Hvordan opnår jeg min mands interesse?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14248
  giftmortil3
  Deltager

  Hej!

  Jeg kunne godt bruge noget sparring i forhold til mit ægteskab. Jeg elsker min mand meget højt. Vi har begge været gift før. Han med sin barndomskæreste, som han var sammen med i 17 år. Jeg blev gift med mine to ældste børns far og vi var sammen i 10 år. Jeg er i midten 30’erne og han er i slutningen. Vi havde begge været singler i ca 3 år, inden vi fandt sammen. Jeg havde været meget aktiv i forhold til at have nogle gode stunder med mænd – som i oplevelser og sex, og var først beghndt at savne tosomheden lidt igen, da jeg mødte min mand. Han havde ikke set nogen overhovedet. Han fortæller selv, at årsagen dertil var, at hans exkone havde gjort ham så usikker i forhold til egne evner, at han ikke turde før. Han var en meget på i starten af vores forhold og sagde på et tidlit tidspunkt, at han godt kunne se sig selv blive gammel med mig. Vi var ret vilde med hinanden og havde god sex. Det har vi i øvrigt stadig. Vi flyttede sammen og efter at hqve mødt mig og mine unger ville hqn også gerne selv have barn. Det vsr helt rigtigt for mig – og selv om det var relativt tidligt i vores forhold, blev jeg gravid – og vi fik et barn sammen.
  Min mands usikkerhed har indimellem skinnet igennem – jalouxi ved kontakt til mine venner fra tidligere, modstand ved at jeg gerne ville i byen med tøserne – og så har han, når han er blevet såret, sagt nogle virkelig dumme ting, der desværre har sat sig dybt i mig. Han har blandt andet sammenlignet mig med hans ex osv. Et andet tvist på vores problemer er, at jeg ejer en virksomhed, som han er praktisk ansvarlig for. Dette er hqn blevet efter vores bryllup. Dette klarer han helt eminent og det lader jeg ham jævnligt vide. Problemet er, at jeg som økonomisk ansvarlig og som en del af virksomhedens drift forventer at være inddraget i virksomheden, men at det ikke er altid jeg bliver det. Jeg mener ogdå, at jeg skal være en del af de beslutninger, der skal tages økonomisk, men jeg kan mærke, wt hwn bliver irriteret på mig – på trods af, at jeg rent faktisk er ret realistisk og pragmatisk i min tilgang til det at drive en virksomhed. .

  #14249
  giftmortil3
  Deltager

  Jeg skriver lige videre ..

  I dagligdagen har vi det meget rart, vi skændes ikke særlig meget, vi har sex i hvert fald hveranden dag, jeg r rimelig selvstændig i dagligdagen – men det er som om, at jo mere min mands selvværd er blevet bygget op – jo mere har det tærret på mig.
  Jeg har givet udtryk for, at jeg savner at blive bekræftet noget mere som kvinde – på en empatisk måde med udgangspunkt i mig selv og mine egne behov, så han netop ikke skulle opfatte det som kritik af ham … jeg bekræfter ham i dagligdagen med en sms i ny og næ, hvor jeg skriver søde eller sexede ting, sørger for det praktiske i hjemmet – hvor han supplerer fornuftigt … det er som om gnisten og vildskaben er væk i hans øjne – og det sårer mig i den grad.
  engang imellem når jeg har givet udtryk for mit savn, tager han sig sammen en enkelt gang og arrangerer enten en biotur eller restaurantbesøg – men så går det bare fløjten igen.
  sexuelt er han på 110 procent, men jeg føler, at han tager det for givet. At han er så mæt, at han ikke føler, at han behøver at yde … eller også er han bare ligeglad – men det vælger jeg at tro, at han ikke er.

  Det er som om, st han er blevet alt for sikker i vores forhold – og jeg føler en skævvridning – men jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg retter skuden. Jeg har læst begge Martins bøger, men jeg synes, at jeg gør det meste sf det, jeg skal som kvinde – inklusiv at kramme hans borgmester engang imellem 🙂

  Sexuelt har jeg altid været meget aktiv – og jeg sidestiller ikke sex med kærlighed. Jeg ser det mere som et basalt behov vi slle har i større eller mindre grad – og det skræmte ham lidt i starten, hvor han var bekymret for, om han ville være for kedelig. Kan det have noget med det st gøre?

  Hjælp – det kunne være så godt med noget inspiration til hvordan jeg mentalt sparker ham i røven – og får hsm lidt på banen i forhold til vores ægteskab og tosomhed. Jeg vil så nødig igennem en skilsmisse igen. Men jeg nægter at føle mkg mere ensom i mit ægteskab end jeg gjorde alene….

  #14292
  lillehjerte
  Deltager

  er det nærværet der mangler? kan du præcisere lidt mere?

  #14302
  Eva Marie
  Deltager

  For at starte med din virksomhed, så har du vel gjort ham klar fra start at det er DIN virksomhed? Når det så er sat på plads, så skal du lade ham gøre sit arbejde….Har han et ansvarsområde, så skal du ikke kontrollerer ham, men stole på at han har styr på det. Så kan I rent professionelt holde et møde en gang imellem, hvor I gennemgår alle aspekter i virksomheden.
  Det er tit misforstået at direktøren skal have en finger med i alt der foregår, og jeg kan sagtens følge ham når han bliver irriteret over din indblanding. Jeg har selv en forretning, så ved lidt om den del:)

  Manden er jaloux, og det skal I fixe. Snak om det eller få hjælp. Mon ikke han er bange for at miste dig? Mangler du bekræftelse som kvinde og oven i købet siger det til ham, så er det næsten som at kastrerer ham – han giver dig sex, men du er stadig ikke tilfreds?
  Måske han ville tænde mere på dig hvis ikke du var så meget over ham…..?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.