Hvordan ser I på det her?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13871
  Emma
  Deltager

  Hej!

  Jeg er en pige på 21 der går og grubler over en fyr og en situation som jeg virkelig håber, at I kan hjælpe mig med ved at komme med jeres blik på. Det tager meget af min energi så jeg håber virkelig, at I har lyst til at bruge bare en lille smule tid på det 🙂

  For lidt over et år siden mødte jeg en fyr som jeg som jeg blev det man vel kalder for bollevenner med. Vi har nok ses engang hver anden uge. Jeg har gennem hele perioden ikke syntes at han var særlig attraktiv på det ydre, men jeg er blevet ved med at se ham fordi vi generelt har det virkelig rart sammen. Jeg kan virkelig godt lide ham som person da han b.la. er meget sympatisk og respektfuld. Sommetider har jeg været lidt i tvivl om jeg nu havde følelser, men det har aldrig stået helt klart for mig.

  Vi har ofte lavet mad sammen og hygget, nok det jeg vil kalde lidt mere end et bollevenskab, men heller ikke kærester. Vi var også begge med på, at vi ikke havde de følelser for hinanden. For et halvt år siden stoppede vi med at ses da jeg alligevel følte det unaturligt at have sex med en jeg ikke har følelser for. Jeg rejste i nogle måneder og da jeg kom tilbage begyndte vi alligevel at se til hinanden igen. For et par måneder siden sagde han at han har følelser for mig, at han savner mig og holder af mig. Det var i en venskabelig tone godt nok, men det var rart at vide, at vi begge holder af hinanden udover sex’en.

  De efterfølgende 3 gange har det været mig der har taget initiativ til at ses – de sidste to lidt uventet. Det har været som det plejer og da jeg for en uges tid siden skrev til ham på hans fødselsdag efter vi ikke havde snakket i et par uger, svarede han også langt og spurgte ind hvorefter han stoppede og nu ikke har svaret tilbage i snart en uge. Nu er det snart en måned siden og jeg har på fornemmelsen af, at han ikke har lyst til at ses mere og bare lader det glide ud da jeg ved, at han er konfliktsky. Han har sagt, at at hvis vi en gang ikke skulle have lyst til det her mere synes han, at vi skulle tage ud og drikke en øl for på en måde at afslutte det godt. Jeg har i en måneds tid nu også følt at det er tid til at stoppe, men synes at det på en måde er ret uværdigt bare af lade den glide ud når vi nu har haft det sådan som vi har og i så lang tid. Jeg føler mig ærligt lidt narret.. Nu ved jeg ikke om jeg skal skrive en slags afslutning på sms, spørge om jeg må komme forbi og få snakket lidt eller bare lade være med at skrive da jeg vil føle mig lidt påtrængende ved at skrive igen, igen..

  Hvordan ser det ud for jer? Jeg ret så forvirret over ham!

  Glæder mig til at læse hvad I tænker og på forhånd tusind tak! 🙂

  #13876
  Salamina
  Deltager

  Hvis I ikke har haft sex siden I på din foranledning/besluttede at stoppe med at ses for et halvt år siden plus I også tidligere har talt om, at I ikke havde følelser for hinanden, så ligger der nok en vis grad af distancering fra hans side og måske også tilbagetrækning fra hans side, tror jeg.

  Fordi så er han jo ikke blevet bekræftet I særligt meget udover venskabet. Og selvom et venskab også er fint, så kan det godt være, at du ikke bliver prioriteret så højt mere fordi det ikke er venskab med samme benefits længere – hvis I altså ikke har haft sex i omkring 6 måneder? – plus hvis han har eller har haft flere følelser i det end dig, så søger han måske væk for at finde et mere helstøbt forhold, hvor der både er sex og følelser, og så er det ikke sikkert, at han ønsker at bevare jeres venskab og måske lader han det glide ud fordi han er konfliktsky, som du skriver.

  Men jeg synes godt, at du kan skrive til ham, om du må komme forbi og snakke lidt. Det mener faktisk sagtens du kan, uden at det er påtrængende eller for meget.
  Vores verden og vores liv ville sgu stå helt stille, hvis alle mennesker gik rundt og frygtede, at de var for påtrængende, bare fordi de gerne vil tale med nogen, som betyder eller har betydet noget for dem. Det står ham jo også frit for, at takke nej til at tale med dig. Og så er den ikke længere.

