Hvordan skal jeg vinde hans hjerte

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17513
  NOP
  Deltager

  Jeg har gennem snart to mdr datet en fyr, som jeg er ret usikker på om jeg skal forsætte med eller om jeg skal droppe det.
  Det hele startede lidt pludseligt med vi sås privat, vi bar kollegaer men han er overflyttet til en ny afdeling. Vi var begge nysgerrige på om der var mere mellem os en god kemi, så vi aftale at se tiden an. Tingene har udviklet sig mellem os, og vi er nået videre fra hygge gåture og god mad til film og putteri på sofaen. Vi har også sovet sammen og dyrket sex og jeg oplever vores intimitet og lyst som værende meget intens. Der hvor filmen knækker for mig er at han ikke er typen som skriver eller ringer særlig meget. Det gør mig frusteret i de dage hvor jeg ingenting hører til hvor vi er sammen og han virker leget interesseret. For nogle uger siden gav han udtryk for at han ikke vidste om han var klar til at være i noget seriøst, ‘men hvorfor så ses og være så tætte med hinanden?
  Hvordan løser jeg dette her uden han løber skrigende bort? /skal jeg spille lidt kostbar ??

  #17514
  Zoe2
  Deltager

  Det lyder som endnu en variant over temaet mand ønsker uforpligtende forhold og kvinde ønsker kærlighedsforhold.
  Nogle mænd kan sagtens ønske at være tætte og intime med en kvinde uden at være forelsket.

  #17516
  Go Happy
  Deltager

  Enig i, at ofte har mænd ikke travlt med, at forpligte sig i et forhold. Og hvorfor skulle han, når I har det dejligt og fint sammen i hans øjne, som det er nu. Samtidig har mange mænd ikke behov for daglig kontakt, de nyder blot tanken om, at I snart ses igen 🙂

  Så hvis det ikke fungerer for dig, skal du handle ud fra det. Ikke ved at spille kostbar, det opnår man sjældent noget ved. Men stop med at tage ansvaret for jeres relation. Hold igen med kontakt og initiativ. Undlad at tale om jer, og hvor I er på vej hen. Møde ham med varme og et smil, men lad ham ikke fylde så meget, at du bliver frustreret, når der ikke er kontakt 🙂

  Fokuser i stedet på dit eget liv, som det ser ud lige nu. Brug tid på veninder, motion, interesser og alt hvad der giver dig god energi. Han vil fornemme, at du lader det være op til ham, hvad der skal, men at du forventer mere end nu, hvis du skal fortsætte. Skulle han spørge, så fortæl ham at du rigtig godt kan lide at se ham, men at det er svært at bevare gnisten, når det ikke udvikler sig 🙂

  Og så vil han enten få lyst til at investere mere i jer. Eller det modsatte, han vil dig gerne gerne, men ikke for alvor – og så finder du ud af det.

  #17517
  NOP
  Deltager

  Jeg forstår godt det du mener med jeg skal undgå og spørge hvor vi er på vej hen, men hvordan skal han vide jeg forventer mere end hvad der sker nu, hvis jeg ikke må nævne det?

  #17518
  Laerke
  Deltager

  Det ved han allerede, så derfor skal du ikke nævne det.

  #17519
  NOP
  Deltager

  Men hvor skulle han vide det fra?

  #17520
  NOP
  Deltager

  På et eller andet tidspunkt vil han jo kontakte mig og hvordan skal jeg så agere når vi ses ? Stadig med kys og kæleri eller?

  #17521
  Laerke
  Deltager

  Han har fortalt dig, at han ikke ved, om han er klar til noget seriøst!

  #17522
  Laerke
  Deltager

  Du skal da ikke være den rene gavebod, når han er kommet med sådan en udmelding. Ingen putteri, kys og kram mv. Han skal da have lov til at mærke at det har konsekvenser ar komme med sådan en udmelding. Du har vel også en grænse for, hvor meget du vil give ud af dig selv, uden at få noget forpligtende igen.

  #17523
  NOP
  Deltager

  Det er et stykke tid siden han kom
  Med den udmelding. Imellem tiden har tingene udviklet sig mellem os, men som sagt det som frusteret mig er at han er så dårlig til at ringe og skrive. Men jeg kan sagtens se ideen i at holde igen med kontakt og initiativ, for at vække hans opmærksomhed.
  Da han meldte det ud spurgte jeg om han shadig vil give det eb chance, og svaret var ja så regner jeg med at så r vi på vej mod noget seriøst. Jeg synes derfor det virker meget køligt at lukke helt ned for det med ah modtage ham med varme osv, for han ligesom skal “regne ud” at det fordi det ikke er en gavebod dette her. Men hvis jeg gør det tvinger det jo situationen til at tage spørgsmålet op omkring hvilken retning skal vi… fast eller afsluttes,.?
  Jeg har ikke på noget tidspunkt meldt ud hvad JEG vil andet end jeg gerne vil tage det stille og roligt, som ham, og se hvad det blir til. Det skal jeg måske have gjort på en smart måde? 😊

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.