Hvordan vinder jeg ham?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17039
  NOP
  Deltager

  Jeg er en kvinde på 30 år, som endelig har mødt en mand, som bare er ham jeg virkelig gerne vil have en fremtid med.
  Jeg har været single i 10 år, mit sidste forhold ødelagde tilliden til et andet menneske, da min tillid blev misbrugt da min daværende kæreste var mig utro. Derefter slikkede jeg sårene i en del år, og brugte efterfølgende tiden på at lærer mig selv at kende, finde ud a hvem jeg er og hvad jeg kunne ønske mig i en fremtidig partner. Men kun sjov og spas og useriøse forhold er det blevet til, hvor det altid er mig som har følelser med i det, og derfor også altid mig som ender med at blive såret. Jeg har derfor rigtig svært ved at gøre tingene rigtigt, for jeg bliver så hurtig usikker på tingene, når en del af gamet som kvinde er at være afventende og lade manden komme til. Jeg er helt med på at dette kan stamme fra mit tidligere forhold, hvor tilliden blev brudt, men hvordan bryder jeg det mønster nu?
  Ser du denne fyr … han er ikke en jeg har mødt på nettet som jeg plejer hehe, han er faktisk min tidligere chef, som så er flyttet afdeling. Da han flyttede afdeling valgte jeg at lade ham blive opmærksom på mig ved at skrive til ham på messenger. Vi skrev en del sammen de første par dage, om hvad vi hver især søger, fremtiden osv. og jeg kom nok til at skrue lidt for højt op for forventningerne, da jeg skrev jeg vil ha en rigtig mand, med hentydningen om at det er HAM jeg vil have, fordi han har de ting jeg søger. Men det tror jeg ikke han forstod, tror bare han blev skræmt af det?
  Men til sidst fattede han hvor jeg vil hen med dette her, og skrev at vi godt kunne mødes til en gåtur i skoven og se om der er kemi, fordi han synes også jeg er sød. Vi mødtes, og ja der er kemi og lidt sommerfugle i maven fra begge parter. Men han har også meldt ud at han ikke ved hvor disse sommerfugle fører hen.. hen mod kærester eller venskab…? Men han vil stadig gerne give det en chance.. Efterfølgende har vi ses nu i alt 3 gange, men jeg kan mærke en ændring i hans interesse, han skriver ikke så meget mere eller ringer, som han gjorde førhen, men jeg ved jo han stadig gerne vil se mig, men hvordan får jeg vendt skuden igen så det går den rette vej?
  Jeg ved han er tiltrukket af mig, og jeg tror også jeg er det han søger, men jeg er nok kommet til at lægge ud forkert med hvad jeg søger, altså at det i hans øre virker håbløst at score mig, men jeg ville jo heller ikke gøre det for nemt for ham.
  Når jeg så bliver usikker, så skriver og ringer jeg alt for meget, for at få hans opmærksomhed, selvom jeg godt ved det kan dræbe det fuldstændig. Jeg har virkelig taget mig selv i nakken denne gang, fordi jeg VIL dette her. Jeg ved han har været single i 3 år, kun haft 2-3 seriøse forhold, så jeg ved han ikke udnytter damer for sex, men når han går fuldhjertet ind i tingene, så er det med flammer osv.. Jeg vil bare gerne vende dette her i den rigtig retning, men hvis jeg har skræmt ham eller har virket til at have for travlt, hvad gør jeg så???

  Håber virkelig i kan hjælpe 🙂

  #17040
  Tena
  Deltager

  Så gør du det modsatte af hvad du plejer.
  Afventer og gør ingenting. Til han kommer på banen igen og tager kontakt til dig.
  Du afventer simpelthen.Kan du det?
  Hvor længe kan du vente? Hvornår havde i sidst kontakt?
  Og hvem tog initiativet?

