Hvordan kan vi begge få dét, vi gerne vil have?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26746
  Spiir
  Deltager

  Hej kloge og erfarende mennesker.

  Kort og godt er problemet mellem min kæreste og mig, at han er 34 år og har to børn. Jeg er 28 og har ingen.
  Jeg ønsker mig ét, og han vil faktisk ikke have flere.
  Han vil gerne være sammen med mig, og vil gerne have at jeg flytter ind hos ham. Dertil kommer, at han siger, at det ikke vil gøre ham noget, hvis jeg bliver gravid med en donor. Han skal nok agere far. Han ønsker bare ikke at være det biologisk, da han mener, at han er for gammel.
  Hér ringer mine alarmklokker.
  Er jeg helt væk fra vinduet, hvis jeg faktisk overvejer denne løsning?
  Vi ønsker at være sammen, men jeg kan ikke rigtig forlige mig med tanken om at få et barn med en anden.
  Og hvorfor ønsker han ikke at være far biologisk, men vil gerne agere far? – en fremtidig ansvarsfralæggelse?

  Måske jeg bare er en tosse, der har rodet mig ud i en meget kompliceret affære.
  Men jeg håber, at I kan råde mig.

  #26749
  Undrende
  Deltager

  Hej Spiir

  Hmm – umiddelbart når jeg læser dit indlæg og kærestens forslag om at bruge en donor, ja så ringer alle mine alarmklokker 😞

  Synes hans argument omkring alder er meget tyndt! Alderen spiller jo først ind, når barnet er kommet, og man fx skal tumle rundt på gulvet mm.

  Hvis vi forestiller os, du bruger en donor, hvordan er du så stillet, hvis forholdet brister? Her kan han med rette frasige sig at skulle betale til barnet samt han er ikke forpligtet til at deltage i barnets opvækst.

  Hvis du har et stort ønske om et barn, og han ikke vil have flere, burde du måske overveje, om han er den rette 🤔

  #26750
  Eva Marie
  Deltager

  34 år er ikke for gammel til at være far – så det er bare en dårlig undskyldning og det virker meget underligt at han gerne vil ” agerer far” for et donor barn….jeg ville ikke satse på ham i fremtiden – find en der vil dig og jeres fælles barn 100% 😊

  #26752
  Froeken T
  Deltager

  Hej med dig

  Åh, det er da også en forvirrende situation at stå i. Din kæreste siger jo på en måde, at han gerne vil have et barn sammen med dig – men samtidig at han ikke vil.

  Min tolkning er, at det er hans oprigtige standpunkt, når han siger, at han ikke vil have flere børn. Og så forsøger han at komme dig i møde ved at foreslå donorløsningen som sådan en slags kompromis.

  Som jeg hører det, er det en måde for ham at udtrykke, at han ikke ønsker at _forpligte_ sig til flere børn. Ved at gøre det på den måde, han foreslår, forpligter han sig ikke. Og du får samtidig det, du gerne vil have – et barn. Så han tænker nok, at på den måde får begge det, de gerne vil have. Og går det, så går det, og så er alle glade. Men går det ikke, så står han uden økonomisk ansvar og forælderansvar for et tredje barn.

  Så er det op til dig at mærke efter, om du kan leve med det setup. Men under alle omstændigheder lyder det til, at I ville have gavn af at komme til bunds i dialogen omkring det her. Ultimativt er det jo kun ham, der kan forklare dig den egentlige årsag bag hans forslag og kun jer, der kan tale jer frem til en eventuel måde at være i det på, hvor begge føler sig tilpas ☺️

  #26980

  Ja, jeg lægger mig i kølvandet på Frøken T og tænker, at han lader til at være ret imødekommende over for dit behov, men at han ikke orker mere forpligtelse, men vil holde fokus på sine egne børn. Og det er jo al ære værd. Og du skal blive sammen med ham, hvis du ikke vil undvære ham. Men omvendt kan det jo også være, at dit ønske om en kæreste, der ‘vil det hele’ med dig måske er så tilpas stærkt, at du må trække dig ud af det, du er i nu.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.