Hvordan skal jeg invitere ham ud?!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18561
  Bimbo
  Deltager

  Kære jer, tak for hjælpen sidst.
  Jeg er nu ovre det ekskæreste halløj, som jeg skrev ind med sidst. Endnu engang lærte jeg det om mig selv, at jo før jeg giver ordentligt slip, jo før kommer jeg videre.
  Nu er jeg videre, og endda måske mere videre end bare det.
  Nu er jeg faldet for min fys! 😮 Det tidligere forhold har taget mig pisse lang tid at komme over (dog ikke her til sidst) jeg er ovre min x, da jeg tænker minimalt på ham – og hvis jeg tænker på ham, handler det ikke om at komme tilbage.. Normalt falder jeg ikke bare sådan lige for fyre, og ja egentlig ville jeg heller ikke have kigget efter en type som min fys, i byen… men ham her, uh! Jeg er overgearet og glad, ved tanken om ham! Vi snakker sammen om mange forskellige ting, når jeg er der. Måske, jeg som patient, også har fået lige lidt for klamme (men sjove) deltaljer, i forhold til, hvad man som fys skulle fortælle under et forløb. Mine veninder mener, at der ligger lidt mere bag, når de hører hvad vi har snakket om, men vi har det jo med at overfortolke. Han har på intet tidspunkt nævnt noget om kæreste, hvilket jeg tænker han havde gjort hvis han havde, nu hvor vi har snakket om rigtig mange ting – taget i betragtning af, at han er min fys, så husker han utrolig godt de ting jeg har fortalt. Jeg er sgu frisk på at gøre mig selv lidt pinlig, og springe ud i det.. finde ud af, om han måske kunne have interesse Men hvad gør jeg?! Hvad ville i gøre? Jeg har været i et forløb nu i omkring 4 uger, og har lige lidt tid tilbage. (2 uger, måske mere) Jeg er normalt en der springer ud i alt, men det her, gør mig sgu lidt nervøs. Skal jeg skrive til ham på fjæsen? – ja, selvfølgelig har jeg fundet ham der. Jeg synes det ville virke lidt for klister at stå nede på hans job, og spørge ind til kaffen. Kom gerne med jeres sjove og spændende forslag til, hvad jeg kan gøre!!

  Bimbo

  #18564
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad er det I snakker om, der gør at du (dine veninder) tror der ligger mere i det end ren venlighed?

  Hvis du er modig – så spørg ham direkte om han har lyst til en kop kaffe eller en øl, en dag når dine behandlinger er overstået.

  #18565
  Bimbo
  Deltager

  Alt lige fra bræksyge til meget private ting i mange kategorier.. 😉
  Ikke ting jeg lige vil nævne i flæng her.

  Jeg er lidt umodig, hvad angår at spørge direkte, og især når det er på hans job. Kunne det gøres på andre måder? Sjove forslag og ideer..

  #18566
  Eva Marie
  Deltager

  Kan du mærke at der er en kemi imellem jer?
  Måske er han bare en meget udadvendt person der snakker godt med kunderne?
  Ofte er det noget man kan mærke ( altså kemien) Er den gengældt?

  Forslag: Prøv at finde ud af via jeres samtaler om der er en bestemt kaffe, ølmærke, drink mm. han kan lide – film, eller noget, som du så forsigtig kan spørge ind til, og foreslå i en munter tone, at I burde se den samme, drikke den sammen osv. Selv om det ikke er din ynglings, så er det pludselig blevet din ynglings 😉

  #18570
  lillehjerte
  Deltager

  Det ville jeg nok holde mig fra at lægge op til en behandler. Det er jo heller ikke godt for hans rygte hverken blandt klienter eller kollegaer hvis det kommer andre for øre at han dater sine klienter/forhenværende klienter.

  #18581
  Kastanjen
  Deltager

  Hej,
  Du skriver, at han ikke har nævnt nogen kæreste, og at du tænker, han ville have omtalt en sådan, hvis der var én – nu da I har rigtig god kemi. Ked af at sige det, men han kan SAGTENS have en kæreste derhjemme alligevel. Tro mig! Men jeg synes da, du skal vove pelsen og invitere ham ud, mens du stadig har gode sommerfugle i maven. Pøj pøj 🙂

  #18583
  Bimbo
  Deltager

  Jeg synes, at vores snak connecter godt -> Nogle gange overrasker han mig på gode måder ved, at sige tingene præcist, som jeg ville.. Svært at forklare. Det føles både naturligt, men rart, at snakke med ham. Samme humor, samme ironi, ja..

  Om man bør lægge op til en behandler eller ej, så tager jeg det bare stille og roligt, og ser hvad der sker.
  Sidste gang planlagde han min næste uge ang træning, og sagde, at jeg skulle komme når han var færdig med sin vagt. Så faktisk, når han har fri. 🙂

  #18584
  Eva Marie
  Deltager

  Det lyder da lidt som om han er lidt vild med dig:)

  #18587
  lillehjerte
  Deltager

  men bimbo det kan være at han var nødt til det pga tidspres. Pas nu på med at sætte forventningerne for højt. Det er jo de færreste terapeuter der vil gå over grænsen for deres professionelle virke og særligt ikke på deres arbejdsplads.

  #18590
  Eva Marie
  Deltager

  Kærligheden kan man møde overalt.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.