  #17041
  NOP
  Deltager

  Hej. Tak for dit svar 🙂

  Ja jeg kan godt afvente, det bliver jeg nødt til for at finde ud af hvad han vil med dette her. Vi skal til firmajulefrokost om 1,5 uge, så der ved jeg jeg vil se ham.
  Igår havde vi sidst kontakt, og det var via telefonopkald, som jeg tog initiativ til, fordi jeg ville have afvide om vi skulle ses idag onsdag, som vi havde snakket om. Men det mest akavet ved det var, at han havde skrevet til mig på messenger 15 min før, og det havde jeg ikke opdaget. PINLIGT! opkaldet var meget kort, som i 1-2 min. fordi han var på arbejde, så vi nåede slet ikke og snakke. Derfor skrev jeg på messenger efter opkaldet om der var en anden dag han kan ses, og at han evt. kan ringe om aftenen.. Men jeg hørte intet… derfor sent igår aftes skrev jeg en sms til ham, hvori jeg skrev at jeg ikke ville forstyrre med en opringning, men at han må skrive eller ringe når han har tid. Dette gjorde jeg netop fordi at så lægge bolden hos ham… 🙂

  #17043
  Aries
  Deltager

  Med det du har fortalt virker det ikke som den store interesse fra hans side. Der er helt klare tegn på at han er på vej væk. Mindre kontakt, ingen forsøg på at finde en dag til date med dig..osv. Ja du er alt for meget over ham og det er en turn off. Man er aldrig sådan i tvivl for alvor hvis en mand gerne vil een.

  Selvom jeg er kvinde, så bruger jeg det samme middel mod de mænd jeg ikke gider se igen, eller ønsker at afslutte. Opkaldene bliver færre, man har ikke liiige tid til at ses osv. Jeg mødte for et par år siden mit livs kærlighed og hovsa..pludselig kunne intet stoppe mig i at ses med ham. Jeg sørgede for at gøre plads til ham i mit ellers noget så travle liv, men lige præcis dette menneske her, var et meget vigtigt menneske for mig – og hvor der er vilje er der en vej. Er der ingen vej – er der meget sjælendt også en vilje..liige på nær hvis manden kan se sit snit til at få sex. Dette lille twist forvirrer mange kvinder, for han kom da forbi nogle timer i sidste uge, ja det gjorde han da – men face it, det var for at få sex.

  Når en mand og en kvinde møder et menneske de for alvor finder spænende, så sørger de for at ses med det menneske. Er dette menneske virkeligt travlt, så vil de sørge for at lade dig vide hvornår i så kan ses og sørge for en aftale ud i fremtiden. Alt andet er Ja- bare ikke særlige gode tegn.

  Lad ham være i fred. Savner han dig, så lader han høre fra sig. det er egentligt ret simpelt. Ingen vil risikere at miste noget værdifuldt – hverken mand eller kvinde.

  Aries

  #17044
  NOP
  Deltager

  Tak for din besked 🙂

  Jeg tænker du har ret i at det bedste jeg kan gøre nu, er at vente og se tiden an. Jeg har ikke dyrket sex med ham, vi har slet ikke rørt ved hinanden, kun spist god mad, snakket en masse timer og gået hyggelige ture. Men jeg lavede måske en fejl, da jeg spurgte om han ville sove her efter julefrokosteren, fordi det synes jeg kunne være hyggeligt. Jeg sagde til ham han kunne tænke over det, og jeg mener det seriøst når jeg siger, at jeg ikke forventer sex bare fordi vi sover sammen. Han sagde det ville han lige finde ud af, han vil i hvertfald gerne kører mig hjem.
  Jeg tror også at fordi han normalt ikke er vant til at opfange signaler fra interesserede kvinder (det har han selv sagt) at så så han mig interessant, fordi jeg gjorde mig bemærket og lagde ud med noget interesse, men så skal der måske heller ikke så meget til før han føler sig kvalt? Jeg har virkelig holdt igen med beskeder og opkald, men ville bare ønske han ville vise interesse som før vi mødtes privat. Han arbejder jo nærmest i døgndrift, så jeg ved at han ikke bruger sin mobil særlig meget, og havde måske set denne relation mellem ham og jeg som værende noget som skulle foregå meget mere langsomt end min plan.
  Men hvordan gør jeg så nu, og hvad hulan siger jeg til ham til julefrokosten? At jeg er ked af hvis tingene gik for stærkt? Skal jeg uddybe lidt mere overfor ham, at jeg ikke vil have en eller anden random skovhugger som han har bildt sig ind, men det er HAM jeg vil have, og så afslutte snakken med at sige at det er op til ham hvad der skal ske?
  selvfølgelig er en forudsætning for denne, at jeg overhovedet ikke kontakter ham inden julefrokosten. Så viser jeg jo også jeg har viljen som du skriver…:)