  Men jeg synes ikke, du skal skrive noget om en afslutning i den sms, så tager du begivenhederne på forhånd og det kan virke manipulerende eller forudindtaget om du vil. Det er bedre, at du lader det stå helt åbent og så vidt muligt giver ham plads til at signalere, hvad han er ude i. Hvis han fx afviser at mødes med en eller anden “forkølet” forklaring eller hvis han fx bliver ved at udsætte et møde, så er han nok igang med at trække sig. Tror jeg.
  Og så må du nok tilgive ham, at han ikke kan leve op til planerne om, at drikke en øl og skilles godt. De fleste skilles ikke specielt godt, selvom de indgår alle mulige aftaler om noget andet imens det hele er nyt og lovende, fordi dér kan man erobre hele verdenen og træerne vokser også helt ind i himmelen. Det ser straks anderledes ud, når der begynder at komme nogle bump på vejen.

  #13879
  Emma
  Deltager

  Hej Salamina, tusind tak for dit svar! Er så glad for at du har taget dig tid til noget der betyder noget for mig.

  Jeg er helt enig i det du skriver og tror også at jeg vil følge det. Vi har faktisk haft sex nærmest hver gang vi sås efter jeg ellers besluttede at stoppe. Jeg synes faktisk også at vi er blevet meget mere ærlige og har delt ret dybe ting efterfølgende. Det er måske derfor hans handling forvirrer mig og sårer mig. Jeg ved ikke om det ændrer noget på dit syn på det?

  Jeg tror helst at jeg vil skrive til ham om at ses som du foreslår og lade det stå åbent, men jeg tror også at jeg er bange for at han afviser at ses og så står jeg igen samme sted. Tænker du, såfremt at det bliver situationen, at jeg så kan skrive om vi måske bare skal stoppe den her? Det vigtigste for mig er bare at få en god afslutning som jeg ved at vi har haft før – jeg hader virkelig at stå i en uvished og ikke vide hvad der skal ske. Har brug for at komme videre 🙂

  #13881
  Salamina
  Deltager

  Det var så lidt.

  Ja, det ændrer mit syn en del, at I har haft sex.
  Fordi så er han jo ikke blevet afvist af dig seksuelt. Og så kan han ikke føle sig helt så u-bekræftet af dig. Men derimod bekræftet på den fysiske del. Samt I har været mere ærlige osv. Det er jo også, at give noget til hinanden, at være ærlig og dyb.

  Umiddelbart tror jeg ikke, at han vil afvise at se dig fordi han var meget imødekommende og spørgende sidst da du skrev til hans fødselsdag. Desuden har han også sagt direkte, at han har følelser og har savnet dig. Måske har det skabt meget tvivl hos ham, da du stoppede og du rejste væk.

  Så det er jo også vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad det er du vil nu og fremad i forhold til ham. Hvis han vil noget mere end dig og han har flere følelser involveret, så vil han måske blive ved at trække sig. Selvom I har sex, hvis du altså stadig kun er sådan lidt halv-lunken. Det kan han nok mærke eller se eller høre. Tror jeg.

  Jeg ved ikke, om du er bange for at blotte dig, og sige, at du føler alligevel mere end du lige var klar over eller noget i den stil, hvis du faktisk reelt føler mere nu. Men så kan du jo evt. i stedet spørge ham, om der var mere i det, da han selv sagde til dig, at han havde følelser for dig og havde savnet dig.
  Eller også må du bare se, hvordan jeres møde og samtale forløber. Og hvis du kan få listet et spørgsmål ind, om at du ikke helt kan finde ud af, hvad der egentlig skal ske med jer eller hvor I egentlig står i forhold til hinanden, så vil det være smart. Fordi det er et MEGET åbent spørgsmål, hvor du ikke på nogen måde er forudindtaget. Jeg gad godt at være en flue på væggen og høre, hvad han svarer dig på det 🙂

  Det kan være, at der bare er gået for meget kage i jeres “overbevisninger” om hinandens følelser, fordi I har talt så åbent om, at der ikke var følelser imellem jer. Det tror jeg i øvrigt man skal passe på med at gøre, fordi det kan lægge en dæmper på, hvad man så egentlid kan “tillade” sig at føle, når nu man er blevet så rørende enige om, at der ikke er noget. Det er jo næsten lige så svært at trække i land, som at man har sagt det modsatte, at man er vildt forelsket og to dage efter er man slet ikke vildt forelsket alligevel. Ups. Du kan godt se, at der er noget, der har låst jer der i ikke-følelsene, som kan være næsten lige så svært at trække i land, som hvis I havde sagt for meget til den anden side, at I var helt vilde med hinanden.
  Men måske, så skal I måske begge hive i land nu. Hvis I føler mere end I har sagt hidtil. Han har jo al mulig god grund til at tro, at du ikke føler så meget fordi du har været rejst væk osv. Og nu står du med noget henad det samme, at du heller ikke tror, at han føler så meget.

