Hvordan tolker man en mands signaler

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 39 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13510
  Eva Marie
  Deltager

  Et stort emne – det ved jeg godt:) Men hvordan vil I tolke en mands flirten.
  Kender I det der med at man møder en mand som man bare klinger med – vi snakker rigtig godt sammen, og nu da jeg er single, er han begyndt at flirte mere – Når han kommer hos mig ( han er en håndværker som vi har brugt før, og som jeg bruger nu, da jeg er ved at restaurerer mit nye hus) så bruger han lang tid på at snakke med mig, og gerne med dyb øjenkontakt:)
  Han er super sød og har altid tid til at komme forbi med kort varsel når jeg skal have lavet noget, på trods af at han har meget travlt ( han er selvstændig)
  Føler han også at vi “klinger” – eller fejlfortolker jeg hans signaler?
  Han er en virkelig skøn fyr 🙂 Og jeg er så GRØN i det her endnu……;)
  En ting er at have en elsker, en anden ting er når man falder for en man kender.
  Hvad har I af erfaringer med mænds flirten – eller de mænd der er herinde: Hvad betyder det ?

  #13514
  Per
  Deltager

  Hej Eva Marie.

  Nu spurgte du til mændenes mening…

  Lad os være logiske omkring det her. Vi kan jo prøve udelukkelsesmetoden:

  Er han sur på dig hvis han smiler og kigger dig dybt i øjnene?
  Narhj, vel..?

  Er han ligeglad med dig, hvis han kommer løbende med kort varsel, selv om han er selvstændig? (og ja, selvstændige plejer at have nok at rive i)
  Narhj, vel..?

  Indikerer hans ord, handlinger og generel adfærd at han IKKE er interesseret i dig?
  Narhj, vel..?

  Så ved du hvad der skal gøres. Vi starter ved level 1:

  Der skal tages en dyb indånding og så skal du spørge om han har lyst til at komme over og spise en aften. Som tak for hans hjælp vil du gerne byde ham på middag fordi han jo har SÅ travlt. (Den stakkel får vel kun rester, når han kommer træt hjem)

  Hvis han siger ja med et stort smil, så fortsætter du med fornyet energi og stor selvtillid til level 2. (GODT klaret for resten!)

  Middagen.

  Målet er ‘fysisk interaktion’ af en grad, der kommunikerer at vi ligesom er ude over det venskabelige og kan gå videre til dating og alt det, der følger med.
  Måske vil et enkelt kys være nok her. Om sex på første aften er en god ide, afhænger af manden, og ja, det er kun dig, der kan vurdere den sag…

  Middagen er der sikkert nogle af de andre herinde, der kan hjælpe med, (måske ved du lidt om hvad han kan lide) Men prøv i hvert fald at finde ud af hvad hans interesser er, så du har noget at falde tilbage på under en samtale…

  Og så kan du vel ’tilfældigvis’ komme til at røre hans hånd og så videre. Hvis manden stadig smiler, så fortsæt med mere af det, der virker.

  Jeg vil overlade til andre i tråden af komme med deres bidrag og tilføjelser.

  Så skal vi jo også lige have kigget på Worst Case Scenario, så vi er mentalt forberedte og kan skubbe uroen og usikkerheden lidt i baggrunden.

  Hvad er det værste, der kan ske?
  Lad os prøve udelukkelsesmetoden igen:

  Vil han udbryde at dette er det værste han er blevet budt af noget kvindemenneske, nogensinde og at han aldrig vil se dig igen?
  Aaarh… Du sagde jo at han var sød… (på en bad boy-agtig måde eller…?)

  Vil han måske trække sig lidt ved dit scoreforsøg?
  Måske. Men det har jo så ikke noget med dig at gøre. Det kan være hans hoved er udelukkende omkring hans forretning og at han ikke kan overskue et forhold, selv om han kan lide dig. Det må betegnes som ‘Work in Progress’.

