Hvordan forholde sig i nyt bekendtskab

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 32 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4479
  Anonym
  Inaktiv

  Hej

  Mangler erfaring/gode råd.
  Jeg har mødt en mand på dating. En kollega og jeg blev enige om at oprette en profil i 5 dage. Jeg fandt to som jeg valgte at skrive med. Den ene har jeg nu mødtes med 3 gange på 1 1/2 uge. Jeg fortalte, at jeg efter 5 dage var ude af dating igen ….
  Ikk fordi jeg forventer han allerede nu skal slette hans profil, men jeg kan se han har været inde at sætte et nyt profil billed på.
  Alt imens er han meget på overfor for meget – bekræftende og ham som får arrangeret vore dates. Vi har skrevet sammen hver dag/aften siden vi skabte kontakt sidste tirsdag.
  Vi er enige om at der er mange sammentræf i vores kontakt og meget tilfældig jeg præcis udvælger ham.
  Mit spørgsmål er : han er tilsyneladende stadig på dating …. skal jeg have en dårlig mave fornemmelse med det eller skal jeg slå kold vand i blodet og se hvordan vores næste dates løber an. Eller skal jeg spørge ham direkte om han stadig er på dating ??????

  Kærligst Sommer16

  #4480
  Tena
  Deltager

  Han er stadig på dating tror jeg, fordi han stadig afsøger muligheder selvom du er sød..
  Måske er han afhængig af dating, hvis han har haft sin profil derinde løbende eller jævnligt i perioder- der er mange der er kronisk på dating – with or without andet kørende.
  Det er hans faste kanal til omverdenen og nye muligheder.
  Du kan da godt spørge ham – men du kan jo allerede konstateret, at han skifter billede og dermed plejer sin profil og er aktiv derinde – og derfor sikkert stadig har behov for at fiske i havet efter sild og holde muligheder åbne..

  ER han seriøst potentiale for dig?
  Tjek hvordan næste date blir…og mærk efter.

  #4481
  Anonym
  Inaktiv

  Tror han er ny på dating – det er hvad han siger.
  Han har været single i 3,5 år og har ikke haft særlig mange dame bekendtskaber.
  Ja syntes han er potentiale 🙂
  Han spurgte inden jeg kørte om hvornår han skulle se mig igen …. jeg siger det ved jeg ikke . Han siger jeg spørger igen, hvornår kan jeg se dig igen …… vi taler lidt om mulighederne ….
  Ja jeg må bevare roen og se hvad jeg oplever på næste date.
  Det handler vel om at jeg ikke vil såres eller holdes for nar eller blive kasseret når der så dukker en anden fisk op i vandet …. OG jeg ved jo udmærket vi ikke er ude i at give hinanden garantier og at jeg muligvis selv kunne blive fristet hvis ham jeg har flirtet med pludselig dukkede op og ville mig …

  #4486
  Annabell
  Deltager

  Jeg ville da bare spørge. Især fordi han er så offensiv 🙂

  #4498
  Anonym
  Inaktiv

  Det som tegnede så godt med en mand som var på og wauw en kemi og mange sammentræf. Han fik sex i onsdags på vor 3. Date. Han betroede mig noget som kunne være årsagen til vi mødtes men han ville først fortælle det på min 3 date da han var bange for det ville skræmme mig væk. Efter sex spurgte jeg ham og fik “historien” jeg blev ikk skræmt men sagde jeg godt kunne følge ham st jeg delvist havde oplevet det samme . Men der blev meget stille derefter – tænker vi begge røg ind i den verden ..
  Jeg har så intet hørt fra ham og jeg har intet gjort heller … Kan han være bange for afvisningen … Samtidig har han jo profil på dating site ??? Jeg er lidt i syv sind med hvad jeg skal gøre

  #4499
  Tena
  Deltager

  Hvad fortalte han? Et seriøst issue?

  #4500
  Anonym
  Inaktiv

  Et specielt issue som jeg ikk vil afsløre her , men ikk mere speciel end at jeg selv kunne afsløre lignende. Nogle kvinder vil måske tænke – godt så – det er for wird. ..
  Har sendt SMS – gider ikk det her “spil ” blot skrevet ,
  😉 tak for sidst . Tosset med dit selskab. Hvordan går det med benet ? Trænger det til pleje ..,

  For meget eller ?

  #4507
  Kattemor
  Deltager

  Jeg havde også sendt sådan en sms hvis det var mig.. jeg ville gerne have haft en eller andet udmelding over på en sexet date…

  #4508
  Anonym
  Inaktiv

  Jeg er rystet !!! Tror da lige jeg havnede i en totalt beregnende desperado mand. Nogen der kan fortælle mig deres formål ? Søger de kun sex også videre til næste kvinde ?
  Hold da op jeg sprang lige i gyngen. Tænkte hvor heldig kan man være at finde så lækker mand som er så nærværende og fange mig ig gøre mig tryg på så kort tid ! Wauw han kan sit kram – den ros skal han have. På en uge fik han mig op at flyve og fik mig i kanen. Han gjorde sig selv lidt offer agtig og uskyldig . Tak for kaffe siger jeg bare.
  Tænk sig ikk selv at have en personlighed med spiller den gennem den andens .. Men ja han fik det han ville ha så han er vel den kloge ?
  Jeg har en umådelig lyst til at svine ham til. Har i nogle gode ideer ??? Er der nogen som har oplevet tilsvarende ?
  Stadig dybt rystet … Føler mig totalt røvrendt. !

  #4509
  Kattemor
  Deltager

  Har du ikke hørt fra ham..??!!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 32 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.