  Men ja. Uvished er hæslig. Jeg synes du skal vente til at du har forsøgt, at få et møde og en snak med ham, førend du begynder på noget som helst med at lukke af og stoppe. Han har jo heller ikke lukket af endnu. Og så undgå, at jeres møde bliver alt for formelt. Kan du ikke foreslå, at I mødes fx i morgen aften eller lørdag og laver noget mad sammen, ligesom I har gjort før.

  #13889
  Tintin
  Deltager

  Hej Emma:)

  Jeg synes, at du virker som en supersød pige/menneske, som har rigtig mange gode tanker og følelser.

  Du skriver, at han er konfliktsky. Det kan han meget vel være. Det ved du bedre end jeg. Men jeg føler også, at DU er konfliktsky. Du kunne hurtigt og simpelt nuppe en snak med ham – på den ene eller anden måde. Hvis han ikke ønsker at tale med dig/svare dig, så respekter han dig ikke, og så **** ham. Så er han ikke værd at samle på. Tit ser man det andet menneskes sande karakter, når noget er fordi, og der ikke længere er en gulerod i det for dem.
  Jeg føler også at der er en vis konfliktsky dimension i, at du har brug for en afslutning. Det er som om, at du har behov for at vide, at alt er i orden. Men reelt hvad er det du vil have ud af samtalen, som du ikke allerede ved.
  Det er forbi – Yes.
  I har haft en god tid – Yes. Det mener I tydeligvis begge to. Så meget at han fik følelser for dig.
  Det er forbi og I er cool med hinanden. Yes – hvorfor skulle I ikke være det, men skulle dette ikke være tilfældet, så vil du jo opdage det næste gang I løber ind i hinanden.
  For mig er der en konfliktsky dimension til det du søger – en formel afslutning. På papir og underskrevet, men en tiårsplan tilknyttet.
  Når noget er forbi så er det forbi. Et er hvad man har lovet for længe diden, under nogle bestemt forhold, noget andet er når tiden er gået, og situationen er en helt anden.
  Jeg ved godt, at jeg er lidt karikeret (og måske lidt uretfærdig), men jeg forsøger blot at udfordre dig lidt. Personligt vil jeg også have det fint med din løsning, men i virkeligheden verden, så er der ikke mange som tager et farvelmøde. Hvorfor skulle de det. Mange har måske svært ved at se formålet med et sådant møde. Specielt hvis han er glad for dig, og har brug for at ligge afstand til dig.
  Personligt har jeg prøvet begge ting. Jeg har det fint med din løsning. Rigtig fint. Men der er også noget fint ved ikke at gennemtale alt når noget er forbi. Jeg har f.eks. en ex. hvor vi ikke gennemtalt alt, da det var slut. Det lå implicit i vores fælles forståelse. Når vi løber ind i hinanden den dag i dag, så er der en meget stor respekt og kærlighed mellem os. Vi behøver ikke at artikulerer det. Vi ved, at vi betød meget for hinanden, og vi ved at det er forbi. Vi synes, at vi havde en god tid sammen, og det andet menneske er et skønt menneske.
  Man behøver ikke altid at sige disse ting, for at vide det sådan forholde det sig. Vi kan se det i hinandens øjne og handlinger.

  PS! Du skriver, at du føler dig “Jeg føler mig ærligt lidt narret”. Det forstår jeg ikke. Hvad er det lige at han har lover dig? Hvorfor dog det? Han ville dig mere end du ville ham. Nu er han videre. ….. what is the problem? Er det virkelige problem måske, at du savner tætheden og det at der er en som er vild med dig? I så fald er det din forfængelighed der taler. Føler du dig narret, fordi han ikke behandler dig med respekt, så kan jeg godt forstå det, men så er problemet hurtigt løst. Delete ham for all ram.

  #13954
  Emma
  Deltager

  Hej både Salamina og Tintin.