  Vil han sige: ‘du er sgu sød, men jeg ser dig altså kun som en ven.’?
  Måske. Men så ved du jo besked og skal ikke ærgre dig i årene fremover over hvad der KUNNE have været. -Og mon ikke han stadig vil komme og hjælpe dig, hvis du beder om det? han slår nok næppe hånden af dig for at du siger, du kan lide ham mere end bare som ven.
  (De fleste plejer at blive smigrede over den slags).

  Det var hvad jeg havde.

  P.S.
  Det er IKKE usexet at du tager initiativ som kvinde. Mere af det, tak.

  #13518
  Eva Marie
  Deltager

  Tak Per – det var en rigtig god udlægning du kom med der 🙂
  Det kan godt være svært som kvinde at tolke en mand – netop nok fordi vi tit overfortolker og analyserer for meget.
  Han er en betalt håndværker, så jeg var lidt i tvivl om det var pga. at jeg er kunde eller det er fordi han måske også føler sig tiltrukket af mig:)

  Han er sød på den søde måde – ikke som bad boy. Det er bare skønt når man møder en mad man virkelig klinger med – der er aldrig tavshed…ja det er svært at forklare…

  Hvis han ikke var interesseret, så ville han jo nok også skynde sig ud af døren igen, tænker jeg, og videre til næste opgave.

  Jeg er bange for at tage initiativ, men jeg vil helt sikkert forsøge at lære det Per – specielt hvis I ikke finder det usexet:)

  #13519
  Tintin
  Deltager

  HeHe Per

  Jeg tænker også tit i “udelukkelsesmetoden” :). Sjovt.

  Så E.M. jeg er helt enig med Per. Du skal blot kaste dig ud i det. Turde satse hjertet. Sårbarhed betaler sig.

  Når det er sagt, så kender man jo reelt ikke det andet menneske, hvorfor jeg ville gå langsomt frem. Jeg vil fokusere på, om personen har lyst til at bruge tid med mig. Sex-delen kan vente – hvis jeg var en pige. Som man er jeg omvendt, hvilket er dobbeltmoralsk, men mit råd skyldes, at mange piger forbinder sex med kærlighed. Sex og elskov er 2 forskellige tin i mit univers.
  Går man lige til sexén, så får man flere husar med!

  #13520
  Kattemor
  Deltager

  Jeg har også lige haft håndværker… Han arbejdede hele dagen i mit hus og det gjorde jeg også..
  Han var utrolig sød, vi snakkede om alt muligt, vores børn, vores huse, vores arbejde, han fortalte om hvad der skete da han gik ned med stress.. Vi hørte musik og sang begge med… de var så skide hyggeligt…

  Men var han interesseret..?! Ikke overhovedet – og det var jeg heller ikke…

  Pas på du ikke blive såret, da jeg var i din fase brugte jeg den slags situationer, til at glæde mig over at jeg stadig kunne få følelser for nogen… jeg nød tanken og fantaserede lidt.. jeg var alt for sårbar til at blive sagt – nej tak – til…

  #13524
  Per
  Deltager


  @Kattemor

  “Well, I think, that’s a super philosphy, Will. That way you can go through your Whole life without ever getting to know anybody.”

  -Det skal lige siges, at det ikke er mine ord, men Robin Williams fra ‘Good Will Hunting’… Men jeg synes at de passer meget godt til Kattemors indlæg.

  Kattemor, jeg ville ikke sammenligne jeres to situationer 1:1 Der er med sikkerhed forskelle og i mine øjne ingen anledning til at Eva Marie ikke selv skulle tage en chance for at finde et muligt forhold.

  Ang. det med dating. Har jeg som mand nogensinde haft en garanti for at en kvinde vil belønne mig for den rolle jeg (stadig) forventes at spille som initiativtager til at indlede kontakt, dating og forhold?
  Nope.

