Hvordan kommer vi videre efter mange års negativ spiral

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22173
  Birgitte
  Deltager

  Hej
  Jeg mangler virkelig nogle gode indspark.
  Jeg har været sammen med min mand i 17 år. Vi har 3 piger sammen. Vi er gift og bor på i et hus, der er en del af hans virksomhed- han er selvstændig.
  Vi er aktuelt i den situation at jeg netop har opdaget at en af hans medarbejdere og han har følelser for hinanden og har kysset ca 3 gange. Hun har været i virksomheden i 2 år og hun er hans stjernemedarbejder- han er faktisk afhængig af hendes indsats for hun er mega dygtig med toppræstationer- og det er umuligt overhovedet at finde nye medarbejdere i denne brance.

  Faktum er at 3 børn og en meget hårdtarbejdende mand, har betydet at vi ikke har fået plejet parforholdet. Vi er simpelthen kørt døde i hverdagspligter.
  Jeg har følt mig alene og er endt op med at være afvisende hver gang han opsøgte nærhed og der er gået ½ år mellem sex de sidste par år. Jeg har været utilfreds med at vi aldrig foretog os noget fordi hans virksomhed kom først- og når vi endelig gjorde så var børnene med. Vi har ikke bedsteforældre, der kunne passe børn.

  Vi er enige om vi elsker hinanden stadig. Han er i tvivl om om han tør tro på, at vi kan komme tilbage hvor vi var. Han synes jeg ofte er negativ. Jeg er i tvivl om hvordan vi griber det an med at prøve at vinde hinanden tilbage. Skal han straks fyre medarbejderen – el. er det rimeligt at beholde hende til ny medarbejder forefindes ( meget svært) ? Skal vi prøve at have nærhed imens evt. sex og gøre parting sammen el. skal jeg lukke helt af for al intimitet indtil han træffer beslutning om hvem af os han vil have ? Han overvejer også at sælge virksomheden hvilket dog vil gribe ind i hans integritet og skabe mange nye problemer- han aner så ikke hvad han vil lave og salget bliver med et stort tab som markedet er nu? Gode råd søges virkelig?

  #22174
  lillehjerte
  Deltager

  Flyt. Han er i tvivl om jeres forhold nu. Det vil han være så llænge medarbejderen og du er tilgængelige.

  #22176
  Eva Marie
  Deltager

  Enig med Lillehjerte 🙂 FLYT! Og så kan I tage den derfra, og så kan du se om han kommer til at savne dig….

  Jeg får helt ondt i maven når du nævner at ” indtil han træffer beslutning om hvem han vil vælge”…..åh stakkels dig 🙁 Jeg har være samme sted…..det er umenneskelig, uværdigt og meget svært at komme over bagefter at man har sat sig selv så meget i baggrunden for et andet menneske – at man lader et andet menneske, bestemme ens skæbne. STOP SØDE – NU!!
  Det er ikke op til ham at vælge – du er nød til at tage dit liv i egne hænder, selv om det er svært fordi du jo er i en form for chok, håbløshed og sikkert ulykkelig kærlighed….men du vil takke dig selv bagefter fordi du har beholdt dit eget selvværd………man må ALDRIG, som i ALDRIG!!!! Lade et andet menneske bestemme hvordan man skal agerer og handle i sådan en situation – du er nød til at tænke på dig selv og dine børn,

  Hvad bilder han sig ind!!! Går han og kysser med en medarbejder…..grrrrrrrrr…..og du ved det oven i købet – og så gør han hende u undværlig. Først og fremmest, så er der INGEN der ikke kan undværes…….jeg er selv selvstændig erhvervsdrivende – så det er noget pis han fyrer af – uanset hvilken branche. Når det så er sagt – så er han direkte uforskammet når han bruger det som undskyldning…….Kald nu en spade for en spade!! Hvis han elsker dig – så skal hun UD – og det kan da ikke gå for stærkt!!!

  Du får en kæmpe krammer fra en der selv har ladet en mand kontrollerer hvad jeg skulle finde mig i – for hans egen vindings skyld.

  #22177
  Eva Marie
  Deltager

  Glemte lige en kommentar til den med at han overvejer at sælge virksomheden……SUK……er det dog for at give dig dårlig samvittighed – Det er ene og alene hans eget ansvar og ikke noget han kan “tude over” til dig…….den skal han ikke smide over på dig. Lov mig at du prøver at bevar overblikket i det her, og ikke lader ham smøre hans egen usikkerhed mm. over på dig….
  Alle mulige gode tanker til dig 🙂

  #22178
  lillehjerte
  Deltager

  Vil også lige tilføje: hold da kæft en idiot din mand er. Om han taber forretningen må da bare være præmien han mærker det på siden han ikke kan mærke hvad han har ødelagt for dig. Det er utroligt hans fokus kan være at pive over forretningen når han har svigtet dig. Hvis jeg var dig ville jeg også lige få tjek hos lægen om du kan være smittet med noget. Med sådan en loose medarbejder uden moral har de nok lavet mere end at kysse 3 gange og hun kan jo have qua sin loose livsstil have bragt noget med sig som du ikke ønsker. Er det dig eller ham der kalder hende en stjernemedarbejder?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.