  Tusind mange tak for jeres svar og tid! Det er så fantastisk at nogle som jer, som jeg slet ikke kender, sætter sætter sig ind i min situation og prøver at binde de løse ender sammen. TAK

  Det endte faktisk med, at vi mødtes. Jeg skrev en sms om, om vi ikke bare skulle stoppe den her, da jeg virkelig følte at jeg havde behov for en mere formel afslutning, da jeg ikke helt følte at den var helt klar. Som altid var han super sød, havde taget te med da vi mødtes og vi sad og snakkede i lang tid imens vi holdte om hinanden. Vi fandt ud af at vi har det på helt samme måde – at vi egentlig ikke helt kan se hvorfor vi ikke skal ses mere da vi så godt kan lide hinanden, men at vi alligevel har en mavefornemmelse der siger at vi ikke skal ses. Han foreslog at vi kunne tage en længere pause og afslutte den, men hvis en af os føler at det er helt forkert, må vi jo tage kontakt. Jeg sagde at jeg nok havde brug for at afslutte den helt, så jeg ikke går og har forventninger og dermed måske gør mine chancer for møde en ny mindre.

  Han spurgte om vi skulle tage en tur på museeum som venner, da vi jo stadig holder meget af hinanden, det mente han at vi godt kunne finde ud af. Det sagde jeg at jeg meget gerne ville – jeg ved nu ikke om det bliver til noget, men det er også okay. Selvom jeg virkelig godt kan lide ham som person, tror jeg også det vil være svært for mig at gå til bare at være venner når vi nu kommer fra det andet, men hvem ved. Nogle gange gør tanken om, at han ikke som sådan er i mit liv længere mig ret ked af det, men jeg tror alligevel at det er det rigtige. Det må tiden måske vise. Har I evt nogle erfarringer med dette? 🙂

  Det beviste hvertfald for mig, at en ordentlig afslutning (uanset hvor fjollet det kan virke) er rigtig vigtigt for mig. Jeg tror også, at jeg har været heldig med en fyr som ham, men jeg gik hvertfald derfra med en rigtig god følelse. 🙂 Det ønsker jeg lidt at alle kunne opleve.

  #13955
  Emma
  Deltager

  Hej både Salamina og Tintin.

  Tusind mange tak for jeres svar og tid! Det er så fantastisk at nogle som jer, som jeg slet ikke kender, sætter sætter sig ind i min situation og prøver at binde de løse ender sammen. TAK

  Det endte faktisk med, at vi mødtes. Jeg skrev en sms om, om vi ikke bare skulle stoppe den her, da jeg virkelig følte at jeg havde behov for en mere formel afslutning, da jeg ikke helt følte at den var helt klar. Som altid var han super sød, havde taget te med da vi mødtes og vi sad og snakkede i lang tid imens vi holdte om hinanden. Vi fandt ud af at vi har det på helt samme måde – at vi egentlig ikke helt kan se hvorfor vi ikke skal ses mere da vi så godt kan lide hinanden, men at vi alligevel har en mavefornemmelse der siger at vi ikke skal ses. Han foreslog at vi kunne tage en længere pause og afslutte den, men hvis en af os føler at det er helt forkert, må vi jo tage kontakt. Jeg sagde at jeg nok havde brug for at afslutte den helt, så jeg ikke går og har forventninger og dermed måske gør mine chancer for møde en ny mindre.

  Han spurgte om vi skulle tage en tur på museeum som venner, da vi jo stadig holder meget af hinanden, det mente han at vi godt kunne finde ud af. Det sagde jeg at jeg meget gerne ville – jeg ved nu ikke om det bliver til noget, men det er også okay. Selvom jeg virkelig godt kan lide ham som person, tror jeg også det vil være svært for mig at gå til bare at være venner når vi nu kommer fra det andet, men hvem ved. Nogle gange gør tanken om, at han ikke som sådan er i mit liv længere mig ret ked af det, men jeg tror alligevel at det er det rigtige. Det må tiden måske vise. Har I evt nogle erfarringer med dette? 🙂

  Det beviste hvertfald for mig, at en ordentlig afslutning (uanset hvor fjollet det kan virke) er rigtig vigtigt for mig. Jeg tror også, at jeg har været heldig med en fyr som ham, men jeg gik hvertfald derfra med en rigtig god følelse. 🙂 Det ønsker jeg lidt at alle kunne opleve.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.