Hvordan kommer man videre- ægteskab uden sex

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6071
  tabute
  Deltager

  Hej,
  Jeg står i et dilemma, som jeg håber jeg kan få nogle gode synsvinkler på. Jeg er gift og har været det i 14 år og har tre dejlige børn.Vi har en god hverdag, gode rejser osv. Men nærheden, kærligheden og sex er fuldstændig væk. Den er der bare ikke – vi har prøvet alt parterapi osv , men vi er bare overhovedt ikke tiltrukket af hinancen på den måde mere. Jeg er midt i 30´erne og har sådan set ikke lyst til at undvære sex resten af mit liv. Jeg har prøvet flere gange at komme ud af mit ægteskab,men har ikke haft modet.

  Nu er det sådan, at jeg har mødt en mand over internettet. Vihar mødtes et par gange og vi har bare en kemi, tiltrækning og tillid til hinanden, som er helt vild. Skal siges han også er gift, og står i samme situation som mig. Vi skriver sammen stort set hver dag og deler tanker om sex, ægteskab og hverdagen – meget intime ting, meget ærlige ting.

  Jeg ved godt at det er symptom på noget i mit ægteskab og at det sandsynligvis ikke nogensinde vil føre til noget med ham. Men mit kontroversielle spørgsmål er nu? skal jeg kaste mig ud i det med den her mand, bruge det til at komme ud af mit ægteskab, ligesom han nok vil bruge det til at komme ud af sit ægteskab.
  Eller skal jeg acceptere mit ægteskab,droppe kontakt til ham og bare være glad for at jeg er gift med min”bedste” ven? eller ?

  Håber I vil dele nogle tanker.

  #6089
  sissi
  Deltager

  Du skal bestemme dig for en af delene:)
  Enten at tage valget – skilsmisse, eller droppe Netvennen, og kæmpe for I kommer tilbage til sporet, du og din mand.

  Det lyder som om, du inderst inde ved at dit ægteskab er slut, er det også det for din mand?

  Jeg tænker, du har brug for ro. Det er så nemt, at se lykken med en anden – og især når det er lidt forbudt. Det skaber en pirrende stemning, som forstærker der noget helt galt i dit ægteskab. Det lyder det jo også til der er… var den ligeså gal, inden du begyndte at se en anden?

  Jeg syntes du skylder din mand loyalitet, og dig selv ikke mindst, at finde dig selv. Var det muligt at flytte for dig selv, finde din egen ro – og ikke kaste dig ud i et nyt forhold? Det tager tid og fordybelse at blive skilt, både fysisk og psysisk, så vil du komme hel ud af dit ægteskab.

  Jeg har mødt flere, der den dag i dag fortryder (år efter), ikke at de blev skilt, men måde de blev skilt på.

  Du står nu midt i livet, har været ret ung da I blev gift?… og tænker Herregud, er der ikke mere til mig… Jo det skal der bestemt være, men gør det på en måde, så du kan leve med den bagefter… også når rusen har lagt sig.

  Tag en samtale med din mand og få sagt det svære… måske har han de samme tanker.

  #6096
  lillehjerte
  Deltager

  jeg er enig her. Jeg vil tilmed sige at det kan blive et tab for dig ikke at komme ud af din skal og give dig selv chancen for noget mere nærhed snart- det er tab af år hvor du går glip af en masse rart(dog skal det være så du har dit hovedfokus på dine børn- men man kan sagtens også huske sine egne grundlæggende behov for voksen nærhed og intmitet). Men stop dit ægteskab før det bliver pga utroskab.

  #6100
  tabute
  Deltager

  Hej Begge
  Ja, den var gal inden jeg begyndte at tale med ham den anden. Den har været gal i mange år. Du spørger oom min mand også ser ægteskabet som dødt , og det tror jeg ikke han gør, han vil i hvertfald ikke indse det.

  I har jo begge ret, drop utroskab og kom ud af forholdet. spørgsmålet om jeg kan !?!!! Jeg bakker jo tilbage hver gang, jeg ser hvor meget det sårer. Det hele virker lettere når man har en på sidelinien til at støtte – men jo det er en rigtig dårlig ide.

  #6101
  Lucylou
  Deltager

  Men Kære Tabute, hvordan kan det være at din mand ikke vil indse det? Han må da også lide under den manglende sex!? Har han slet ikke nævnt noget omkring det?

  #6102
  sissi
  Deltager

  Det forstår jeg godt… men du skal kunne selv, i tilfældet af, at din ven der, midt i det hele, bakker ud. I sidste ende i sådan et forløb, skal du KUN regne med dig selv, og klare tingene selv – har du ikke andre der kan støtte dig undervejs?

  Nogle gange må vi tage valg, der sårer andre, det ønsker ingen, men vi kan altså ikke altid blive fri – men vi kan formindske det en smule, ved at sørge for at opfører os, så vi kan se os selv i øjnene.

  Det værste er altså når man er 3 i forholdet… og det er I jo lidt her, din mand ved det bare ikke. Så for hans skyld, og hans smerte, så nævn ikke der er en anden.

  #6103
  Aries
  Deltager

  Vi kommer ikke igennem livet uden at såre. jeg synes du skal tage snakken med din mand. Nævn ikke den nye date. Be om en pause. flyt fra ham. Mød nogle nye mænd, gerne din date. Det er alt sammen med til at åbne op for dine sande behov. Dine dates og evt. sex med nye mænd vil enten få dig tilbage i favnen på din mand, eller give dig det klarsyn du behøver, at din mand ikke længere for din dejlige energi frem i dag. Jeg har selv 2 skilsmisser bag mig. er 42 år. Det var gode søde mænd jeg forlod. Jeg har også 3 børn. Det var ikke nem t nej. Men hold kæft hvor er jeg glad for mine valg. Jeg er stadig single her 2½ år efter. men jeg kan mærke at det bliver et dejligt forhold jeg får næste gang jeg får en kæreste. Og det er fordi jeg har opdaget mig selv på ny. Lige nu kender du ikke dine sande behov, vores behov ændres jo livet igennem. Følg dne behov også selv om du sårer andre i kølvandet. Det er ikke tosset at have en på side linjen i sådant et opbrud 🙂

  Aries

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.