Hvorfor kan jeg ikke glemme ham…

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11589
  Loulou
  Deltager

  Har skrevet herinde før, nogen måneder sien. Vi er nu blevet separeret og huset er solgt, vi taler sammen, har vores to børn sammen, jeg vil dog gerne stadig have ham tilbage. Jeg taler ikke om det men er tit ked af det.
  Han har hele tiden sagt han ikke har en anden, det var en korrespondance med en anden der satte det hele i spil at han gik fra mig. Jeg ved de taler og ses men han har sagt de ikke er kærester eller noget men jeg tror ikke helt på det.
  Hvorfor siger han det ikke bare så kan jeg måske begynde at lade være at håbe.
  Jeg lader ham være men vi er jo nødt til at tale sammen pga børnene.
  Hvordan kommer jeg videre så jeg ikke skal bruge alt den energi på at tænke på om han har fået ny kæreste, jeg kan jo hverken gøre fra eller til, jeg gider bare ikke at finde ud af det om nogen måneder og så blive ked af det igen. Jeg havde elleres fået det bedre men er faldet godt tilbage igen.
  Flere siger til mig at grunden til han ikke vil indrømme det er fordi han ikke vil være den store idiot der gik fra hustru og børn pga. en anden kvinde, og fordi han er bange for at børnene bliver gale på ham. Eller er det måske sandt han ikke har et forhold til hende.
  Jeg ved godt jeg ingen ret har til at blande mig, men hvis han sagde han havde en ny ville jeg måske slippe mine forhåbninger.
  Jeg er også selv god til at få digtet historier ud fra små sammenfald ud fra hans oplysninger og de sociale medier.
  nu kommer der nok en masse formaninger om at jeg skal give slip og ingen ret har til at blande mig i hans liv… Jeg blander mig ikke i hans liv andet end det han selv fortæller mig.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.