Hvordan får jeg ham tilbage?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4066
  Sanalina
  Deltager

  Hej,

  Jeg mistede min dejlige kæreste til hans ekskone for en måned siden. Vi nåede at være sammen i godt 5 mdr. Han havde 10 års sammenliv med eks-konen og 2 børn på henholdsvis halvandet og 4 år. Det var ham der gik fra hende fordi han følte han blev kvalt og ikke kunne være ham i deres forhold. Hun var ham psykisk overlegen.

  Jeg mødte ham 2 mdr. efter deres skilsmisse og vi blev smaskforelskede. Jeg ved godt at jeg er kommet midt i en deres adskillelses fase, som hun ikke accepterede. Hun ville have ham tilbage for enhver pris og var meget upassende i forhold til mig. Hun sagde direkte at hun ikke ville give slip på ham og hun har da også brugt alle midler til at få ham tilbage. Både dårlig samvittighed i forhold til børnene, lagde billeder ud på Facebook af børnene og deres fælles fortid. Sendte ham billeder af børnene hver dag. Sms´ede hver dag om det ene eller andet eller ringede og skændtes med ham i 2 timer. Gjorde det vaskeligt for ham i forhold til at hente og bringe børn. Jeg måtte f.eks. ikke komme med og han skulle ikke hente dem i min bil osv. Skrev og ringede til alle i omgangskredsen så der dagligt var samtaler og dramaer omkring hende og børnene fra hele venskabskredsen og familien.

  Den sidste knap hun fik trykket på udover hans dårlige samvittighed var jalousifølelsen. Hun fik af vide af en af de mandlige fælles venner at hun bare skulle gøre ham jaloux, så ville han komme tilbage. Hun gjorde det lige som det var blevet sagt. Min daværende kæreste er en person, der meget hurtig kunne blive jaloux og han fik da også ejerskabs fornemmelser i forhold til hende grundet de 10 år de havde haft sammen.

  Jeg skriver om råd fordi jeg har været i så meget drama igennem med hende og synes hun virker meget manipulerende og bruger kvinde psykologi i stor stil samtidig med at jeg fandt den mand, jeg føler er den helt rigtige for mig. Jeg har så bare ikke 10 år og 2 børn at kunne anvende til at få ham tilbage. Inden vores brud gik han frem og tilbage et par gange og var i tvivl om sine følelser. Han fortalte at han følte større glæde ved at være sammen med mig end hende og at han ikke havde følelser for hende eller tændte på hende, men at hun havde bedt ham om at prøve at få dem igen. Han havde utrolig meget dårlig samvittighed i forhold til børnene. Til sidst endte det med at han følte at han skyldte hende en chance når nu hun havde lovet at forbedre sig og de havde den fortid sammen samtidig med at han blev jaloux.

  Med al den taktik hun har brugt og med de fantastiske gode følelser jeg har i forhold til ham og mig, hvad kan jeg så gøre for at få ham tilbage? Modsat hende som jo kunne tillade sig at være i daglig kontakt pga. børnene, hvor jeg jo selvfølgelig ikke kunne sige noget til det, har hun krævet at jeg er helt ude at billedet. Han har ikke kunnet sige rigtig farvel til mig for som han sagde, det kunne han ikke hvis han skulle prøve at få familien til at fungere. Elsker ham og savner ham ubeskriveligt. Han er manden i mit liv og jeg vil så gerne kæmpe for ham. Hvad kan jeg gøre?

  #4069
  sissi
  Deltager

  Du kan ikke gøre noget… han har valgt. Uamset hvad strategi ex konen har brugt, har den åbenbart virket. Du er jo kommet alt for tidligt ind i billedet, og måske været hans krykke da det så allerværst ud for ham.

  Han har givetvis ikke været færdig med sin ex konen – men blot haft brug for en pause fra familielivet. Jeg kan godt forstå det gør ondt – og at du vil gøre alt lige pt. for at få ham tilbage – men jeg tror
  det eneste du kan håbe på, er at han vender tilbage til dig – hvis han finder ud af, at familielivet og ex konen ikke var nok alligevel.

  #4073
  Sanalina
  Deltager

  Så de følelser der er/var imellem os betyder intet? Det vi havde sammen, det vi kunne sammen er intet værd?

  #4099

  Hej Sanalina

  Du spørger som en taber. Du spørger som en, der er vred over at have følelser i klemme og bange for at udtrykke dem over for ham. Sådan får du ham ikke igen. Hold hovedet højt. Ær den kærlighed, I har til hinanden.

  Du har jo selv svaret på dine spørgsmål. Du ved jo godt, at hans følelser over for dig var og er ægte. Men du føler, at han gør dig og det, I havde sammen til ingenting ved at gå tilbage til eksen.

  Hvis du vil have ham tilbage på den rigtige måde, må du vente og holde afstand, til han går fra hende igen. Du kan sige, at du venter men ikke på ubestemt tid. Og at du ikke ønsker kontakt, før han bor for sig selv. Hvis han altså begynder at kontakte dig.

  Du kan også få ham tilbage ved at gøre ham jaloux. Men… lad være, hvis du ikke føler for at manipulere.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.