Hvordan skal mænd forståes??

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2939
  tvillingen
  Deltager

  Har kendt en fyr i et par år snart ( vi er begge midt 30) og for ca. 6 md siden endte vi sammen første gang, i løbet af de næste ca. 4 md var vi sammen en del gange hvor han næsten hver gang sagde at det kun var for sjov og at jeg ikke skulle regne med noget. Men en ting er hvad han siger og noget andet er det han gør, det har stort set været ham der er kommet til mig hver gang og han intet sagt til jeg blev til meget sent dagen efter.
  Der har dog ikke altid været alkohol indblandet, vi har haft en fælles interesse hvor vi også har flirtet og kysset.

  Så ved ikke om hvad man skal tror mest på, det han siger eller det han gør??

  Efter et stykke tid sagde jeg at nu skulle han beslutte sig fordi vi ikke kunne blive ved sådan,enten var vi kun venner eller også skulle vi prøve det af. Han siger så at han har flere i hovedet og ikke vil holde mig hen, hvilket er fint nok for så er det kun venskab.
  Vi har så set hinanden nogle gange men har også haft en periode på ca. 1 md hvor vi ikke har set eller snakket sammen. Vi er så til den samme fest hvor jeg kan se han gerne vil tættere på mig og han er heller ikke specielt glad for at jeg sidder på skødet af en anden fyr. Vi sidder ret længe og snakker og på vej hjem kysser han mig og det ender med vi tager hjem sammen. Han spørg så bla. om jeg blev til morgenmad, at han aldrig havde troed vi skulle ende sammen igen fordi jeg jo tidligre havde sagt at det kun var venskab fra da af, at han var glad for at vi var taget hjem sammen og at det var dejligt at ligge sammen.
  Nu er jeg så lidt i tvivl om han har skiftet mening og han godt vil noget nu ??

  #2951

  Hej tvillingen
  Desværre for dig tror jeg, at det stadig bare er uforpligtende set fra hans vinkel.
  Du kan meget nemt teste hans dybere interessere for dig ved at lade være med at kontakte ham. Du kan også sige det til ham, hvis du er bange for, at han ikke forstår, hvad du vil have ham til, men så vil han omvendt helt sikkert ikke kontakte dig.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.