  #17045
  Aries
  Deltager

  Hør – du skal ikke sige noget til ham. Hør der er intet der er gået stærkt, galt, eller forkert. Han er det menneske han er. Han ved nok om dig til at vide sig sikker på at du er åben overfor ham – så smil, vær sød , men lad ham tage det afgørende skridt til den julfrokost – og det gør han, hvis altså han vil noget…. Husk han er den han er – det ændrer sig ikke med tiden..så i sidste ende kan du ende op med en træmand, det må du også overveje om du lyster 🙂

  Aries

  #17047
  NOP
  Deltager

  Okay, du har helt ret 🙂 Jeg lader ham komme til mig hvis han vil noget og ellers hygger jeg bare med de andre. Jeg ville bare ønske jeg kunne gøre noget nu for at få vendt situationen igen, er så ked af det gået denne vej..

  #17048
  Go Happy
  Deltager

  Enig i det, der allerede er skrevet. Læn dig tilbage og mød ham med et smil, lad være med at tale om jer to og fremtiden, nyd i stedet nuet.

  Ikke alle forelsker sig i samme tempo, og han kan sagtens være en person der har brug for at lade tingene udvikle sig stille og roligt, uden at det betyder at han ikke falder for dig. Men du har gjort hvad du kunne, og kommer ikke videre med ham, ved at forcere noget eller forvente, at hans følelsesliv ligner dit.

  Bedste råd er at hvile i sig selv og troen på, at det der skal ske, vil ske. Han mærker din utålmodighed, og han er måske ikke så langt i processen som dig. Lad ham køre dig hjem efter julefrokosten, vær glad og positiv, afvent at han tager initiativet til at ses igen eller at overnatte 😉

  Lad ham bare mærke, at du nyder hans selskab, men invester ikke mere i ham, end han gør i dig. Lad ham tage et skridt frem, og så følger du efter – Ikke som nu, hvor du hele tiden er et par skridt foran 🙂

  Han er enten på vej væk, og det er ikke fordi du har gjort noget forkert. I passede bare ikke sammen som kærester. Eller han er på vej ind i det, og den modstand du mærker fra ham, er hans måde at styre processen på – Tiden vil vise det 🙂

  #17050
  NOP
  Deltager

  tak for svar 🙂

  Jeg følger helt sikkert dit råd, jeg synes bare det utrolig svært at gøre det rette nu, fordi jeg ikke er vant til at tingene rent faktisk sker normalt… Men ja altså mit indtryk af ham er at han vil tage det stille og roligt, og han har også lagt ud at han ikke kan love noget i fremtiden, men han gerne vil give det en chance. Men så forstår jeg så bare ikke hvorfor han så pludselig ikke skriver og ringer osv… måske fordi han føler jeg har for travlt…? jeg vil jo bare gerne give det en ny chance og følge ham i hans tempo som du skriver, men det er jo så op til ham om han vil give mig den….. øv det skal være sådan her.. håber han kan se det positive i at jeg ikke skriver til ham… 🙂

  #17051
  lillehjerte
  Deltager

  Uden at have læst andet end dit første indlæg, så lyder det for mig som om du har fundet endnu en mand med samme mønster som de foregående. Det kan godt være han har haft et par seriøse forhold. Men derfor kan han jo godt være som de foregående og kun til overfladisk relation og sex i perioder/i mellemtiden. Han lyder ikke til at være klar, men mere som om han lige ville se dig an. Hvis jeg var dig ville jeg overveje at gå min vej og give en anden den opmærksomhed som fortjenes. Det skal ikke være så svært at få kontakt med en mand og heller ikke så frustrerende for dig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.