikke når det ikke engang kræver mere end fem min af dig at tilfredstille mig , men de fem min er åbenbart for meget at bede dig om at bruge på mig , så ordner jeg det fandme selv men så skal du bare lige vide den går begge veje indtil du har fundet ud af at lade vær at diskriminere og lave køns forskel på os to . Jeg gik jeg ind til mine drenge og sov og vi har ikke talt sammen endnu siden 🙁
  Vil lige sige han er overhovedet ikke den der normalt mener der er forskel på mænd og kvinder , har aldrig hørt det før , han er enda den der går ind for ligestilling Og tager del i halvdelen af arbejdet med hus og børn .

  Vil meget gerne høre jeres mening, er det mig der er helt væk her ? Er der virkelig den forskel på mænd og kvinder og hvorfor skal vi acceptere det ??

  Håber at høre din mening VH akido

  #1092
  Sidsel
  Deltager

  @ Akido

  Først svar på dine spørgsmål:

  Nej, det er ikke dig, der er helt væk her.
  Nej, der er ikke den forskel på mænd og kvinder.
  Nej, vi kan i sagens natur ikke acceptere en forskel, der ikke findes.

  Det er noget vrøvl, din mand forsøger at bilde dig ind! Det ved han godt, men går den, så går den…
  Skulle det lykkes ham at få dig overbevist om han vrøvleudsagn,er gevinsten at slippe af sted med et månedligt eller endnu sjældnere samleje med dig.

  Jeg har tænkt meget over mine ord til dig, fordi det ikke er min hensigt at gøre dig ked af det, men jeg kan desværre kun tolke hans vås på den måde.

  Det gør mig i søstersolidaritet vred, at hans manipulation efter min overbevisning er helt bevidst.
  Mens han også helt tydeligt kræver tilfredsstillelse og udløsning via din hjælp. “Bruger” din mund/hånd til eget egoistiske formål samtidig med, at han afviser dit helt naturlige ønske om sex og orgasme.
  Der er noget helt galt her!

  Det er nærliggende, at fødslen af hele to børn på en gang kan være årsagen. Man ved, at det at blive forældre for første gang er parforholdets største udfordring. Og så tvillinger!! Den barske hverdag – i døgndrift – har meget lidt at gøre med forventningens glæde og rosenrøde drømme om nuttede spædbørn.
  Hyl, skrig, skrål, lortebleer og malkekofunktionen i kombination med træthed og nødvendig intens opmærksomhed vendt mod nyindflytterne i stedet for som ellers manden, er en stor mundfuld for begge parter og noget af en lystdræber.

  Mange mænd reagerer med jalousi. De ved godt, at det er tabu, fordi barnligt. Derfor indrømmer de det ikke – aldrig i livet – og kanaliserer i stedet de forbudte følelser over i fx afvisning. Straf.
  Den rammer kvinden ekstra hårdt, fordi hun udmærket godt ved, at hendes krop ikke er helt den samme som før. Retableringen tager tid.

  Det er mit bud på en nærliggende forklaring.
  Jeg ville tale med min mand i en rolig stund. Kærligt konfrontere ham med hans mulige forbudte følelser. Og så ellers bare vende det døve øre til hans mand/kvinde-forskels vrøvl.

  #1096
  akido
  Deltager

  Hej Sidsel tak for dit svar , det var pænt af dig at bruge noget af din tid på mine frustrationer 🙂

  Sagen er den at vi ikke bor i samme hjem , da jeg har en datter på fem år fra tidligere forhold og han har et sæt tvillinger mere på 9 år fra tidligere også og vi har ikke pladsen til at være så mange , samtidig med at jeg ikke har haft helt vildt travlt med vi skal flytte sammen da jeg mener nogen ting skal på plads først .
  Han er sådan indrettet at når vi skal ses så fordi jeg har bil og kørekort så skal JEG pakke mine tre børn sammen og komme til ham for det er meget nemmere end at tage bussen ( ja for ham ) når han en sjælden gang kommer her så spørg han fx lige så snart han træder ind af døren ” hvorfor har du ikke gjord dit og dat , kan fx være nået opvasken ” jeg prøver at fortælle ham der faktisk ligger ret meget arbejde i at være alene med to små og så en større pige , og som jeg tilsidst får sagt , hvad blander du dig egentligt i det for om min opvask har stået der i to timer , det er
  Min opvask og ikke din og har du nu så meget tid selv jamen så går du da bare igang .