  Velkommen til ligestillingen, søstre 🙂

  Hvis du vil have en garanti, så køb en brødrister.

  -Igen, ikke mine ord, men fra Dirty Harry 😉

  #13525
  Kattemor
  Deltager

  Hej Per..grunden til at vi ikke er enige, er at vi tolker situationen på hver sin måde..

  Jeg tolker den ikke som en dating-situation. Jeg tolker den som et tidspunkt man rammer når man har været igennem en grim skilsmisse..

  Jeg har været der, man er stadig ret følsom og vil gerne finde melodien igen.. jeg lavede nogle åndsvage ting i den periode (jeg siger ikke at EM gør det), jeg skrev et sødt brev til min x´s bedste ven, som jeg altid havde syntes godt om… jeg scorede en ekspedient i en computerforretning, bare for at knalde med ham – jeg anede nemlig ikke om jeg kunne føle noget mere… og jeg overfortolkede almindelig venlighed som interesse.. I dag kan jeg godt se at jeg var lidt rundtosset..

  Jeg havde en veninde i samme situation, som troede at lægen på skadestuen flirtede med hende, fordi han spurgte så pænt til hende..

  Sådan har vi forskellige måde at se tingene på og derfor er det godt at få flere sider belyst her inde (-:

  #13526
  Eva Marie
  Deltager

  Nu er det en Håndværker som jeg kender en smule -da vi har brugt ham før og har “fælles” bekendte mm. – Kattemor, jeg ved ikke om jeg er rundtosset? Jeg ser on and off en elsker, men det kommer der ikke mere ud af end sex. Håndværkeren er en virkelig sød fyr som jeg ved, har travlt, men som altid har tid til at komme når jeg “kalder” 🙂 – Jeg har ofte brugt håndværkere, både i forretningen og privat, og de har altid travlt – og snakker ikke så meget og med dyb øjenkontakt som min søde håndværker gør:)

  Når det så er sagt, så er jeg meget i tvivl om det er venlighed eller en reel små forelskelse fra hans side? Per er inde på det rigtige, synes jeg – han kan jo godt lide mig når han bruger tid på snak mm.

  Jeg synes da også at alle flirter med mig -men det tror jeg faktisk også de gør ha ha , fordi jeg er blevet single….der findes uskyldig flirt og så findes der flirt hvor man gerne vil lidt mere….Jeg vil prøve at tage lidt initiativ her – briste eller bære, men samtidig går jeg forsigtig frem, fordi jeg er “ny” i gamet. Måske er han bare venlig, måske er han interesseret i mig, måske, måske, måske……

  En mands signaler er vel ikke så kompliceret ? Er han reel interesseret så bruger han tid – er han ikke interesseret, styrter han så ikke ud af døren til næste opgave?

  #13527
  Eva Marie
  Deltager

  TinTin – fint skrevet:) Det her drejer sig ikke udelukkende om sex – det kan man få næste når som helst og med hvem som helst – det drejer sig om følelser – og der ER forskel på ren sex og elskov med en man er forelsket i 🙂

  #13528
  AnneM
  Deltager

  Nu er der så også begrebet “kundepleje”. Jeg taler, er smilende og venlig overfor alle mine kunder, så håber da ikke de alle tror jeg vil i bukserne på dem 😀

  Min faste vvs’er taler også altid med mig om private temaer. Jeg ved en masse om hans børns lidelser – at han bor alene osv. Han har også bedt mig bare kontakte ham direkte, istedet for chefen, når jeg skal bruge ham.

  Jeg tænker nogle mennesker bare er mere udadvendte end andre og at det ikke nødvendigvis afspejler dybere interesse. Personligt ville jeg aldrig spørge direkte. Jeg synes der er for lidt kød på din flirt endnu. Jeg synes det lyder meget som relationen til min håndværker. Har aldrig tænkt på, at han skulle være interesseret, selvom han også kommer spænende 😀

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 39 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.