hvorfor genoptage kontakten

 • Dette emne har 1 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 6 år siden af Aries.
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15822
  endagennat
  Deltager

  Hej.

  Sagen er den, at jeg for et halvt årstid siden havde noget kørende med en fyr. Vi så hinanden virkelig meget, tog ud sammen, skrev sammen og han ringede konstant indtil han pludselig en dag gjorde det forbi med mig pga. sin egen jalousi over mine venner af andet køn, at han ikke troede jeg nogensinde havde kunnet lide ham, og han ikke mente, at vi var det samme sted i livet pt, men at han håbede, at vi kunne blive det en dag.

  Vi har så ikke haft nogen kontakt siden.

  Vi stødte så tilfældigvis ind i hinanden for en uge siden et feriested i DK. Her snakkede vi sammen, og han spurgte om jeg ikke kom og fik drinks senere. Da jeg gik der fra tænkte jeg, at det ville nok aldrig komme til at ske, men lidt efter begyndte han at skrive sms’er til mig, om at det kunne være super hyggeligt at mødes til drinks osv. Det var lange beskeder! Vi aftalte så, at det skulle blive næste dag, men tidligt der skrev han, at ham og vennerene var blevet nødt til at tage hjem så om vi ikke kunne mødes til drinks der hjemme, når vi begge to var hjemme igen, og han spurgte så hvornår jeg var hjemme osv, hvilket jeg svarede på, og så har jeg ikke hørt fra ham siden.

  Så tænker jeg bare lidt:” Hvorfor genoptage kontakt, hvis man ikke gider alligevel?” Det giver ingen mening, og jeg synes, at det er ledt! Nu sidder jeg i den sitation, hvor jeg gerne vil se ham igen, men simpelthen ikke gider “leges” med, hvis han altså i sidste ende ikke gider alligevel. Hvad tænker I var hans formål?

  #15846
  Aries
  Deltager

  Ganske simpelt..måske faldt der lidt af til ham under dynen. Sorry to say 🙂

  altså han så dig som en knaldebamse, mere var der ikke i det for ham. Nu blev han så forstyrret af noget bla..bla..mere vigtigt var det så ikke engang at komme i buksen på dig….Løb min pige….

  Aries

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.