  Det er sådan at vi ses når han “gider ” har tid , lyst og overskud , men hænger gerne sammen med at jeg skal noget praktisk for ham , fx stå op kl 6 i weekenden med alle ungerne , jeg skal lave aftensmad , hjælpe med penge eller handle , jeg har prøvet at snakke med ham rigtig mange gange fordi jeg ikke vil acceptere jeg bliver brugt som en ting eller at jeg føler jeg bare er en leg for ham , jeg vil os gerne vide han gerne vil se mig fordi han har lyst til det og ikke kun fordi det er praktisk for ham eller jeg skal gøre alt muligt . Jeg har nu i 7 dage bedt om at vi fik snakket sammen , men det virker ham egentligt ret ligeglad med .
  Vi har hver anden uge torsdag til mandag hvor han ikke har sine de to store og jeg ikke har min den store , på de fem dage der har han de sidste tre gange ikke spurgt en eneste gang om jeg ville komme og han er ikke kommet her , jeg har kun skulle komme hvis jeg skulle gøre noget eller han lige vil se sine små drenge . Fx nu slutter sådan en weekend idag og fx i torsdags der var undskyldningen at han var træt , fredag der havde han brug for at ligge sig kl 16 og jeg spørg pænt om han sætter et vækkeur da vi skal ses kl 18 ca , han svare nej , jeg spørg om jeg skal ringe og vække ham så det ikke går som det plejer , at han sover så længe så vores drenge er kommet i seng og jeg så ikke kan køre . Han svare igen nej og derfor ved jeg allerede der hvad det ender med , nemlig at jeg er hjemme igen idag . Så ringer han pludseligt kl kvart over otte om aftenen og der ved han at vores drenge er lagt i seng kl 19 og så starter han ellers : hvorfor har du ikke vækket mig ?? Hvorfor er du ikk bare kommet ?? Hvorfor dit og dat. Jeg fortæller ham at jeg ikke er den eneste der burde vise jeg gider den anden part i det forhold her , og at det har været helt indlysendene at han ikke gad mig igen den dag . Men hvad han så ikke havde regnet med var at vores drengen ikke sov pga de får tænder i øjeblikket , så jeg kørte der hjem og igen lavede mad og to hjem til mig selv kl 9 morgenen efter . Så er det lørdag og han har igen først overskud ved 5-6 tiden , jeg får passet drengene for at vi kan få en dejlig og hyggelig aften sammen alene og med lidt ekstra hygge og lade op til at jeg gerne ville have sex med ham , der afviser han mig ligesom de andre tusind gange og starter så det som jeg skrev i første indlæg . Jeg tager hjem den aften i raseri . Så bliver det søndag og han lader som ingenting , men får beskeden at han lige skal ordne nogen ting , så siger jeg til ham igen at det er ikke kun Mig der skal ville se ham og beder ham give mig en tid jeg skal komme , han svare ved 3-4 tiden , jeg ringer til ham kl 4 og spørg hvad han har tænkt sig , og der svare han igen at han er træt men står op om en time , jeg fortæller ham vores ene dreng er meget træt of lige har sovet 4 timer til middag , dertil svare han “så syntes jeg du skal blive hjemme sammen med dem så han kan sove for at dække over at han igen ikke gad mig . Så starter dagen idag og vi har ikke set hinanden igår og så får jeg en SMS fra ham ” kommer i ikke hjem og spiser idag , og skriver så , så kan du selv vælge om du vil lave frikadeller eller krebinetter . Hvad fanden sker der for ham ??? Jeg siger til ham at nu har han i fem dage været skide ligeglad med mig og har ikke engang i 7 dage gidet bruge 20 min af hans tid på at snakke med mig som jeg har bedt om og så bliver han sur og gider nu ikke snakke med ham fordi jeg har sagt at jeg ikke kun gider være god nok to dage om ugen .

  Hvad gør jeg for at han vågner op nu ?? Han plejer ikke at være sådan som han er i øjeblikket 🙁 er helt ulykkelig og føler mig totalt værdiløs og ubrugelig 🙁

  #1111
  Sidsel
  Deltager

  @ Akido!

  Fint, at du svarede tilbage med et yderst oplysende indlæg. Det første kunne jeg i sagens natur udelukkende besvare med baggrund i dine oplysninger. Nu ser jeg situationen ganske anderledes.

  I mine øjne er det hele noget uholdbart rod. I er forældre til to spædbørn og bor ikke sammen.
  I første indlæg skriver du, at din kæreste går ind for ligestilling og tager loyalt del i arbejdet med børn og hjem.
  Af dit andet indlæg fremgår det, at du besøger ham, når det passer ham og mest, fordi du skal ordne noget praktisk eller han liige spontant har lyst til at kaste et blik på “dukkerne”.

  Bortset fra at vælge mellem at stege krebinetter eller frikadeller, får du også “lov til” at hjælpe ham med penge og give ham blowjobs!

  Set fra min lædersofa er den barske virkelighed, at du er enlig mor til tre små børn. Du spilder tid, penge, benzin og følelser på at opsøge et uansvarligt mandfolk, som udnytter dig groft og intet giver igen.

  Jeg håber for dig, at du har sørget for at indkradse alt i forhold til børnebidrag og børnechecks!

  Som du i 2. indlæg beskriver det, gider han dig ikke.
  Som Tove Ditlevsen i sin brevkasse i Familiejournalen en gang svarede på spørgsmålet: “Skal jeg gå fra min mand?”. “Nej, du skal løbe.”

  Det skal du også, fordi din vigtigste opgave mange år frem er at drage omsorg for tre små uskyldige mennesker. Mere end et fuldtidsjob.
  Hver en krone, du får i kassen, skal bruges på dem – og hvert sekund.

  Så må barnefaderen stege sine frikadeller selv, låne penge i banken og bruge sin højre hånd, når påtrængende behov melder sig.

  Undskyld den hårde tone, men sådan ser jeg iflg. din nye beskrivelse virkelighedens verden.
  Lad ham lægge sig og hvile alt det, han ønsker og koncentrer dig om dit liv og børnene.

  Hold da op!

  I bedste mening

  Sidsel

  #1115
  Buller
  Deltager

  Hej Akaido.
  Jeg kunne ikke være mere enig end jeg er med Sidsel.

  Det “forhold” er dødsdømt. Du er blevet hans mor, så oveni at have 3 småbørn, og skulle pakke dem, når handyret gider at se dig, så har du s.. nu 4 små børn, som bare kræver alt af dig. Det værste er, at det ene af dine 4 små børn er – eller rettere burde være – en voksen mand, som tog ansvar og omsorg for dig, som mor til jeres to tvillinger. Sådan en døgenigt – tror jeg det hed i gamle dage. Ud med ham – han æder dig langsomt og du vil bare blive mere og mere ulykkelig over ikke at kunne stille ham tilfreds. For det bliver han ikke og gud forbyde at han bliver det. Sådan en nasser og spasser. Ham er du langt bedre tjent uden – det håber jeg virkelig du forstår. Sådan skal ingen kvinde/mor behandles.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.