hvordan kommer man videre?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2991
  ss
  Deltager

  Kære brevkasse, hjælp!
  Jeg har dumpet mig. Har holdt afstanden til manden, jeg havde været vild med. Har ikke set ham i 1,5 år på min initiativ. Det var bare sex fra hans side, jeg var forelsket. Nu har jeg haft kæreste i 1,5 år. Men lige nu har jeg taget tænkepause fra forholdet. Kan lige manden, men føler alligevel, jeg kan nemt undvære ham. Har ikke set ham i 3 uger og kan sagtens fortsætte…men han elsker mig og vil flytte sammen. Vi aftalte at ses i morgen.
  Mit problem er, at jeg har stadig gamle følelser tilbage. Og så så jeg manden igen. Ikke specielt, til fælles aktivitet, hvor jeg vidste ikke, han kommer. Desuden, kom vi i kontakt på nettet, hvor jeg skæld ham ud for at han sårede mig den gang. Men det stopper ham ikke, han er skide ligeglad med mig og mine følelser. Han lagde an til sex. Igen. Og jeg må indrømme, at jeg kom i tvivl…jeg vil opleve de følelser igen. Men ikke med ham! Men han spøger stadig i mit hoved…Jeg er bange for, at min kæreste har været the rebound for mig.Jeg vil gerne elske ham, jeg kan bare ikke…og så ham der…han reagerer på mig. Var han ligeglad, så kunne jeg bare komme videre.Men hans reaktion forvirrer mig. Jeg VIL se hans ligegyldighed! Hjælp! Hvad skal jeg? Finde en heks og forhekse mig selv til ikke at føle???

  #2993
  Tena
  Deltager

  Det er farligt – du bliver hooked igen.
  You return to the scene of the crime…
  Vil du have sex uden kærligt efterspil med en mand, der ikke er forelsket?
  Cause thats whats going to happen…
  Han er ikke forelsket i dig – som du ikke er forelsket i din nuværende..

  Kan du holde til det?

  Hvad vil det give dig?

  #2994

  Hej SS
  Måske kan du komme videre ved at indrømme over for dig selv, at du til en vis grad ‘tænder’ på at blive dårligt behandlet eller bare brugt og smidt væk en mand, som tænder på din krop eller på sex med dig. At tænde på en afvisning kaldes det. Det kan være svært at komme videre, fordi ens hjerne ikke vil forstå, at den anden er ligeglad med en. Man tænker:Når jeg elsker dig, hvordan kan du så lade være med at elske mig? Nogle gange handler det om, at man tidligt i sit liv har følte sig svigtet og prøver ubevidst at bearbejde det i et nyt forhold, der aktiverer samme følelser.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #2997
  ss
  Deltager

  Tak, I dejlige mennesker!
  @Tena. Jeg ved det godt, Jeg skal holde mig væk fra ham. Det er som selvmord. Jeg tænder engang ikke mere på ham. Min hjerne forstår alt. Men hjerte… Jeg vil ikke føle noget til ham. Ved bare ikke, hvordan jeg når der?

  @Martin
  . Jeg har selv tænkt over det, at jeg skal grave dybere i mit barndom. Min Mor sagde en gang, da jeg var 20 og droppede daværende kæreste, Vi snakkede om at giftes: Du skulle gifte dig uden kærlighed og blive skilt om et år. Men så har du været gift. Og det er et kristne land Jeg kommer fra.

  Men hvad så med min kæreste? Kan de rigtige følelser kommer til mig? Jeg vil skrive en ny tråd om det:-)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.