Hvordan undgår jeg at BULDRE frem?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21791
  Anette87
  Deltager

  Jeg har mødt en mand. En virkelig sød mand. Jeg kunne mærke, at han var sød, lige da jeg åbnede min hoveddør. Der var kemi med det samme. Jeg havde ellers sagt til ham, at jeg blev nødt til at smide ham ud ved sengetid ved 22-tiden, men lige pludselig var kl. over 01:00! Tiden var bare fløjet afsted. Jeg følte mig godt tilpas i hans selskab, og jeg havde slet ikke travlt med, at han skulle gå. Kunne også mærke, at jeg følte mig lidt tiltrukket af ham.
  Da jeg vågnede næste dag, fik jeg med det samme en besked fra ham. Han skriver i det hele taget ret meget til mig. Han synes åbenlyst også, at jeg er sød.
  Der er bare den hurdle, at han næsten lige er kommet ud af et forhold. Det er ikke andet end cirka 2 måneder siden. Jeg synes også, at han nævnte hende mange gange i løbet af aftenen. Jeg er interesseret i ham, men jeg kan også mærke, at jeg skal passe en smule på mig selv. Vi har aftalt at holde det helt low key og se, hvad der sker hen ad vejen. Han siger jo også ærligt, at han sunder sig, men siger også, at han heller ikke er der, hvor han søger noget med nogen, hvor der ikke er potentiale. Vi skal ses igen næste fredag.

  Jeg vil gerne give ham masser af plads. Også for at have mig selv med i det. Det er mig, der har italesat, at vi skal holde den low key.

  Har I gode råd til, hvordan jeg kan sætte nogle rammer op for mig selv, hvor jeg viser interesse, men samtidig også giver ham virkelig meget plads. Fx ved strategisk at vente lidt med at svare på hans beskeder? Hvordan skal jeg forholde mig, så jeg bremser mig selv i at buldre frem? Jeg er nemlig MEGET interesseret i ham!

  #21792
  Anette87
  Deltager

  Det skal lige siges, at der er min gode veninde, som har sat os op. Det er hendes fætter. Hun mener helt bestemt, at vi passer godt sammen. Hun har nævnt det mange gange de sidste par år. Også da han var i forhold. Hun siger også, at han stadig slikker sine sår. Han arbejder sammen med sin eks, så de ser ofte hinanden.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Anette87.
  #21802
  Eva Marie
  Deltager

  Synes bare du skal tage den stille og rolig – en dag af gangen, og så se hvad der sker. Der er ingen grund til at presse på….men hvorfor ikke svarer når han skriver? Der er ikke noget mere drænende end spil imellem mand og kvinde!
  Hvorfor har du foreslået at holde den low key?

  #21825
  Anette87
  Deltager

  Ja, at tage én dag af gangen må være vejen frem. Mine strategier med at være lidt tilbageholdende og holde det helt nede på jorden bygger på, at jeg gerne vil give ham masser af plads. Jeg tænker, at han lige skal finde sig selv efter det her brud. Jeg vil også gerne undgå at blive en rebound. Lige nu viser han masser af interesser. Han tager kontakt til mig flere gange om dagen. Han viser virkelig interesse for at lære mig bedre at kende, og han flirter med mig på en sød og stille og rolig måde. Jeg er virkelig interesseret i ham, men jeg er bare så bange for, at hans interesse i mig måske bunder i, at han “bruger” mig til at komme over sin eks. Fx at, når han skriver til mig, så er det ikke fordi han tænker på mig, men i virkeligheden tænker på sin eks, og så bruger mig til at skifte fokus og distrahere sig selv?

  Det skal siges, at vi kun har set hinanden tre gange, men skriver ret intensivt

  #21826
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg tror ikke at du skal holde dig tilbage. Dårlig ide med strategier. Følg hjertet og hvad du har lydt til. Man kan aldrig vide om man er en rebound før du er kommet tættere på manden. Hvis der ikke var fælles børn i hans sidste forhold, så ville jeg være afslappet. Så har mange ikke det samme behov for at komme sig over forholdet.

  #21827
  chokoladefro
  Deltager

  Der skulle stå lyst til og ikke lydt til.

  Anette87: hvem af jer har forslået at holde det Low Key??

  #21829
  Anette87
  Deltager

  Det er mig, der har foreslået det. Men han virkede ret enig. Han siger samtidig, at bruddet var længe undervejs, så han føler, at han er ret langt – selvom han selvfølgelig sunder sig.

  #21898
  Mille2017
  Deltager

  Jeg kan godt forstå dine tanker. Det ville være ønskeligt, hvis man ikke behøvede at tænke i strategier, for at beskytte sig selv mod at blive ked af det og såret. Det handler om at give af sig selv, men også være vågen og lægge mærke til, hvad du får igen. Det vil jeg mene, er det vigtigste for dig, at tænke over. Er han i overskud eller i underskud efter sit brud? Hvad bringer han ind i den nye relation med dig? Hvad gør han sig af tanker? Foreslår han f.eks., at I går ud sammen og foretager jer ting sammen (evt. med tiden)? Har han ligefrem brug for at komme væk (evt. rejse), så kan det være et sundt tegn at få tid sammen, men varer det ved og bliver “en flugt” fra hverdagen for ham, så er det ikke så sundt. Det lyder, som udgangspunkt, rigtig fornuftigt at tage det stille og roligt. Der er bare nogle overvejelser, som man kan gøre sig undervejs 🙂

  #21931
  Tintin
  Deltager

  Hvorfor ikke blot gøre det som du føler for?

  #21934
  lillehjerte
  Deltager

  Det er vidst den samme fyr som også vil date en svensk kvinde.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.